MECXLERLE SAVASAN NİYE BAN YİYOR GMLER
Re: MECXLERLE SAVASAN NİYE BAN YİYOR GMLER
Katılıyorum..... :shock:
INöTRoNI
IProToNI
Electron
Namı Diar => Nötron
IProToNI
Electron
Namı Diar => Nötron
- BLackGezz0
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Yeniçeri Loncası
Bence yönetimdeki şahısların ayrıntılı olarak düşünmeleri gerekiyor neden diğer kişiler değilde cazgır denen kişiden herkes şikayetci ? Yanılmıyorsam 8-9 kişi sancak sunucusundan ceza verebilicek konumda . Yanlız ben mec'lere dalan ban alıyor kanısında değilim çünkü bildiğim kadarıyla kendi sunucusundaki kişilere ceza veremiyor . Benim şikayetim cazgır adlı kişinin karakteri ile ilgili . Bu kişi yaklaşık 6-7 ay önce bana bölgeden ağıza alınmayacak küfürler etti hatta okadar ileri gitti ki oyundan çıktım yarım saat sonra geldiğimde ise hala bana küfür ediyodu ve bunun tek nedeni o kişiyi kendi sancağında kesmem nedeniyleydi nihayetinde 3 gün sus cezası aldı bu dediklerim hakkında mutlaka ki yalandır diyecektir ama değer verdiğim en önemli şey üzerinede yemin edebilirim ki gerçektir . O kişinin bu konuma geleceği aklımın ucundan geçmezdi zaten geçse ben bana ve aileme edilen saatlerce küfürün kanıtınıda alırdım . Cazgır'ın bırakın Ar-Ge seçilmesi TT seçilmesi bile beni şok etti . Ben tekrar diyorum oyunda bana durduk yere ban atılıyor durumu saçmalık ama derseniz o şahısın karakteri bırakın ar-ge'liği bir ikv oyuncusuna yakışmıyor deseniz altına bende imzamı atarım . Saygılarımla ...
Yeniçerixblack
yNçRxDraguNoV
Sindacco
yNçRxDraguNoV
Sindacco
Benle Savaş İsteyen BAK ! Dürbünüme Hedef Olur !!!..
SOKRAT ST
SOKRAT ST
HELAL OLSUN BU MECX LERE TEK ARZ LONCASI OLMASINA RAGMEN 500 600 LODOSA KAFA TUTUYOR . HELAL OLSUN
Gizlenmiş İçerikGöster
Güngelecek mıllet ayaklarımın altında diz cökecek..
ZaMPaRa
ZaMPaRa
konuyu açan arkadasa katılıyorum, mecx loncasıyla savasırken bana şifacıları küfür etti bende şikayet ettim fakat adam hiç ceza falan almadı.hatta bunu diğer mecx lerde de gördüm.onlar oyuncu değilmi onlar neden ceza almıyor? diyelimki oyuncu değiller,yetkililer; ozman bize küfür etme edepsizliğini yapmaya haklarımı var oluyor ? adama şikayet ettim seni cezanı alcaksın diyorum adam bana dıyorkı ; ' sen öle zannet sen yarın susuturuldugunda görürsün ' dedi. ve ben diğer gün ceza almışım buna açıklama yapsınlar da görelim. adamın birisi oyun içinde yanlışlıkla bana mesaj attı, çarı devrettım,sattım şeklinde, bende şikayet ettim ve şikayet ettiğimi oyuncuya msj attım aynen o da kim ceza alcak görcez dedi ve benim hesabım susuturulmuş durumda şuan.bukadar önemli bi konuda işi yapan değil şikayet eden ceza alıyor.üstelik bu son konusmayı yaptıgımz gün geçtiğimiz pazartesidir ve bana gelen mailde şikayet tarıhı ve cezanın başlangıcı 1 gün sonra.bu nasıl oluyor? ceza ıtıraz maili attım halen de cevap beklıyorum,normalde kısa sürede cevap gelirdi!!
Arkadaşlar ben klandan yazıyorum bazen ama birde burdan söyliyeyim mecx loncasından tt ' de olan ve gözlmeci görevi yapan kişilerin bu görevleri vasıtasıyla GM'lerden sıkı destek ve korunma almakdadır .
