İster İnan, İster İnanma!!!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
HasanAslan
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Meran

İster İnan, İster İnanma!!!

Mesaj gönderen HasanAslan »

Merhaba Hasan,

Oyuncumuzdan gelen şikayet değerlendirildiğinde, Meran Sunucusunda Abidinx adlı oyuncunun aktarım isteğini kabul ederek oyuncuya ait materyalleri, oyuncunun istemesine rağmen kendisine iade etmediğin saptanmıştır.

Her ne şart altında olursa olsun İKV’ye destek veren bir kişinin bu tip bir eyleme girişmesi İKV Destek Takımı içinde müsaade edebileceğimiz bir şey değildir. Buna rağmen olayı senin tarafından öğrenmek adına adım atmış ve Kasım sana ulaşmıştır. Elimize ulaşan loglarda bu durumu telafi edecek herhangi bir özür yada mazeret bildirimin görülmemiştir.

Bu olay sebebi ile İKV Destek Takımı ile olan bağını sonlandırmış bulunuyoruz. Ayrıca oyuncuya iade etmediğin eşyalar Sobee tarafından karakterinden alınarak şikayetçiye iade edilmiştir. (Alış Veriş sunucu kayıtları ile belgelenmiş ve oyuncu şikayeti ile saklanmıştır.). Davranışından dolayı Warlordsxcenk karakterine ve üyeliğine 14 gün susturma cezası verilmiştir.

Bu güne kadar İKV’ye ayırmış olduğun zaman ve emek için teşekkür ederiz.

Ben inanmadım...peki ya siz?

Kaç oyuncu çalınan maden ve eşyaları için desteğe başvurduğunda bu olaydaki gibi hesaba girip geri verdiler merak ediyorum ?
Cenkoğlu
EDEP YA HU EDEP, BUGÜN BİR İYİLİK YAP,
Bilgi Paylaştıkça Güzeldir...
Kullanıcı avatarı
FeelLikeaStar
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Klan: Arzın Çocukları

Re: İster İnan, İster İnanma!!!

Mesaj gönderen FeelLikeaStar »

İ.K.V TARIHINDE İLK DEFA BÖYLE BİŞEY GÖRUYORUM MADEM ÖLE BENIM ÇALINAN CHARDAKI MATERYELLERİDE İADE EDIN BI ZAHMET 10 YAKIN DESTEK FORMU YOLLADIM BU RESMEN ADİLİK kullanıcı hatası dıye belırttınız

Warlordsxcenk BÖLE BİR ŞEY YAPICAK KARAKTERDE BİR İNSAN DEGİL....

i.k.v takımına sölücek çok söz varda müslümanız sonuçda....
İnsan Ne Oldum Dememeli Ne Olucam Demeli
Kullanıcı avatarı
LeoNaRR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos
Lonca: L E O

Mesaj gönderen LeoNaRR »

eğer oyuncu,yonetım yakını akrabası v.b bırısıyle dogal olarak her şey oLur :) senın benım gıbı bır oyuncu oLsa,urasmazlar,karektere gırıp madenlerı v.b ıtemlerı almazlar, Soruorum Sıze Sobee yonetımı ? Benım kasa carımdan calınan 500m ıcın bu kadar cok urasırmıydınız veya, LeoNaR adLı karekterım calındı onca ıtem sıLındı sahaser sılındı hangınız yardımcı OLdunuz ? hıç bırınız ama ,Saolsun oyundakı dostlarımızdı tek yardımcı olan. Son olarak destek takımından alınarak haksızıklıka urayan arkadaşımıza geçmıs oLsun dıorum ..
LeoNaR< LeoATYx < Ensonxleonar < Leonarxxşifacı < Ensonbaşkentliixx
Gizlenmiş İçerikGöster
[youtube]http://youtu.be/ZtFTxrwMQKI[/youtube]
Kullanıcı avatarı
Kristalxsuveyda
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Kristalxsuveyda »

Yönetim abimizdir , babamızdır o ne derse o olur hasanım.

Şimdi benim çarım çalınır , ticket atarım o oraya yollar bu buraya :) neden çalan yönetimden birinin arkadaşı.
Yönetimden birinin arkadaşının çarı gider , bütün yetkililer seferber olur.
Hırsızlar yönetici olur.
İşini adam gibi yapan ona buna torpil geçmeden adam yönetimden cıkarılır yada cıkmak zorunda kalır.
Yalakalık yapan sadece ağzı laf yapan ama hiçbir icraatı olmayan padişah olur ( captainatx haric )
Bu oyun Abura yı elinden kaybettiği anda bitti taaa o zamanlar konusunu bulabilen baksın Xxselcukxx isimli üyenin yaptığı yoruma bu günü anımsatıyormu anımsatmıyormu diye .

