HaRuNN yazdı:Turuncu Renkli itemler Şaheser
Mor Renkli İtemler Nadidedir arkadaşım
ŞAHESER DEĞİL..!
- isimsizisim
- İri Fare Avcısı

Re: ŞAHESER DEĞİL..!
HaRuNN yazdı:Ne alaka kardeş ben geçen kenandan ecel getiren düşürdüm yanlışın var :?

Biz ki Ustasıyız Vatan Sevmenin
Kurdun maskeye ihtiyacı yoktur

Kurdun maskeye ihtiyacı yoktur

Üretimde olanlar "Şaheser silah"tır. Turuncu itemlerin özelliği gereği ismi şaheserdir. Şaheser silahlar üretilir şaheser eşyalar BOSS' lardan düşer.
KORLEG
ZÜLKARNEYN
ZÜLKARNEYN
TechnOMafiA yazdı:Arkadaşlar Genel Etkileşimde sürekli geziyorum. Herkes 150-200 kez sığınağa girdm fakat ŞAHESER düşmedi diye yakınıyor. Allah sizlere akıl fikir versin. Şaheser demek= Ejder Asa/Latif/Asab-ı Keyf(yanlış yazmış olabilirim)/Ecel Getiren
demektir. Şaheser düşürmek için sığınak'a/migrat'a giren arkadaşlara sesleniyorum ...* değil Bin kez, Yüz bin kez girseniz ŞAHESER düşüremezsiniz .. :!: :!: :!: :!: * Sığınak ve Migrat'tan düşüen eşyalar Nadide itemlerdir*
Yeni Bir NİHAT DOĞAN xD
Maşuk Aşığa Aşık, Aşık Maşuğa Aşık
- Kralxkerem
- Cin Avcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Özel eşyaları, diğer eşyalardan ayıran özellikler, normaldeki kullanımlarına ek olarak, bir veya birkaç özelliğinizi arttırmalarıdır. Özel eşyalar isimleri ve isimlerinin yazıldığı renklerle normal eşyalardan kolayca ayırt edilebilirler.
İsim renkleri ve anlamları:
Turkuvaz: 1 özelliğinizi arttıran büyülü eşyalardır.
Sarı: 2 özelliğinizi birden arttıran büyülü eşyalardır.
Mor (Nadide): 2 özelliğinizi birden artıran eşyalardır. Sarı eşyalardan daha güçlülerdir. Normal yaratıklardan düşmezler, bazı özel yaratıklardan düşebilirler veya görevle verilirler. Bazıları reçete ile üretilebilir.
Turuncu (Şaheser): Turuncu eşyaların tamamının görüntüleri de farklı ve kendilerine özeldir. Bu eşyalara “Şaheser”’de denir. Şaheserler 2’den fazla özelliğiniz arttırırlar. Bu eşyaların normal kuvvetleri de, aynı seviyedeki diğer eşyalardan çok daha fazladır. Sadece bazı özel yaratıklardan düşerler veya görevle verilirler.Bazıları reçete ile üretilebilirler
İsim renkleri ve anlamları:
Turkuvaz: 1 özelliğinizi arttıran büyülü eşyalardır.
Sarı: 2 özelliğinizi birden arttıran büyülü eşyalardır.
Mor (Nadide): 2 özelliğinizi birden artıran eşyalardır. Sarı eşyalardan daha güçlülerdir. Normal yaratıklardan düşmezler, bazı özel yaratıklardan düşebilirler veya görevle verilirler. Bazıları reçete ile üretilebilir.
Turuncu (Şaheser): Turuncu eşyaların tamamının görüntüleri de farklı ve kendilerine özeldir. Bu eşyalara “Şaheser”’de denir. Şaheserler 2’den fazla özelliğiniz arttırırlar. Bu eşyaların normal kuvvetleri de, aynı seviyedeki diğer eşyalardan çok daha fazladır. Sadece bazı özel yaratıklardan düşerler veya görevle verilirler.Bazıları reçete ile üretilebilirler
İmzam yoktur benim gardaş
- eseslisemi
- İstihbarat Üyesi

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Aga Bosver boş İş Bunlar Sen Yapbozu Bıtırebıldınmı 
Börteçinexthoth
Börteçinexsemih
Çoook Eskilerden ...
Börteçinexsemih
Çoook Eskilerden ...
- Moreblood
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:eseslisemi yazdı:Aga Bosver boş İş Bunlar Sen Yapbozu Bıtırebıldınmı
Mustafa OKTAR
BÖRTEÇİNEXMERLİN
TicTacToe
- Kralxkerem
- Cin Avcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Gltsry
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Şehr-i İstanbul