MECXLERLE SAVASAN NİYE BAN YİYOR GMLER
- ozgur145353
- Cin Avcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Anadolu Nefesi
Re: MECXLERLE SAVASAN NİYE BAN YİYOR GMLER
ceho 1 haftadır dikkat ediyorum surada cıkıp senin kadar ağlıyan adam yok, karalamak için elinden geleni yapıyorsun cok komik duruma düsüyorsun
Maxsifa
Bedelesareti
Bedelesareti
ozgur145353 yazdı:ceho 1 haftadır dikkat ediyorum surada cıkıp senin kadar ağlıyan adam yok, karalamak için elinden geleni yapıyorsun cok komik duruma düsüyorsun
LODOS mensubu arkadaşlar kimse nasılsa atan olru diye düşünmeden günde 1 mail atsa ki 3 dk nızı bile almaz gözlmecinin ve bazı GM'lerin taraflı tutumundan rahatsızlığını ve gerekenin yapılmasını istediğini belirten günde 1 mail yeterli olacaktır diye düşünüyorum.
Şimdi mecx arkadaşım bu söylemimden mi rahatsız oldunuz ağlamak deiye adlandırdığın şey bumu ?? formda say bakalım kaç tane msj atmışım ve yazdıklarıma bak sizinle ilgili olan kısımda genelde bu yazımı tekrarlamışımdır ...
KraL'ına yoL VermiŞim , SoytaRısıyLamı UğraŞayım...
Rowxayarsız / Ceho
Rowxayarsız / Ceho
Bende Haksız Yere Aldığımı düşünüyodum Latrantere Sordum Açıkladı Sizde sorun latrantere açıklasın
Ömerimx[(^) Ecel Getiren Full Bıçak Set ] 3 yıldız İstiklal
İkitersbirdüz[(^) Ejder Asa] İstiklal
Yuhawncll 49 Çalındı
Senoynadilber 49
Ömerimm 49
Mixers 49
Gitaist 49
İkitersbirdüz[(^) Ejder Asa] İstiklal
Yuhawncll 49 Çalındı
Senoynadilber 49
Ömerimm 49
Mixers 49
Gitaist 49
-
- Acemi Savaşçı
- Klan: Lodos
ben mecxler düşmanım sadce keserim ve onları kızdırmak için laf sölerim ama ne yazıki geçen gün mecxlerle savaştığımda arap seni beyazlatırım yada mecxler ezik falan dedim çarım şuanda 7 gün sus almış durumda peki onları şikayet etim özlelikle arap o neden sus almadı onlar bana yok ananı gece yakaladım yok anana söle suyu hazırlasın bu nasıl terbiyesizlik vede[/size]cazgif anesine dedimki kızının rehberi çok dolu bende o rehbere giricem[/size] dedim yan kulanıcımda susturuldu bu nasıl bir yönetim siz söleyin bunda birşey varmı vede adamlar bana anabacı sövdü bunun fotosunu katmıştım forma üyeliğim 7 mayısa kadar giriş yasağı verildi bana o söven 2 kişi hala sus almadı fotoları sinirimden sildim böle bir yönetim olmaz adamlar küfür etiğini ıspatladığım fotodaki kişileri susturmak yerine beni susturuyor çok saçma @@@@@@@BLackGezz0 yazdı:Bence yönetimdeki şahısların ayrıntılı olarak düşünmeleri gerekiyor neden diğer kişiler değilde cazgır denen kişiden herkes şikayetci ? Yanılmıyorsam 8-9 kişi sancak sunucusundan ceza verebilicek konumda . Yanlız ben mec'lere dalan ban alıyor kanısında değilim çünkü bildiğim kadarıyla kendi sunucusundaki kişilere ceza veremiyor . Benim şikayetim cazgır adlı kişinin karakteri ile ilgili . Bu kişi yaklaşık 6-7 ay önce bana bölgeden ağıza alınmayacak küfürler etti hatta okadar ileri gitti ki oyundan çıktım yarım saat sonra geldiğimde ise hala bana küfür ediyodu ve bunun tek nedeni o kişiyi kendi sancağında kesmem nedeniyleydi nihayetinde 3 gün sus cezası aldı bu dediklerim hakkında mutlaka ki yalandır diyecektir ama değer verdiğim en önemli şey üzerinede yemin edebilirim ki gerçektir . O kişinin bu konuma geleceği aklımın ucundan geçmezdi zaten geçse ben bana ve aileme edilen saatlerce küfürün kanıtınıda alırdım . Cazgır'ın bırakın Ar-Ge seçilmesi TT seçilmesi bile beni şok etti . Ben tekrar diyorum oyunda bana durduk yere ban atılıyor durumu saçmalık ama derseniz o şahısın karakteri bırakın ar-ge'liği bir ikv oyuncusuna yakışmıyor deseniz altına bende imzamı atarım . Saygılarımla ...