Bunların önüne geçebilmek için bütün LODOS'lar günde en az 1 mail atsınlar desteğe bu kişilerin taraflı davrandıklarına dair bu loncadan görevli olanlar şu anki konumlarından ayrılmadığı sürece bu sıkıntı sunucumuzda devam edicektir.
Bunların önüne geçebilmek için bütün LODOS'lar günde en az 1 mail atsınlar desteğe bu kişilerin taraflı davrandıklarına dair bu loncadan görevli olanlar şu anki konumlarından ayrılmadığı sürece bu sıkıntı sunucumuzda devam edicektir.
KraL'ına yoL VermiŞim , SoytaRısıyLamı UğraŞayım...
Rowxayarsız / Ceho
Rowxayarsız / Ceho
-
- Acemi Savaşçı
- Klan: Lodos
Arkasalar benimde başıma böyle bir olay gelmişti denetmenler yada destek hattı car'ımı sebebsiz yere banlamıslardı, ne bir sebeb belirttiler nede başka birşey, 2-3 kez destek hattına yazdım cevap dahi alamadım, Faceden Mevlüt beye yazdım oda beni Nihat arkadasa yönlendirdi.Sonrasındada carım geri geldi.Sizde yazın beyler para harcıyorsunuz emek veriyorsunuz,hakkınızı aramak en doğal hakkınız,
Rowxtonyali yazdı: ben sölimi gm amcalar mec lere özel torpil etmis olara slm da vereni banlarim diylerolarin dokunulmazligi var sanirim ondan sancak sunucusu sahipsiz kendini bilmez kisiler yönetici seciliy basarisiz oldugu gibide üyeleri baska taraflara kaydiriyler olay bu sanirim gm ler ikv nin dahada ileri gitmesini istemiyler gerilemesini istiyler sanirim
RoWxAmaSia{ecel+latif]
GmLer mecLerLe neden sığınaga girio mesela bazı duyumlardan biriside bende GmLerden birisi Cazgırla ilgilendıgı ve cıkma teklifi ettiğidir bence olan torpilin baska acıklaması yok. 
Sakaryalı
Bu konu biraz ilginç ; çünkü bildiğim kadarıyla bu tür göreve getirelecek kişilerin 1 kereye mahsus 1 gün den fazla ceza almamış olması gerekiyor en azından benim bildiğim ve alımlar yapılırken ki formda okuduğum bu şekildeydi ?BLackGezz0 yazdı:Bence yönetimdeki şahısların ayrıntılı olarak düşünmeleri gerekiyor neden diğer kişiler değilde cazgır denen kişiden herkes şikayetci ? Yanılmıyorsam 8-9 kişi sancak sunucusundan ceza verebilicek konumda . Yanlız ben mec'lere dalan ban alıyor kanısında değilim çünkü bildiğim kadarıyla kendi sunucusundaki kişilere ceza veremiyor . Benim şikayetim cazgır adlı kişinin karakteri ile ilgili . Bu kişi yaklaşık 6-7 ay önce bana bölgeden ağıza alınmayacak küfürler etti hatta okadar ileri gitti ki oyundan çıktım yarım saat sonra geldiğimde ise hala bana küfür ediyodu ve bunun tek nedeni o kişiyi kendi sancağında kesmem nedeniyleydi nihayetinde 3 gün sus cezası aldı bu dediklerim hakkında mutlaka ki yalandır diyecektir ama değer verdiğim en önemli şey üzerinede yemin edebilirim ki gerçektir . O kişinin bu konuma geleceği aklımın ucundan geçmezdi zaten geçse ben bana ve aileme edilen saatlerce küfürün kanıtınıda alırdım . Cazgır'ın bırakın Ar-Ge seçilmesi TT seçilmesi bile beni şok etti . Ben tekrar diyorum oyunda bana durduk yere ban atılıyor durumu saçmalık ama derseniz o şahısın karakteri bırakın ar-ge'liği bir ikv oyuncusuna yakışmıyor deseniz altına bende imzamı atarım . Saygılarımla ...
KraL'ına yoL VermiŞim , SoytaRısıyLamı UğraŞayım...
Rowxayarsız / Ceho
Rowxayarsız / Ceho
- yenero96
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Arzın Çocukları
Mecx lere bulaşmıyorm.Korkak diyebilirsiniz.İnş. hak yerini bulur.
Diğer hesapta uzaklaştırma yediğimde zorunlu olarak buna giriyorum.
Serhat
Serhat