Süpercan'ın Çıkış Tarihi!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Kralxkerem
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Süpercan'ın Çıkış Tarihi!

Mesaj gönderen Kralxkerem »

Çocuk eğitim ve eğitim projelerini sürdüren Türk Telekom, usta bilgisayar oyunu yazarı Mevlüt Dinç ile işbirliğine giderek Türkiye’nin en ‘süper’ çocuk oyun karakterini oluşturdu. Oyuncular, yüksek çözünürlüklü grafiklere sahip oyunda SüperCan’ı kontrol ediyor ve onun aracılığıyla dünyadaki ağaçları katleden ‘robot’lara karşı savaşıyor.

Sobee oyun firmasının sahibi Mevlüt Dinç, daha önce Türk Telekom Çocuk Portalı’daki Spiderman filminde izlenen ünlü kahramanı Can’ı bu sefer nefes kesen bir oyunla yaşatıyor.

Daha once Kabus 22 ve Citroen C4 Oyununda da birlikte çalışan Yasin ve Yakup Demirden kardeşlerle Mevlüt Dinç ve oğlu Necati’den oluşan Sobee ekibi, oyuna son rötuşlarını da tamamladı. Oyun muhtemelen TTNET oyun’sitesinden satın alınarak indirilebilecek, bu konuda net bir bilgi yok.

Oyun 7 Mayıs 2011′de piyasaya çıkıyor.
İmzam yoktur benim gardaş
Kullanıcı avatarı
Kralxkerem
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Re: Süpercan'ın Çıkış Tarihi!

Buyrun link..

Kod: Tümünü seç

http://www.turkisioyun.com/turk-oyunu-supercan-cikti-cikacak.html
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen KaraXHayalet »

Satın alınarakmı ????? :shock: :shock: :shock:
Kullanıcı avatarı
VeNGaT
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen VeNGaT »

yaw merak etmeyin çıktıktan 2 gün sonra torrent sitelerinden yüksek hızla indirmeye açılır tabi key koymuşlarsa crack gerekebilir :D
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Mesaj gönderen KaraXHayalet »

VeNGaT yazdı:yaw merak etmeyin çıktıktan 2 gün sonra torrent sitelerinden yüksek hızla indirmeye açılır tabi key koymuşlarsa crack gerekebilir :D
Böyle olacaksa satın almayı tercih ederim doğrusu
Kullanıcı avatarı
Kralxkerem
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Oyunun fragmanını izledim Örümcek adam geliyor ve bi yerdede HULK geliyor duvarı kırarak :D
Kullanıcı avatarı
barkido
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen barkido »

Kralxkerem yazdı:Çocuk eğitim ve eğitim projelerini sürdüren Türk Telekom, usta bilgisayar oyunu yazarı Mevlüt Dinç ile işbirliğine giderek Türkiye’nin en ‘süper’ çocuk oyun karakterini oluşturdu. Oyuncular, yüksek çözünürlüklü grafiklere sahip oyunda SüperCan’ı kontrol ediyor ve onun aracılığıyla dünyadaki ağaçları katleden ‘robot’lara karşı savaşıyor.

Sobee oyun firmasının sahibi Mevlüt Dinç, daha önce Türk Telekom Çocuk Portalı’daki Spiderman filminde izlenen ünlü kahramanı Can’ı bu sefer nefes kesen bir oyunla yaşatıyor.

Daha once Kabus 22 ve Citroen C4 Oyununda da birlikte çalışan Yasin ve Yakup Demirden kardeşlerle Mevlüt Dinç ve oğlu Necati’den oluşan Sobee ekibi, oyuna son rötuşlarını da tamamladı. Oyun muhtemelen TTNET oyun’sitesinden satın alınarak indirilebilecek, bu konuda net bir bilgi yok.

Oyun 7 Mayıs 2011′de piyasaya çıkıyor.
satın alınarak mı ? kesinlikle bütün beklentilerimizi boşa çıkarır öyle olursa.
avakado=eminönü
Kullanıcı avatarı
Odiseus
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Odiseus »

C4 basit bir oyundu arkadaşlar onun ücretsiz olması tabi doğal fakat süpercan üzerinde çok uğraşıldı parayla satılması bence gayet mantıklı
                                      AdeLHarD
Kullanıcı avatarı
izdirapgrafik
Lonca: Organize İşler

Mesaj gönderen izdirapgrafik »

Süpercan'ın indirilmeye açık ve ücretsiz bir şekilde oyunculara sunulması Türk oyun piyasasını bir adım ileriye bile götüremez.En azından kendi fikrim bu.Doğru olanı her oyun gibi dvd şeklinde satılmasıdır.Piyasadaki PC oyunlarının 80 liradan başladığı göz önünde bulundurularak yapılan bir fiyatlandırmayla her çocuk bu oyunu rahatlıkla ailesine aldırabilir.Bekliyoruz.
2006-2013
Kullanıcı avatarı
kaan679050
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen kaan679050 »

Odiseus yazdı:C4 basit bir oyundu arkadaşlar onun ücretsiz olması tabi doğal fakat süpercan üzerinde çok uğraşıldı parayla satılması bence gayet mantıklı

zaten senin çocuk eğitimi alman lazım 5 yaşındaki çocuk kredi kartı ile gelcek oyun alcak :)

savaş oyunu diyolar ya neresi çocuk eğitimi benim kuzene versem oyunu kafama oklava ile vurur robot diye :)
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti

Gizlenmiş İçerikGöster
SEN YOKMUSUN MERAKINI YENEMEDİN DİMİ :)

“Genel Etkileşim” sayfasına dön