Ya kasmayın arkadaşlar hepisi birleşme bana gelin fareye buz yada elektrikle konsantrasyonsuz 14 binden fazla vurun koyun fotoğrafını fareye birleşme ihtimali yok nasılsa.. :arrow:
turkoxHAMSTER yazdı:Ya kasmayın arkadaşlar hepisi birleşme bana gelin fareye buz yada elektrikle konsantrasyonsuz 14 binden fazla vurun koyun fotoğrafını fareye birleşme ihtimali yok nasılsa.. :arrow:
Evet Son Resim Birleşme Olabilir Fakat oda 12bin cıvarı Vuruş...Neyse Onu Geçtik.İlk Resimleri Görmedin Sanırım Varmı Başka Vuran Kişi?? Nucleus Bile Yok... Fare Dıyorsunda Fareyle Mıgrat Veya Sıgınaktakilerin Direnç Ve Zırhları Birmi??
turkoxHAMSTER yazdı:Ya kasmayın arkadaşlar hepisi birleşme bana gelin fareye buz yada elektrikle konsantrasyonsuz 14 binden fazla vurun koyun fotoğrafını fareye birleşme ihtimali yok nasılsa.. :arrow:
Evet Son Resim Birleşme Olabilir Fakat oda 12bin cıvarı Vuruş...Neyse Onu Geçtik.İlk Resimleri Görmedin Sanırım Varmı Başka Vuran Kişi?? Nucleus Bile Yok... Fare Dıyorsunda Fareyle Mıgrat Veya Sıgınaktakilerin Direnç Ve Zırhları Birmi??
onu birleşme şansı yok diye dedim.. Peki sen şunu söyle bu oyunda önemli olan yaratığa vuran çardaki kişi değil sadece KARAKTERİN KENDİSİDİR. nucleus bile yok bu kadar vurdum demek yanlış.Çünkü oyunda belli itemle vurulabilecek hasar bellidir.Yani en çok ben vuruyorum diyen bir kişinin karakterindeki eşyaların son nokta olması gerekir.Sen nucleussuz o kadar vurduysan emin ol nucleuslu bir kişi ondan daha fazlasını vurur.
Bunların Hepsi Kritikli vuruşların genelidir. tabi aşağı vede dahada yukarı gidebilir Fizikselin Direnci yoktur Direnç kırma ile alakası yoktur Fizikselin savunması zırhtır Max hasar gibidir.
Bu vuruşları ful + ful şaheser fiziksel giyenler için geçerlidir fiziksel 4 yıldır kullandığım yetenektir. G.B de bile kullandığım yetenektir.
İyi Oyunlar.
Ben Birini Sevmiyordum Oda beni Sevmiyordu Birgün Biryerde Randevuleştik, Ben gitmedim Oda Gelmedi Pp
fare de nie birleşme olmucakmış olur.Nitekim E.ö. de 4-5 savaşcı hep birlikte ağır ve normal vuruş vururarak 40 bin küsür vurmuşlardı 1 lvl fare ye
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
turkoxHAMSTER yazdı:Bazı uçan panpalar gördüm. Gençler ikv sınırlı bir oyun.Yani vurulabilecek hasarlar bellidir.Şimdi artık çoğu kişi karakterini yapılabilecek en üst seviyeye getirmiştir.Yani şu cümle nedir ? "Şu item bende yok ama şu kadar vurdum" sonuçta o vuruşu karakterin yapıyor senin özel bir yeteneğinle olan bir şey değil.İmkansız bir kaç vuruş var onlar birleşmiştir.Eskiden bi tip vardı forumda yok bilmem kaç bin vurmuş.E kardeşim belli itemle belli yetenekle vurabileceğin bellidir.
Kendini İncicimi Sanıyorsun? Yada Onlara Benzemek Mi İstiyorsun?
"panpa" Demek Neyşn Kanıtıdır?