.ılı. ~ RebeLs Loncası ~ .ılı. İletişim Sayfası

Tılsım sunucusuna ait Loncaların iletişim, bilgilendirme ve paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
kayserilim
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: zemheri

Re: .ılı. ~ RebeLs Loncası ~ .ılı. İletişim Sayfası

Mesaj gönderen kayserilim »

Gökhanım Loncanız hayırlı olsun Kardeşim Başarılarınızın devamını dilerim...umarım butun klan için hayırlı olur..

Alyy

IIxaLyxII

HuNxKaYSeRaLy
'ʂմղմƈմ :[/color]:[/color] ҬἿĿṨἿṂ'
'ḰĿᾋƝ :[/color]:[/color] ƛƦȤ '
'ĿὋƝƇᾋ:[/color]:[/color]ZeMHeRi'
Resim
Kullanıcı avatarı
Tatarian
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Lonca: <Nemesis>

Mesaj gönderen Tatarian »

İyi Sabahlar Asiler. Bu güne Kötü haberlerle başlamak istemezdim ama malesefki biraz iyi biraz kötü gidicek. Bildiğiniz gibi tılsımın ilk mareşali olarak Asiusta yı bekliyorduk. Az önceyse Savaşçısının ve 4 milyon ŞAN ı olan KArakterinin aktarıldığını Öğrendimbizzat kendisinden. Çalanların henüz belli olmadığını söyledi, ama yüklenen plus epinleri bulunduğu taktirde karakterlerini geri alabilicek. Burdanda RebeLs adına tekrar geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Gerçekden çok üzüldüm. Umarım geri alabilirsiniz.

Ayrıca Bi kaç gündür Hediye hediye diye uğraştığım şey Oyunu bırak bir arkadaşıma Latifti =) bu sabah onun 2 lwl karakterine Latif ürettik =D Kendisi oyuna tam gaz bir şekilde döndü, Umarım ilerde aramızdada görürüz.

Bir ilginç haberde nasıl oldu bilmiyorm ama sağdaki soldaki karakterlerden bişeyler çıka çıka Kendi 2 lwl şifacıma Ashab ürettim. Oda çok aani oldu. Bir kaç saate 2 şaheser sanırım bu günün istatisliği. Ama uykum geldi =D buralarda olmıyabilrim. Tekrardan Asiustaya büyük geçmiş olsunlar diliyorum.
Resim Resim

[code]"İstanbul'un göbeğinde,savaşın eşiğinde ve kaosun son perdesinde;selam olsun Nemesis'e!.."[/code]

Resim
Kullanıcı avatarı
Masterlid
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Masterlid »

kayserilim yazdı:Gökhanım Loncanız hayırlı olsun Kardeşim Başarılarınızın devamını dilerim...umarım butun klan için hayırlı olur..

Alyy

IIxaLyxII

HuNxKaYSeRaLy
Teşekkürler , Sağolasın Alicim İyi Dileklerin İçin Tek Temennimiz Bu ;) :)
-Geri Dönüş ;)

ResimResim

La Vıttorıa Sara Nostra ;)
Kullanıcı avatarı
Masterlid
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Tatarian yazdı:İyi Sabahlar Asiler. Bu güne Kötü haberlerle başlamak istemezdim ama malesefki biraz iyi biraz kötü gidicek. Bildiğiniz gibi tılsımın ilk mareşali olarak Asiusta yı bekliyorduk. Az önceyse Savaşçısının ve 4 milyon ŞAN ı olan KArakterinin aktarıldığını Öğrendimbizzat kendisinden. Çalanların henüz belli olmadığını söyledi, ama yüklenen plus epinleri bulunduğu taktirde karakterlerini geri alabilicek. Burdanda RebeLs adına tekrar geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Gerçekden çok üzüldüm. Umarım geri alabilirsiniz.

Ayrıca Bi kaç gündür Hediye hediye diye uğraştığım şey Oyunu bırak bir arkadaşıma Latifti =) bu sabah onun 2 lwl karakterine Latif ürettik =D Kendisi oyuna tam gaz bir şekilde döndü, Umarım ilerde aramızdada görürüz.

