Kadim HİDRA :)

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
AsiLan
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: ~~ KADİM HİDRA ~~

Mesaj gönderen AsiLan »

IITHEMUROII yazdı:Arkadaşlar Herkesin 2 gün içinde tek hedefi kadim hidrayi kesmektir. Bunu gerçekleştirebilmek için oyunda belirli bir saatte belirli bir yerde Arz,Lodos,Sivil Tek yumruk olmalıyız. Eğer konu yeteri kadar ilgi görürse yoğunluk olursa oyunda toplanalım artık Kadim hidrayi Eminönünün Şerefi için keselim günlerimiz kadim hidrayi seyrederek geçmesin. Eğer böyle toplanamassak ne Lodoslar kesebilir nede Arzlar...

İyi Forumlar

Muro Zaten bu oyun tek Grub ıcın kendıne keyıf ıcın yapıLmamıs bu oyun BeraberLık ıcın yapıLmıs Daha Hıdra 3 qrub zor kesıyo Herkes birLikte oLsa Bu ısLer Eminönü için Basit bir şey oLur bence Çünkü Eminönü oyuncuLarı farkLı qüçLü ;)

:!: Princeofmagic :!:
Kullanıcı avatarı
Meqan
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: Academy Of War

Re: Kadim HİDRA :)

Mesaj gönderen Meqan »

İmkansız değildir beyler elbet herkes kesecektir.

Saygılar...
Resim
Kullanıcı avatarı
Ozgurbuyucu
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Ozgurbuyucu »

bakın arkadaşlar çok adama gerek yok tılsıma bakın kesim resimlerine çok insan yok işi bilsinler yeter biz 10 cana kadar rahat geldik 10 candan sora malum hareketi yaptı herkes yıkıldı büyücüler kutup açacak olacak bitecek çok grup olursa eğer her grubun 1 tanesinde salak bir büyücü olursa hidra yıkacak onları ve kestiği her adamdan 2 canı alacak o yüzden çok gruba gerek yok 5 grup olsun ama büyücülerle şifacılar işi bilsin savaşçılar zaten belli ama sadece yeri sallayınca kutup çakmıcaklar arkadaşlar o kadar alev püskürtüyor o ordada açacak ki kimse ölmesin ezber konuşmayalım

Iamlegend
'' Gerçekçi ol imkansızı iste. ''

Ernesto Che Guevara
Kullanıcı avatarı
Meqan
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: Academy Of War

Mesaj gönderen Meqan »

IITHEMUROII yazdı: Merak etmeyin Tılsım nasıl kestiyse bizde keseriz yeterki düzenli,planlı,anlayışlı olalım 9 can'a kadar indirdiysek gerisinde getirirz...Bir şeyi yapmak istiyorsak inanalım yeter. ki bu Hidra kesme işi belirli bi vakitte olacak yoksa aksi taktirde parazitler devreye girer...
Evet iyi bir organizasyon herşeyi getirir.Tılsım kestiyse demekki kesilebiliyomuş.Biraz sabır ve nizam her şeyi getirir.
Resim
goktanri
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Thelodos Of Ottoman

Mesaj gönderen goktanri »

ws ha :)
süpersin
^^KARAŞEYH^^Şeyh^^BARBAR^^göklerinşifacısı^^Ahuramazda

The Lodos Of Ottoman
(TURAN)
Kullanıcı avatarı
withoutlove
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Anka

Re: HİDRAYI KESME YÖNTEMİ...

Mesaj gönderen withoutlove »

İYİ GÜZEL DEMİŞİNDE GÜZEL KARDEŞİM BU DEDİKLERİN OLSA BİLE YİNE OLMAZ BUNLARLA İŞ BİTMİYOR ARTI ELEMENT HASARIDA VAR BU YARATIĞIB ATEŞ HASARI

KADİM HİTRADA GÖRDÜĞÜM VE GÖZLEMLEDİĞİM KADARIYLA 3 HASAR VAR VE 2000 CAN ALIYOR SAKINMA VEYA DİRENÇ OLMADAN BİRİ BÜYÜCÜNÜN ZİHİN SALDIRISINA BENZİYOR AMA ZİHİN TOPLAMA İLE GİDİYOR

ASİT İDE ÖYLE ŞİFACI VE BÜYÜCÜLERDE BÜYÜ BOZMA OLMASI ŞART ARTI GÖREVE GİDEN HERKESTE 20 ŞER KUDRET SAVAŞCI BÜYÜCÜ ŞİFACI KUDRET PUANINA GÖRE MUHTELİF İKSİRLER

HER NEYSE EMİN ÖNÜ SUNUCUSUNA BU KONUDA BAŞARILAR DİLERİM ALLAH SİZE KOLAYLIK VERDİN AMA OYUNUN MANTIĞINI BİR ANLASAYDINIZ ÇOKTAN KESMİŞTİNİZ
What Makes You Different and Beauruful is Your Speciality
SENİ FARKLI YAPAN SENİ GÜZEL KILAN AYRICALIĞINDIR
Kullanıcı avatarı
IITHEMUROII
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Re: HİDRAYI KESME YÖNTEMİ...

Mesaj gönderen IITHEMUROII »

Dediklerini zaten yaptık ama iş tatktiklerle bitmiyor ÇOK ADAM LAZIM CANI 20 DEN SONRA İNMİYOR KOLAY KOLAY....
since 2007
Kullanıcı avatarı
Sariyerli
Zincir Bozan
Zincir Bozan
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: KURT LONCASI

Mesaj gönderen Sariyerli »

IITHEMUROII yazdı: Merak etmeyin Tılsım nasıl kestiyse bizde keseriz yeterki düzenli,planlı,anlayışlı olalım 9 can'a kadar indirdiysek gerisinde getirirz...Bir şeyi yapmak istiyorsak inanalım yeter. ki bu Hidra kesme işi belirli bi vakitte olacak yoksa aksi taktirde parazitler devreye girer...

tek yapmanız gereken düzenli şekilde kalabalıkça dalmak gruplarda 1 tane tank ta bulunmalı
TILSIM - KURT LONCASI

TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK

EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
Kullanıcı avatarı
myself
İskele Babası
İskele Babası

Kadim Hidra Kesiliyor!!!

Mesaj gönderen myself »

Öncelikle Herkese İyi Akşamlar Tatlı Oyunlar :D

Bütün Çabalarımız Boşa Gidiyor Eminönü Sunucusu Olarak;
Bir Olmamızı Kadim Hidra Görevi İçin Herkesi 23/01/2010 Cumartesi 21:00'de
Kadim Hidra'da Toplanmayı Bekliyoruz..

Görevimizi Kim Yapacağı Filan Diye Birşey Yok
Sunucumuz İçin Yarın Herkesi Klan'lı Klansız
23/01/2010 Cumartesi Saat'ler 21:00 Gösterdiğinde

Kadim Hidra'da Beklemekte Olacağız...

Katılım Yapacak Arkadaşlarımızın Yorumlarını Ve Önerilerini Bekliyorum!!!

(MYSELF)
Kullanıcı avatarı
MORDuMan
Ufkabakan Sakini
Ufkabakan Sakini
Sunucu: Meran

Re: Kadim Hidra Kesiliyor!!!

Mesaj gönderen MORDuMan »

bu sunucudan değilim ama inşallah kesersiniz şuan sadece 1 sunucuda kesilmiş bulunmakda bizim sunucu en son kesen sunucu olcak sanırım (iflis deki gibi)
ResimResim

“Genel Sohbet” sayfasına dön