Bügün Düşündüm de er meydanı hakkında güzel bir düzenleme gelebilir !
Er meydanları artık Kendi kılanın dan da farklı gruplar oluşturarak girebilirsin Ödül yok eksp yok amaç gücleri kanıtlamak ve birer eğlence haline getirmek peki bize ney sağlar .
En az girebilecek sayı 3 tür 1 şifa 1 büyü 1 savaşçı yada bu şart koşulmayacak isteyen 3 savaşçıda girebilir büyücüde bu girecek olan oyunculara kalmış birşeydir ! Aynı şekilde bu er meydanlarının 6 ya 6 olanalrıda koyulacak ...Peki bu düzenlemede ki amaç ney .ve neden böyle birşey yapılmalı ?
Aynı kılnda ki gruplar da birbiri ile tarafsız sahada mucadele edebilme hakkı tanınmalıdır .Tekrar belirtiyorum ki bu er meydanlarında Ödül ve eksp söz konusu olamaz cun kı eksp olursa kötü amaçlı kullananlar olacaktır bu da er meydanları rabet artacaktır Tek amac ise kımsenın karışmaycağı bir ortamda dsotca arkadaşlarımızla savaş yapabilmeliyizve buna ek olarak 3 e 3 girdğimiz zaman içeride karışmadan vs dahi edilebilir . bu da oyunda karşı kılndan adam aramak zorunda kalmayacağımız anlamnıa geliyor bu düzenleme sizce oyuna ne gibi yarar yada zararlar sağlar yorumlarınızı bekliyorum iyi oyunlar iyi forumlar. ..
Örnek Giriş Kodu
/Lodos savaş1 1 Lodos savaş 1 birnci grup demek /Lodos savaş 1 2 Lodos savaş 1 ikinci grup demek .
Peki diyeceksiniz bitarafa arz o ne olacak ?
Byaraklar kalkacak birnci grup ikinci grup diye ikiye ayrılacak o kadar /color]
BENCE BU SÖYLEDİĞİNİZ OYUN HİKAYESİNE TERS DÜŞER. ER MEYDANLARİNA İLGİYİ ARTTİRMAK İÇİN ŞU YAPİLABİLİR. KLAN PARA ÖDÜLLÜLERİNDE PARA ÖDÜLÜNÜ 750-1000 KP YAPACAN AMA SENDEN DÜSEN 500 KALCAK.İTEM ÜDÜLLÜLERİNDEDE İYİ İTEM DÜSÜRCEN. OYUNDA AYRİCA BİR SAÇMALİK VAR HİÇ BİR OYUNDA MADENİN BAŞİNA 1 AY YATMAZSİN 1 EŞYA İÇİN BURDA DURUM ÖYLE OYUN OYNAMİYON SAATLERCE OTURUP BEKLİYON ÇOK CAN SIKICI BENCE EN ÖNEMLİ Sİ BU MADEN SAFLARİNİN DAHA BOL CIKMASİ GEREK NORMAL RECETELERİN KOLAYLASTİRİLMASİ GEREK Kİ ESYAMİZİ ÜRETİP OYUN OYNAYAK.
atmacaaa yazdı:BENCE BU SÖYLEDİĞİNİZ OYUN HİKAYESİNE TERS DÜŞER. ER MEYDANLARİNA İLGİYİ ARTTİRMAK İÇİN ŞU YAPİLABİLİR. KLAN PARA ÖDÜLLÜLERİNDE PARA ÖDÜLÜNÜ 750-1000 KP YAPACAN AMA SENDEN DÜSEN 500 KALCAK.İTEM ÜDÜLLÜLERİNDEDE İYİ İTEM DÜSÜRCEN. OYUNDA AYRİCA BİR SAÇMALİK VAR HİÇ BİR OYUNDA MADENİN BAŞİNA 1 AY YATMAZSİN 1 EŞYA İÇİN BURDA DURUM ÖYLE OYUN OYNAMİYON SAATLERCE OTURUP BEKLİYON ÇOK CAN SIKICI BENCE EN ÖNEMLİ Sİ BU MADEN SAFLARİNİN DAHA BOL CIKMASİ GEREK NORMAL RECETELERİN KOLAYLASTİRİLMASİ GEREK Kİ ESYAMİZİ ÜRETİP OYUN OYNAYAK.
Katılıyorum, insanlar sadece nadir ve şaheser reçeteleri için üretime gidiyor. Sarı veya turkuaz reçeteler nadiren kullanılıyor. Sadece şaheser veya nadide reçeteleri kullanılıyor olmasına rağmen saf madenler onları bile üretmeye yetmiyor; fiyatlar tavan yapmış durumda. En önemlisi de bütün bunlar oyuncu kaybettiriyor. Nerde kaldı o 39 lvl zamanında olan klan savaşları. Şimdi savaşçak adam bulamıyorsun. Eskinin canlılığı yok artık. :evil:
Er meydanı adındanda anlaşılabileceği gibi herkezin giremiyeceği ,Erlerin savaştığı Meydan , İki kişinin kozlarını paylaşacağı yer olarakta nitelendirilebilir.
Fakat benim önerim şöyle olucaktır.
Kendi klan veya rakip klandan birisi ile güçlerinizi ölçmek adına yapılan wsler pek sağlıklı geçtiği söylenemez.
İki kişinin arasında yapacağı ws de başkalarının gelip ws yapıldığını bilmeden daldığı , Öldükten sonra maçın yapıldığı yere kadar gelmesi örs olması biraz vakit kaybı denilebilir.
Bu yüzden Kabadayı moduna geçen iki kişi birlikte gruba girebilecek ve istediği Er meydanı gibi veya daha görsel olarak muhteşem bir yerde kozlarını paylaşacak.Şifacı yok ,Sancaklar yok ,Kaçmak yok 1'e 1 ws .
Elbetteki bu gibi önerilerimizi ancak ve ancak birlik olduğumuzda ve çoğunluk olarak Destek sayfasına bildirdiğimizde kaale alınacağı kanaatindeyim. iyi Forumlar
Er meydanı adındanda anlaşılabileceği gibi herkezin giremiyeceği ,Erlerin savaştığı Meydan , İki kişinin kozlarını paylaşacağı yer olarakta nitelendirilebilir.
Fakat benim önerim şöyle olucaktır.
Kendi klan veya rakip klandan birisi ile güçlerinizi ölçmek adına yapılan wsler pek sağlıklı geçtiği söylenemez.
İki kişinin arasında yapacağı ws de başkalarının gelip ws yapıldığını bilmeden daldığı , Öldükten sonra maçın yapıldığı yere kadar gelmesi örs olması biraz vakit kaybı denilebilir.
Bu yüzden Kabadayı moduna geçen iki kişi birlikte gruba girebilecek ve istediği Er meydanı gibi veya daha görsel olarak muhteşem bir yerde kozlarını paylaşacak.Şifacı yok ,Sancaklar yok ,Kaçmak yok 1'e 1 ws .
Elbetteki bu gibi önerilerimizi ancak ve ancak birlik olduğumuzda ve çoğunluk olarak Destek sayfasına bildirdiğimizde kaale alınacağı kanaatindeyim. iyi Forumlar
böle bir şeyi düşünmüştüm ancak + olarak istersek izleyici olarak katılabilmeliyiz