Bir ilginç haberde nasıl oldu bilmiyorm ama sağdaki soldaki karakterlerden bişeyler çıka çıka Kendi 2 lwl şifacıma Ashab ürettim. Oda çok aani oldu. Bir kaç saate 2 şaheser sanırım bu günün istatisliği. Ama uykum geldi =D buralarda olmıyabilrim. Tekrardan Asiustaya büyük geçmiş olsunlar diliyorum.
Asiusta Olayına Üzüldüm . Geçmiş Olsun . O Kadar Emeğe Yazık Olmuş..
Arkadaşıının Latifide Senin Ashabında Hayırlı Olsun :) . Daha İyileri İçin Uğraşıcağız . Tekrardan Hayırlı Olsun :)
-Geri Dönüş ;)

ResimResim

Kullanıcı avatarı
DragonKnife
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen DragonKnife »

Loncanız Hayırlara Vesile Olsun Dileğiyle
Umarız Tılsım Sunucusuna Yakışır Bir Lonca Olursunuz.
İsim:TolgaBarış
Klan:Arz'ın Çocukları
Lonca:Kanunixx
Karakter:Kanunixxbüyü(42) Illxherqelexlll(49)
Sunucu:Tılsım

Resim
Kullanıcı avatarı
Masterlid
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

DragonKnife yazdı:Loncanız Hayırlara Vesile Olsun Dileğiyle
Umarız Tılsım Sunucusuna Yakışır Bir Lonca Olursunuz.
Teşekkürler, Sağolun İyi Dilekleriniz İçin :)
-Geri Dönüş ;)

ResimResim

Kullanıcı avatarı
Chuckyx
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Lonca: RebeLs

Mesaj gönderen Chuckyx »

Tatarian yazdı:İyi Sabahlar Asiler. Bu güne Kötü haberlerle başlamak istemezdim ama malesefki biraz iyi biraz kötü gidicek. Bildiğiniz gibi tılsımın ilk mareşali olarak Asiusta yı bekliyorduk. Az önceyse Savaşçısının ve 4 milyon ŞAN ı olan KArakterinin aktarıldığını Öğrendimbizzat kendisinden. Çalanların henüz belli olmadığını söyledi, ama yüklenen plus epinleri bulunduğu taktirde karakterlerini geri alabilicek. Burdanda RebeLs adına tekrar geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Gerçekden çok üzüldüm. Umarım geri alabilirsiniz.

Tüm Şaheserlerin Hayırlı Olsun Güzel ve Değerli Dostum.Sen En İyilerini Hak Ediyorsun =) Allah Hepimize Daha İyilerini Nasib Etsin..Asiusta İçinde Samimi Söylüyorum , ÜZÜLDÜM.RebeLs Olarak Geçmiş Olsun Dileklerimizi İlet =(=(
> BLoodyREVENGE

> PerfectATTACK

> xDeterjaN

Allah VAR ! Problem YOK !

Alper KAYA[/color]
Kullanıcı avatarı
Stylxataxwhite
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Stylxataxwhite »

Merhaba...

Stylx Loncası adına Loncanızın Hayırlı olmasını Diliyoruz...

Başarılar.
StylxWeBCoDeR & StylxDeHŞeT & StylxATAxWHİTE
Kullanıcı avatarı
Stylxataxwhite
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Stylxataxwhite »

Merhaba öncelikle Lonca sayfanızı Kirtlettiğim için özür dilerim. 03 05 2011 TArihinde StylxASİUSTA & Asiustax Charları çalınmıştır. Charların sahibi Şükrü abi Tarafından Savcılığa Suç duyurunda bulunulmustur. Siz lonca uyelerınızden de herhangi bir hırsızlık durumunda aynı hassasiyeti gösterip YASAL yollara baş vurmanızı beklemekteyiz. Oynamış olduğumuz oyunda yapmış olduğumuz hareket'in Heveslilerine ibret olacağını ve bu durumların Sunucumuzda daha az yaşanacağını düşünmekteyiz.
TEŞEKKÜRLER.

Resim

Rahatsızlıkdan Dolayı Tekrardan özür dilerim.

İYİ FORUMLAR!
StylxWeBCoDeR & StylxDeHŞeT & StylxATAxWHİTE
Kullanıcı avatarı
Chuckyx
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Lonca: RebeLs

Mesaj gönderen Chuckyx »

Ben Şahsım Adına Herhangi Bir Rahatsızlık Yaşamadım.Diğer Lonca Üyelerininde Aynı Düşünceye Sahip Olduğunu Düşünüyorum.Soruşturmanın İlerlemesiyle Bizide Bilgilendirmeni İsteriz.

Tekrardan Geçmiş Olsun...
Hakkında Hayırlısı Olsun :)
> BLoodyREVENGE

> PerfectATTACK

> xDeterjaN

Allah VAR ! Problem YOK !

Alper KAYA[/color]
Kilitli

“Lonca İletişim” sayfasına dön