Nisan ayında ailemizde neler oldu ?
* Meran Sunucusunun ilk Mareşal çalışmalarına başlandı. Yolun yarısı tamamlandı. Şimdiki durum ise (***) pembe.
* Sonxposeidon, SoNxLuPuS, SoNxSiMoN ve SoNxHeCToR'un lonca ile ilgisi kalmadı.
* Oyuna geri dönen abilerimiz SoNxKaya, SoNxMiniK, Sonxatila olarak aramıza katıldı.
* Sonxmuhafız'a [Ejder Asa], Sonxkaoss'a [Ashab-ı Kehf], Sonxtorch'a [Ecel Getiren], Sonxbüyüksavaşlarw'a [Ashab-ı Kehf], SoNxŞimaL'e [Ashab-ı Kehf], SoNxFeDeRaL'e [Ejder Asa], Sonxcagdass'a [Ejder Asa], SoNxKaBuS'a [Ejder Asa], SoNxaNKa'ya [Ecel Getiren] üretildi. Toplamda 9 şah eser üretimi yapıldı.
* Ölüm oyununda SoN 5'e SoNxCuRRe, SoNxDeeLi, SoNxKaHraMan, SoNxFeDeRaL, SoNxLaZ olmak üzere 5 SoNx kaldı. Ödülü SoNxLaZ kazandı.
* Forum tarihinde bir ilk yaratarak güncel üye listesini video şeklinde yayınladık.
:arrow: viewtopic.php?f=28&t=43206
* Forumda bir ilke daha imza attık; ''~~ >>''SoNx LoNcaSı GöRSeLLeR BöLüMü''<< ~~'' isimli konuyu faaliyete geçirdik.
:arrow: viewtopic.php?f=28&t=59743
SoN'u gelmez başarılarımız, biz var oldukça devam edecek. ''SoNx''
~~ >>''SoNx LoNcaSı''<< ~~
- Sonxteam
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: ~~ >>''SoNx LoNcaSı''<< ~~

Her Başlangıcın Bir SoN'u Vardır...!!
ve... "Herşey aynı SoN'u paylaşır."
- Sonxteam
- Işık Hanım'ın Elemanı
KuZeYxBLooDy isimli karaktere sahip olan Okan kardeşimiz, SoNxBLooDy olarak aramıza katılmıştır. Ailemize hayırlı olması temennisi ile... ''SoNx''

- sonxlazz
- FareAdam Düşmanı
faaliyetlere bakınca gözleirm doldu gurur duydum, ilklere imza atmak elbetteki çok güzel bir duygu heleki bunu takım olarak yapmışsak ne mutlu bize. ne demiş sonx atalarımız her şeyin bir son u vardır ama bizim ilklerimizin son u yok
....ѕσηχ ℓση¢α вαşкαηı....

[ѕσηχℓαz] (49) [ѕσηχℓαzz] (49) [ѕσηχℓαzzzz] (49)
[(^)є¢єℓ gєтιяєη] [(^)ℓαтιƒ] [(^)єנ∂єя αѕα] [(^)αѕнαв-ı кєнƒ]
- sonxlazz
- FareAdam Düşmanı
Sonxteam yazdı:KuZeYxBLooDy isimli karaktere sahip olan Okan kardeşimiz, SoNxBLooDy olarak aramıza katılmıştır. Ailemize hayırlı olması temennisi ile... ''SoNx''
aramıza hg len pasif üye :lol:

Haha :lol:sonxlazz yazdı:Sonxteam yazdı:KuZeYxBLooDy isimli karaktere sahip olan Okan kardeşimiz, SoNxBLooDy olarak aramıza katılmıştır. Ailemize hayırlı olması temennisi ile... ''SoNx''
aramıza hg len pasif üye :lol:
- Sonxteam
- Işık Hanım'ın Elemanı

- SoNxBLooDy
- İskele Babası
Öncelikle merhaba;
SoNx Loncasına katılma sebebim kendi loncamdaki bazı arkadaşlarımın oyun içerisinde yapmış oldukları bize
yakışmayan hareket ve davranışlardır.SoNx loncasının bana uygun olarak gördüğüm tek arz lonca olduğu için bende
abdullah abi ve kardeşlerinin arasına katılmış bulunmaktayım bundan sonra nasıl bir oyun sergilerim bilmiyorum ama
burada çok mutlu olucağımdan eminim.
SoNx Loncasına katılma sebebim kendi loncamdaki bazı arkadaşlarımın oyun içerisinde yapmış oldukları bize
yakışmayan hareket ve davranışlardır.SoNx loncasının bana uygun olarak gördüğüm tek arz lonca olduğu için bende
abdullah abi ve kardeşlerinin arasına katılmış bulunmaktayım bundan sonra nasıl bir oyun sergilerim bilmiyorum ama
[numberoneturk][NEmTLuTÜRKümDyNe][NuMBeRoNeTÜRK]
- sonxlazz
- FareAdam Düşmanı
hoş geldin sefa geldin canım kardeşimSoNxBLooDy yazdı:Öncelikle merhaba;

hoş geldin kardeşim