Eve geldim yorgun argın üstümü değiştirdim, televizyonu açtım Yemekteyiz, Desti izdivaç felan felan en sonunda Saddam is Dead. Ntv cnbc..... abc dhd 123 345 felan hepsinde aynı başlık Saddam İs Dead. Büyük maheretmiş gibi spikerin arkasında 200 tane sarı saçlı hoplayıp zıplıyor. Spiker konuşuyor " Milyarlarca insanı öldüren islami el kaide lideri bilmem kaçta öldürüldü.". Adam sanki atom bombası attı dünyanın yarısı pert. Afganistana, Irak' a giren, insanları evlerinden eden Bush şimdi hangi villasında şampanya içip gülüyodur acaba. Neyse haber devam ediyor, sizce iktidara geçtikleri günden itibaren terörü 0 a indiren akp nin gülü bu olayla ilgili aşağıdakilerden hangisini söyledi ?
a)Terörü lanetliyoruz
b)terörü kınıyoruz
c)teröristlik yan gelip yatma yeri değil
d)ya davulcuya ya zurnacıya
e)Hiçbiri
Saddam İs Dead Mission Complated !!!
-
- Cin Avcısı
Saddam İs Dead Mission Complated !!!
IISeHRaZaTII
Montecarlo
"Öyle horozlar var ki, öttükleri için güneşin doğduğunu sanırlar."
(L. Dumont)
Montecarlo
(L. Dumont)
Re: Saddam İs Dead Mission Complated !!!
1- o saddam değil bin ladin.IISehrazatII yazdı:Eve geldim yorgun argın üstümü değiştirdim, televizyonu açtım Yemekteyiz, Desti izdivaç felan felan en sonunda Saddam is Dead. Ntv cnbc..... abc dhd 123 345 felan hepsinde aynı başlık Saddam İs Dead. Büyük maheretmiş gibi spikerin arkasında 200 tane sarı saçlı hoplayıp zıplıyor. Spiker konuşuyor " Milyarlarca insanı öldüren islami el kaide lideri bilmem kaçta öldürüldü.". Adam sanki atom bombası attı dünyanın yarısı pert. Afganistana, Irak' a giren, insanları evlerinden eden Bush şimdi hangi villasında şampanya içip gülüyodur acaba. Neyse haber devam ediyor, sizce iktidara geçtikleri günden itibaren terörü 0 a indiren akp nin gülü bu olayla ilgili aşağıdakilerden hangisini söyledi ?
a)Terörü lanetliyoruz
b)terörü kınıyoruz
c)teröristlik yan gelip yatma yeri değil
d)ya davulcuya ya zurnacıya
e)Hiçbiri
2- bush değil obama.
3- nasıl haber seyrediyon acaba?...
Biz ki Ustasıyız Vatan Sevmenin
Kurdun maskeye ihtiyacı yoktur

-
- Cin Avcısı
Bin ladin konusunda haklısın yazıyı gönderdikten sonra farkettim ama düzenlemem mümkün olmadı, ancak ben bush tan bahsetmiştim. Yanlışlıktan dolayı özür dilerim.Arasdagli yazdı:
1- o saddam değil bin ladin.
2- bush değil obama.
3- nasıl haber seyrediyon acaba?...
IISeHRaZaTII
Montecarlo
(L. Dumont)
Montecarlo
(L. Dumont)
est. kardeşim. bende bush olayını yanlış anlamışım...
Biz ki Ustasıyız Vatan Sevmenin

- HellRiDerS
- Fareli Köyün Kavalcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Merhaba;
1. İKV Forum içerisinde siyasi ve dini içerikli yazı,siyasi ve dini propaganda, genel ahlaka aykırı küfürlü , argo kabul edilen, başka bir oyuncuyu yada üçüncü bir şahsı küçültücü veya hakaret edici, halkın sosyal sınıf, ırk, din, mezhep veya bölge bakımından farklı özelliklere sahip bir kesimini, diğer bir kesimi aleyhine kamunun güvenliği için tehlikeli tarzda kin ve düşmanlığa alenen tahrik edici yazılar ve halkın bir kesiminin benimsediği dinî değerleri alenen aşağılayan yazılar yazılması yasaktır.
İyi Forumlar.
1. İKV Forum içerisinde siyasi ve dini içerikli yazı,siyasi ve dini propaganda, genel ahlaka aykırı küfürlü , argo kabul edilen, başka bir oyuncuyu yada üçüncü bir şahsı küçültücü veya hakaret edici, halkın sosyal sınıf, ırk, din, mezhep veya bölge bakımından farklı özelliklere sahip bir kesimini, diğer bir kesimi aleyhine kamunun güvenliği için tehlikeli tarzda kin ve düşmanlığa alenen tahrik edici yazılar ve halkın bir kesiminin benimsediği dinî değerleri alenen aşağılayan yazılar yazılması yasaktır.
İyi Forumlar.
Koray YAR