MerandA biLdiginiz En güçLü ŞifacıLar ?

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
SeRRuh
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Utopia
Discord: sahinmur4t

Re: MerandA biLdiginiz En güçLü ŞifacıLar ?

Mesaj gönderen SeRRuh »

Grup Şifacısı:
Şerruhh
Şirkan
Karpatyan
Kristalxkorleg
Fundi

Ödül verilse bu kişilerinde alacagından eminim ;)
Kullanıcı avatarı
Cengaverx
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Cengaverx »

Şerruh sana cidden birşey soracağım=)) Ne zaman böyle bir anket açılsa sürekli kendini yazıyorsun hiç mi eksiğin yok be kardeşim senin:D
Yeni bir başlangıç ~~sonsuz bir devam : ZamanxHephaistos
Kullanıcı avatarı
umutkocatug
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Meran
Lonca: Glory Or Death

Mesaj gönderen umutkocatug »

KuTSaLGeNÇ ve ChoosensxSaNSaR HanedanxRiSuS oLabiLir.

GüN qeLir nevran döneR , baNa attıqın kazık q*tüne qiReR .... Canki Xxxumutu çaLmıştır
Gün geLiR devRan döneR bana attıgın kazık .... girer :)
Kullanıcı avatarı
Kurmay
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Kurmay »

İsmail,Koray,Turan abimiz İyileştirme olarak çok iyilerdir.Savaş kısmına gelince hava atan çok var.5*1 yendim 5*3 yendim oooooooof of benim bildiğim ws de güç gösteren şifa;
Ashabsız olarak+zırhsız olarak+gözlüksüz olarak+şaheser ve nadidesiz olarak+1 parça bile iyileştirme takmadan
WS ATIPTA KAZANAN ŞİFAYA GÜÇLÜ DERİM.
Ve sadece bunu ben 39 Seviyede Alekto (Turan Abi) de gördüm.49 da da ben yaptım.49 da şahitimdir konuşurlar,sizin tanıdığınız Hasan abimiz ve Sezer şahitim olur.
Miliyetxyiğido / qSİVASLIYİĞİDOp
Resim
Kullanıcı avatarı
MeRHaMeTT
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Lodos

Mesaj gönderen MeRHaMeTT »

8-)
Kullanıcı avatarı
Kurmay
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Kurmay »

zeydan yazdı:KIYAMETX
REVERENCE
İMPERUZ
MEGAXSOUL
Kıyametx'i meranda tek kesebilen büyücü bendim :)
İnkar eden olur zırlayan olur ama burdada gurur yapmıyorum.Güçlü dediğinde kesilemeyecek olacak :D :D :D
Resim
Kullanıcı avatarı
MeRHaMeTT
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen MeRHaMeTT »

Kurmay yazdı:
zeydan yazdı:KIYAMETX
REVERENCE
İMPERUZ
MEGAXSOUL
Kıyametx'i meranda tek kesebilen büyücü bendim :)
İnkar eden olur zırlayan olur ama burdada gurur yapmıyorum.Güçlü dediğinde kesilemeyecek olacak :D :D :D

Bir büyücüde beni kesse keske :lol:
Kullanıcı avatarı
zaza00
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen zaza00 »

Bazı Üst Konularda Okudum Tüm Şifa itemLeri kıyametx gibi bi yorum olmus .. Sorarım size. Merandaki İlk hasar PLevne * Şifacı Seti . Max Saldırı savunma * set Hasar Direnc * Set Merandaki En kaLiteli itemler bende .. ws de gözünüzde büyüttügünüz adamlar genelde tekme tokat cinsinden dayak yedi..
he birde İkon bana 1 kere ikonu gördünüz mü de konusyorsunz ?? bazı kiişilerden cok eskilerden . MisaLen İkon gil . ben basladıgımda 32 lv di . 39 lv 1 kac kez gördüm ondna sonrada oyunu bıraktı tahminim ..~~ÖLÜMÜNEXKAHİN~~QkHnQ~
aLBaYRaKxKaHiN