mecxlere laf atmayın yada kesmeyin aksi taktirde susturulma alırsınız /fcazgif
ESKİKRAL ESKİKRALL MYİNHEART..............
kalbimdesinx yazdı:BLackGezz0 yazdı:ben mecxler düşmanım sadce keserim ve onları kızdırmak için laf sölerim ama ne yazıki geçen gün mecxlerle savaştığımda arap seni beyazlatırım yada mecxler ezik falan dedim çarım şuanda 7 gün sus almış durumda peki onları şikayet etim özlelikle arap o neden sus almadı onlar bana yok ananı gece yakaladım yok anana söle suyu hazırlasın bu nasıl terbiyesizlik vede[/size]cazgif anesine dedimki kızının rehberi çok dolu bende o rehbere giricem[/size] dedim yan kulanıcımda susturuldu bu nasıl bir yönetim siz söleyin bunda birşey varmı vede adamlar bana anabacı sövdü bunun fotosunu katmıştım forma üyeliğim 7 mayısa kadar giriş yasağı verildi bana o söven 2 kişi hala sus almadı fotoları sinirimden sildim böle bir yönetim olmaz adamlar küfür etiğini ıspatladığım fotodaki kişileri susturmak yerine beni susturuyor çok saçma @@@@@@@
Şuraya yazdıklarınla alenen ben suçluyum diyorsun. Bunlarla 7 gün sus cezası aldığına şükret, karakterlerin ban cezası almamış. Ayrıca bunda bişey var mı dediğin lafla değil oyunda ceza almayı, gerçek hayattada ceza alırsın ağır tahrik ve küfre girer.
-
- Acemi Savaşçı
- Klan: Lodos
Urkha yazdı:kalbimdesinx yazdı:BLackGezz0 yazdı:ben mecxler düşmanım sadce keserim ve onları kızdırmak için laf sölerim ama ne yazıki geçen gün mecxlerle savaştığımda arap seni beyazlatırım yada mecxler ezik falan dedim çarım şuanda 7 gün sus almış durumda peki onları şikayet etim özlelikle arap o neden sus almadı onlar bana yok ananı gece yakaladım yok anana söle suyu hazırlasın bu nasıl terbiyesizlik vede[/size]cazgif anesine dedimki kızının rehberi çok dolu bende o rehbere giricem[/size] dedim yan kulanıcımda susturuldu bu nasıl bir yönetim siz söleyin bunda birşey varmı vede adamlar bana anabacı sövdü bunun fotosunu katmıştım forma üyeliğim 7 mayısa kadar giriş yasağı verildi bana o söven 2 kişi hala sus almadı fotoları sinirimden sildim böle bir yönetim olmaz adamlar küfür etiğini ıspatladığım fotodaki kişileri susturmak yerine beni susturuyor çok saçma @@@@@@@
Şuraya yazdıklarınla alenen ben suçluyum diyorsun. Bunlarla 7 gün sus cezası aldığına şükret, karakterlerin ban cezası almamış. Ayrıca bunda bişey var mı dediğin lafla değil oyunda ceza almayı, gerçek hayattada ceza alırsın ağır tahrik ve küfre girer.
bana relde zarar vermezler rahat ol zaten arap bebeyin teki herzaman diyorum şimdide diyorum arap 18 yaşındayım adananın heryerine gelirim istersen 10 kişi ol yine korkum yok tek gelirim.............
Biz başkaları gibi süt çocuğu deiliz adanalıyız ALLAHtan başka kimseden korkmayız vede 2 3 bebeden korkucak deiliz................
saygılarımla/MUSTO/ESKİKRAL MYİNHEART.
mecxlere laf atmayın yada kesmeyin aksi taktirde susturulma alırsınız /fcazgif
ozgur145353 yazdı:ceho 1 haftadır dikkat ediyorum surada cıkıp senin kadar ağlıyan adam yok, karalamak için elinden geleni yapıyorsun cok komik duruma düsüyorsun
/Alkış... Cazgır veya 1/2 Mec üyesinin yaptığını tüm loncaya maledemezsiniz...
Titxreis-Titxatasagun

Bir gün tüm Türk Devletleri ile birlikte Çin seddinde buluşacağız... M.Kemal ATATÜRK

Bir gün tüm Türk Devletleri ile birlikte Çin seddinde buluşacağız... M.Kemal ATATÜRK
Gizlenmiş İçerikGöster
Bir Kurt' un Peşinden 40 Köpek Havlamıyorsa, O Kurt, Kurt Değildir.
-
- İri Fare Avcısı
DİKKATLİ OKUMANIZI İSTİYORUM .

KESER DÖNER SAP DÖNER , GÜN GELİR DEVRAN DÖNER
Sapı nerde diye sorma
-
- İri Fare Avcısı

KESER DÖNER SAP DÖNER , GÜN GELİR DEVRAN DÖNER
Sapı nerde diye sorma
-