Destektekiler PC hakkında bilgi sahibimi bunu hep merak etmişimdir...desteğe mail atıyoruz oyuna girişte problem yaşıyorum ancak şifremi değiştirince oyuna girebiliyorum yoksa üst üste bağlantı kesildi hatası alıyorum diyorum..gelen cevap
şifrenizi kimseye vermeyin başkası girerse sunucudaki karakterleriniz oyundan atılır ben ne diyorum ne cevap geliyor...hep kolaya kaçılıyor sonra akçe alın zengin olalım :!:
Destektekiler PC hakkında bilgi sahibimi
- kalearkasi
- FareAdam Düşmanı

Destektekiler PC hakkında bilgi sahibimi
tekin
Gizlenmiş İçerikGöster
Türküz Doğruyuz Trabzonluyuz !!!
- berke271
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Destektekiler PC hakkında bilgi sahibimi
Bence bu sefer destek haklı :?
TILSIM
Superxdragon
Evindelisi
Auratus
Deli olmadan Deli olunmaz...
Superxdragon
Evindelisi
Auratus
Gizlenmiş İçerikGöster
fennec_1905@hotmail.com
destek ne yapsın günde kaç kişiye cevap veriyorlar
sen de biraz düzgün soru sor açık ve net hatta foto alıp buraya koy o zaman daha güzel cevaplar gelir
önce soruyu düzgün sormak lazım
sen de biraz düzgün soru sor açık ve net hatta foto alıp buraya koy o zaman daha güzel cevaplar gelir
- kalearkasi
- FareAdam Düşmanı

ohoho en az bu sorun hakkında 50 kere mail atmışımdır verilen çözümlerden hiçbiri bişeye yaramadı olay şifrede değilki bişey engelliyor oyunu ama ne olduğunu bulamadım kimsede yardımcı olmuyor başka pc den takır rukur giriyor başka pc de kafede o riske giremem...15 30da oyundan düştüm şu saate kadar oyunu 2kere silip kurdum yine yok yine yok
4 senedir giren oyun 2 aydır sorunlu 
tekin
Gizlenmiş İçerikGöster
- HellRiDerS
- Fareli Köyün Kavalcısı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Merhaba;
halilumit arkadaşımız aslında bir nevi doğru yanıtı vermiş. Destek iletişim formundan yollanan veya forum Hızlı Destek bölümümüzden bizlere yönelttiğiniz sorularınızda yaşamış olduğunuz sorunu net bir şekilde yazmanız çok önemli, böylelikle bizler sizin yaşamış olduğunuz sorun için tahmin yürütmek yerine bilgimiz dahilindeki çözümleri daha sağlıklı aktarabiliriz.
İyi Forumlar.
halilumit arkadaşımız aslında bir nevi doğru yanıtı vermiş. Destek iletişim formundan yollanan veya forum Hızlı Destek bölümümüzden bizlere yönelttiğiniz sorularınızda yaşamış olduğunuz sorunu net bir şekilde yazmanız çok önemli, böylelikle bizler sizin yaşamış olduğunuz sorun için tahmin yürütmek yerine bilgimiz dahilindeki çözümleri daha sağlıklı aktarabiliriz.
İyi Forumlar.
Koray YAR
- kalearkasi
- FareAdam Düşmanı

sende haklısında foto yokki karakterleri göremeden hooop aşa düşüyorum kaç kere pcyi kırmaya niyetlendim kıyamadımhalilumit yazdı:destek ne yapsın günde kaç kişiye cevap veriyorlar
tekin
Gizlenmiş İçerikGöster
İlla oyun içinden foto almana gerek yokkalearkasi yazdı:sende haklısında foto yokki karakterleri göremeden hooop aşa düşüyorum kaç kere pcyi kırmaya niyetlendim kıyamadımhalilumit yazdı:destek ne yapsın günde kaç kişiye cevap veriyorlar

- kalearkasi
- FareAdam Düşmanı

ne zeki insanlar var
oyuna girmeden oyun hakkında foto nerde dağıtıyorlar:D
tekin
Gizlenmiş İçerikGöster
Ondan bahsetmiyorum , oyuna girmeyip ne hatası veriyor onu fotoğrafını çek diyorum umarım anlayabilmişindir .kalearkasi yazdı:ne zeki insanlar varoyuna girmeden oyun hakkında foto nerde dağıtıyorlar:D