LoSsTT yazdı:Gerek yok çünkü bu etknliği Penguen ( isim ynlş olabilir ) loncası belli bir tarihte ypıyor bırakında herkez işini ypsın memet )
kazım loncanıza sahi çıkın diliniz 3.5 metre uzamış kimin kim olduğunu bilmende iftira atar oldunuz alırım o dilinizin yarısınızı çakallara yediririm hem sana ne oluyor GM misin yoksa Dev mi sen etkinlk yapılıp yapılamıyacağına karışamassın tamammı hadi bakayım haddini aşan şeyler yazma bir daha ister Rdmler yapsın ister başkaları isteyen kendi çapında etkinlik düzenleyebilir buna sen veya bir başkası mani ve engel olamaz kapiş !!!!
mehmet iyi bir fikir kardeşim tebrik ediyorum seni ben vakti ayarlayabilirsem muakkak katılmak isterim
LoSsTT yazdı:Gerek yok çünkü bu etknliği Penguen ( isim ynlş olabilir ) loncası belli bir tarihte ypıyor bırakında herkez işini ypsın memet )
1.penguen diye bir lonca yok
2.isteyen istediği etkinliği yapabilir sen karışamazsın
3.türkçen çok zayıf
4. Bunlardan sana ne?
xxxSaRıLaCixxx
maximussss IIxMeCaLSiZxII Canxşifa
Quantumxşifo "...Öyleyse bağırın ulan Fenerbahçe çok yaşa diye!" Sadri Alışık "Fenerbahçelinin, Fenerbahçesini sevmesi, dünyanın en büyük kıyametidir." İslam Çupi
1.penguen diye bir lonca yok
2.isteyen istediği etkinliği yapabilir sen karışamazsın
3.türkçen çok zayıf
4. Bunlardan sana ne?
5.bunları yazmam seni ne ilgilendiriyorsa benide o ilgilendiriyor
Amacın olay çıkartmak mı, arkadaşıma laf attın ben de haddini vermek için olaya dahil oldum.
xxxSaRıLaCixxx
maximussss IIxMeCaLSiZxII Canxşifa
Quantumxşifo "...Öyleyse bağırın ulan Fenerbahçe çok yaşa diye!" Sadri Alışık "Fenerbahçelinin, Fenerbahçesini sevmesi, dünyanın en büyük kıyametidir." İslam Çupi