aLBaYRaKxKRALL

Denildimi Bir Yere Türk Beldesi , Gözüm aLBaYRaK , Kulagım Ezan Sesi Arar !
independence34
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen independence34 »

zaza00 yazdı:Bazı Üst Konularda Okudum Tüm Şifa itemLeri kıyametx gibi bi yorum olmus .. Sorarım size. Merandaki İlk hasar PLevne * Şifacı Seti . Max Saldırı savunma * set Hasar Direnc * Set Merandaki En kaLiteli itemler bende .. ws de gözünüzde büyüttügünüz adamlar genelde tekme tokat cinsinden dayak yedi..
he birde İkon bana 1 kere ikonu gördünüz mü de konusyorsunz ?? bazı kiişilerden cok eskilerden . MisaLen İkon gil . ben basladıgımda 32 lv di . 39 lv 1 kac kez gördüm ondna sonrada oyunu bıraktı tahminim ..~~ÖLÜMÜNEXKAHİN~~QkHnQ~
haha hatırlıyom choosenxcakal artıslenmıstı grp bolgelerı yeni geldıgınde kıyametx 3*0 yenmedı mı 60 kudretle?ikonu bende vs yaparken görmedım gozde buyutuyolar 39larda deatxmortal vardı dev ana dev komodo bıde sah kobrayı tek kesmşti iyi vs yapıyodu deatxanrei var fazla vssini görmedım bilmiyom onukıyametx cok ıyı vs yapıyodu kariyerinin en üst noktasına geldi saglam savascılar cıkınca bıraktı adam xD ama iyi vs yapıyodu kolpasalıxhelp iyi diyonuz da 31 lv büyücümle sancakta modda gezerken deatxanreiye musa mı isa mı neyse bana su taktıgı sole dıye yalvarıyodu sımdı gelmiş iyi diyonuz hanedanxrever da item var biraz da iyi kullanıyo kısacası güzel şifacı hergün şifa ürüyo meranda hangı bırıın sayım ama ben eskileri söliyim 2 kişi iyi vs yapıyodu deatxmortal bide şamilbey dir
Kullanıcı avatarı
xHeLPeR
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen xHeLPeR »

independence34 yazdı:
zaza00 yazdı:Bazı Üst Konularda Okudum Tüm Şifa itemLeri kıyametx gibi bi yorum olmus .. Sorarım size. Merandaki İlk hasar PLevne * Şifacı Seti . Max Saldırı savunma * set Hasar Direnc * Set Merandaki En kaLiteli itemler bende .. ws de gözünüzde büyüttügünüz adamlar genelde tekme tokat cinsinden dayak yedi..
haha hatırlıyom choosenxcakal artıslenmıstı grp bolgelerı yeni geldıgınde kıyametx 3*0 yenmedı mı 60 kudretle?ikonu bende vs yaparken görmedım gozde buyutuyolar 39larda deatxmortal vardı dev ana dev komodo bıde sah kobrayı tek kesmşti iyi vs yapıyodu deatxanrei var fazla vssini görmedım bilmiyom onukıyametx cok ıyı vs yapıyodu kariyerinin en üst noktasına geldi saglam savascılar cıkınca bıraktı adam xD ama iyi vs yapıyodu kolpasalıxhelp iyi diyonuz da 31 lv büyücümle sancakta modda gezerken deatxanreiye musa mı isa mı neyse bana su taktıgı sole dıye yalvarıyodu sımdı gelmiş iyi diyonuz hanedanxrever da item var biraz da iyi kullanıyo kısacası güzel şifacı hergün şifa ürüyo meranda hangı bırıın sayım ama ben eskileri söliyim 2 kişi iyi vs yapıyodu deatxmortal bide şamilbey dir

Andrei'den Taktik yalvarıyordum ? Allah aşkına şifa şifa ws lerinde ne taktiği var .Atıyorsan biraz olsun Mantıklı at :)
Resim

HeLPeR '' AmmiLao '' KHoLPaSHaLixZeRK '' ToBeOrNoTToBe

“Genel Sohbet” sayfasına dön