30 kişiye yakın adam yetiyor her 2 grup için 1 büyücü olacak her grupta 2 şifacı alacak önemli olan
ŞİFACIların yetenek puanı verme şekli grupta bulunan şifacıların her 2 side 15 can kurtarana 15 iyileştirme çemberi 15 şifa bilgisi 15 iyileştirme bilgisi 15 can verme veriyorlar kesin geriye 23 yetenek puanı kalıyor şifacılardan birisi bunlardan 10 tanesini büyü bozmaya 10 tanesini meditasyona 3 tanesini sakinleştirmeye verecek diğeri ise 15 fiziksel direnç alanı 3 tane sakinleştirme 5 tanede büyü bozma verecekler.
Büyücüler gereksiz hiç bir şeye vermeyecekler 15 meteoreit 15 fiziksel bilgisi 15 buz bilgisi 15 buz oku 15 elektirik bilgi 15 yıldırım 15 kutup rüzgarı 3 meditasyon a verecekler
SAvaşçılar 15 sert vuruş 15 dikkat dağıtma 15sakınma 15 ağır vuruş 15 zihin toplama 15 hedef saptırma 3 veya 8 sarsılmaz verecekler
anlayacağın önemli olan iş yetenek puanlarında herkes böyle verip gelecek en sağlam 30 kişi
Geophal Sauveur Pislljk Lazurixöxgür Rassaaaaaa Couldxoceans Cruell Quake Deathxsmallbig Hashxteryaki Choosensxwanted Choosensxçakal Choosensxdiabloo Choosensxkalpsiz Choosensxlegend ve bir kaç tane daha sağlam şifacı ve savaşçı gelecek sizinde katılmanız gücümüze güç katar yarın sabah saat 10:00 da Topal da yücelen ve kudret iksirlerinizile orada görmek çok güzel olur.
Birkaç önemli ayrıntı şifacılar hariç kadim bir tek kişiye kitlendiğinde tüm şifacılar savaşçılar ve büyücüler ona kitlenecek eger şifacılara kitlenecek olursa savaşçıların hepsi şifacının üstüne hedef saptırma atacaklar hedef saptırmanın verilmesinin nedeni bu imiş son 15 canda şifacılar savaşçılara can kurtaran atmayı bırakıp sadece kendilerine can kurtaran atacaklar son 12 canda tüm şifacılar yan yan yana gelecek ortalarında bir büyücü olacak ve bu büyücü deprem başlar başlamaz kutup atacak ola ki can kurtaranı biten olursa diye gerçekleştiriliyor bu olay
2 önemli not
Hidranın üzerine kitlendigi savaşçı kesinlikle kaçmayacak.
Şifacılara kitlenen hidraya savaşçılar hedef saptırma atmayı unutmayacak.
Saygılarla Pislijk Bitirelim şu işi
10:00 Topal gurubu okmadan geçme
- mirkan1453
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Lotus
-
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Kholpashalixendy
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Re: 10:00 Topal gurubu okmadan geçme
büyücü sadece kendi grubuna kutup acabilir yani şifaların yan yana gelmesi bi anlam taşımıor grubdakiler yan yana olsun yeterli hatta savaşcılar bile büyüye yakın olsunlar
http://kholpashali.forumup.com/
- mirkan1453
- Teşkilat Neferi
- Lonca: Lotus
Yeşil hidrayı keserkende aynı olayı bir kez yaptım çok yakın olursan oluyor istersen dene ve gör
-
- Kadim Hidra Avcısı
Ben tek yeterim gençlik=)
hahaha ne ara yaşlandında genç diyon bize yav xDVandervaart yazdı:Ben tek yeterim gençlik=)

-
- Kadim Hidra Avcısı
- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü
Hedef Saptırma bu demek değil.
Hedef saptırma attıktan sonra hidranın şifaya yönelmesini engellersin.İstiyorsan inanma ve kullanıp kafanı taşlara vurduktan sonra öğren ben önerimi verdim.
Hedef saptırma attıktan sonra hidranın şifaya yönelmesini engellersin.İstiyorsan inanma ve kullanıp kafanı taşlara vurduktan sonra öğren ben önerimi verdim.
-
- Kadim Hidra Avcısı
MORDuMan yazdı:zayıf vardır kesin xD
Konu aç karne notları die=) ondan sora belki milletinde kırıkları vardır dikkat çekmiyim=)