Sana gelince hasancım dert etme alnın açık olsun biz seni biliyoruz , o abidinx denen HIRSIZ ıda biliyoruz. Bir kötü planı daha iş yaptı sadece bu .

İnsanlar, nerede kuvvet görürse hak orada sanır, oysa hak ile güç pek az birleşirler

Haksız oyunlar... ;)

BeJnaTe
Meyve ekşi bile olsa, olmadıkça ona ham derler

SpannungxSapiens
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen SpannungxSapiens »

Abicim Hiç Kafana Takma, Seni Bilen Biliyor..Bu İKV ye verdiğin desteği de herkes biliyor...Ama Ne demişler ;

"Kula Bela Gelmez Hak Yazmadıkça; Hak Bela Yazmaz Kul Azmadıkça"

abidinx'i bütün merana sorsalar 100 kişiden 99'u Hırsız der ,, Hırsız olmadığını kanatlayan 1 kişi de Yönetimde işte...

Ama Ne Diyelim Hayırlısı...."BU VATANIN EKMEĞİNİ YİYEN, İHANET EDİNCE KURŞUNUNU DA YER" Kurşunu yemeye Hazır oLun destek takımındaki Aslan gibi Hasan Abimizden Haz Alamayanlar !
Kullanıcı avatarı
eseslisemi
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen eseslisemi »

Valla Helal Olsun Şu Yönetim Hakkında Nerdeyse Her Sayfada Şikayet Var Acaba Nie Bizi Bu Kadar Şikayet Edıyolar Dıe Dusunuyorlarmıdır ?
Börteçinexthoth
Börteçinexsemih

Çoook Eskilerden ...
Kullanıcı avatarı
korlici
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen korlici »

Uygunsuz içerik silinerek, forum hesabınız kapatılmıştır
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Esadullah »

Kristalxsuveyda yazdı:Yönetim abimizdir , babamızdır o ne derse o olur hasanım.

Kendi adına konuşman sevindirici. Tek kişilik.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
Kullanıcı avatarı
WaxWhineRAVYN
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen WaxWhineRAVYN »

Selamlar...

İKV Yönetimini hayretle izliyorum ve gülüyorum

Abidinx kimdir ? normal bir oyuncu mudur yoksa birinin tanıdığı mıdır bilemeyeceğim fakat dikkatinizi çekmem gereken bir konu var ki, bu aktarım konusunda bugüne kadar pek çok oyuncunun materyali çalınmıştır.
Ama bugüne kadar bir ilk yaşanmış ve bu kişiye iade edilmiştir.

Peki soruyorum size ADALET nerede ?

Kurallar önünde tüm oyuncular EŞİT değil midir ?
EŞİTLİK varsa aktarımdan zarar gören her oyuncunun zararı karşılanacak mı ?
Karşılanmayacaksa bu durumu nasıl açıklayacaksınız ?

Bu konunun sorumlusu olan yöneticiler açıklama yapmalı, İKV yönetimi ADALETİ ve EŞİTLİĞİ korumalıdır.

Konunun açığa kavuşmasını merakla bekliyorum

İyiForumlar...
WaxWhineRAVYN
OkhDayy

HasanASlann
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen HasanASlann »

HasanAslan yazdı:
Merhaba Hasan,

Oyuncumuzdan gelen şikayet değerlendirildiğinde, Meran Sunucusunda Abidinx adlı oyuncunun aktarım isteğini kabul ederek oyuncuya ait materyalleri, oyuncunun istemesine rağmen kendisine iade etmediğin saptanmıştır.

Her ne şart altında olursa olsun İKV’ye destek veren bir kişinin bu tip bir eyleme girişmesi İKV Destek Takımı içinde müsaade edebileceğimiz bir şey değildir. Buna rağmen olayı senin tarafından öğrenmek adına adım atmış ve Kasım sana ulaşmıştır. Elimize ulaşan loglarda bu durumu telafi edecek herhangi bir özür yada mazeret bildirimin görülmemiştir.

Bu olay sebebi ile İKV Destek Takımı ile olan bağını sonlandırmış bulunuyoruz. Ayrıca oyuncuya iade etmediğin eşyalar Sobee tarafından karakterinden alınarak şikayetçiye iade edilmiştir. (Alış Veriş sunucu kayıtları ile belgelenmiş ve oyuncu şikayeti ile saklanmıştır.). Davranışından dolayı Warlordsxcenk karakterine ve üyeliğine 14 gün susturma cezası verilmiştir.

Bu güne kadar İKV’ye ayırmış olduğun zaman ve emek için teşekkür ederiz.

Ben inanmadım...peki ya siz?

Kaç oyuncu çalınan maden ve eşyaları için desteğe başvurduğunda bu olaydaki gibi hesaba girip geri verdiler merak ediyorum ?
Konu'yu açtım diye Forum'dan da Uzaklaştırıldım Hadi bakalım Daha Neler Görecegiz...
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön