Arkadaşlar calınan Carlarımız (oyuncularımız) icin MYNET TTNET SOBEE bir isteğimiz olacak desteğinizi bekliyorum.
Arkadaşlar herkes belli bir pc den oyunu oynuyo biz bu oyuna vaktimizin çoğunu harcıyoruz ve bazıları geliyo oyun hesabımızı (carlarımızı) calıyor. Bu sorun icin bir önerim var başka bir pc de hesabımız acıldında bizim hesaplarımızda herhangi biri acıldığında bizim sectiğimiz bir gizli soru ve cevap olmalı ve alternatif posta adreslerimize özel bir link gelmeli ve o kişilerin IP adresleri gelmei her iki yerden onayla beraber oyun acılmalı. Calındığındada karşı tarafa cezai işlem uygulanmalı artık İKV bizim icin bi yaşam şekli... Hakımızı Başkaları İşkal Etmemeli. Saygılarımla...[/sizeOyun Sunucusu Rotasıztr-Rotasıztrabzom-Rotasızhekim
***---DİKKAT CALINAN CARLAR İCİN ÖNERİ---***
- ARGOS
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Old Brothers
Re: ***---DİKKAT CALINAN CARLAR İCİN ÖNERİ---***
Bazı zamanlar oluyor arkadaşımızın çarına girmek zorunda kalıyoruz ve o arkadaşımızın bulundugu yerde pc olmuyor.Bunun olması imkansız. :!:
ARGOS - ARGOSS
.

.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...

İsmail Kaya
- AsSasSiN
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Arzın Çocukları
Merhaba..
Arkadaşlar size en mantıklı ve kesin çözümü paylaşıyorum;)
Şifrenizi kimse ile paylaşmayın ben yöneticiyim tarzında yaklaşanlara inanmayın;)
+Oyunun hilesini buldum şu sitede gibi yaklaşımlara inanmayın verilen linklerdeki belirtilen içerikleri tıklamayın;)
Şifreni ver seni kasayım diyenlere inanmayın;)
Bu gibi yaklaşımlarda bulunanlara değil bana inanın ve saydığım şıklardaki ve benzeri söylemlere kanmayın 'ki ÇARLARINIZ çalınmasın...
Kendini karakterini koruyamadığı bir hesabı başkalarının koruması için çözüm üretmektense yukarıdaki açıklamaya uymak daha akıllıca olur
İyi forumlar..
Savaşin zevkini almak isteyen Benimle savaşmalıdır.
Şifrenizi kimse ile paylaşmayın ben yöneticiyim tarzında yaklaşanlara inanmayın;)
+Oyunun hilesini buldum şu sitede gibi yaklaşımlara inanmayın verilen linklerdeki belirtilen içerikleri tıklamayın;)
Bu gibi yaklaşımlarda bulunanlara değil bana inanın ve saydığım şıklardaki ve benzeri söylemlere kanmayın 'ki ÇARLARINIZ çalınmasın...
Kendini karakterini koruyamadığı bir hesabı başkalarının koruması için çözüm üretmektense yukarıdaki açıklamaya uymak daha akıllıca olur
İyi forumlar..
Özgürlük Savaşılarak Kazanılır.
Savaşın Zevkini Almak İsteyen Benimle Savaşmalıdır.

Aslında olaya birde bu şekilde bakmak lazım. Öncelikle kareterlerimizi çalıyrolarmı yoksa bizmi çaldırtıyoruz. Belki şimdi dersin ne fark var ki sonuçta çalınıyor. Tabi kesinlikle haklısın bir fark yok birileri haksız bir şekilde emeğine saygısılık etmiştir.
Olaya biraz daha aklı selim yaklaşırsak çarlarımızı kendimiz çaldırttığımızın farkına varıcaz.
şifreni hiç kims eile paylaşmazsanız ve başka kişilerinden (tanıdık yada tanımadık)bilmediğimiz dosyaları bilgisayarımıza indirmasek hiç kimse bizden üyeliğmizi çalamaz.
Ha diyiyorsun ki ben tek oynamak istemiyorum ben xxx arkadaşıma çok güveniyorum ve şifremi onla paylaşıcağım eğer o çok güvendiğin kişi senin üyeliğini çalarsa o zamanda üzülmene gerek yok demekki çok güvenmemk lazımmış dersin. Nitekim bütün çalınma olayları çok güvendiğin kişiler tarafından oluyor. Bizim başımızada az gelmedi bu olaylar.
Şimdi senin konuya dönelim; Mynetin böyle bir şey yapacağını düşünmüyorum İKV yapar mı onu bilemem belki zamanla olabilir ancak bunun şimdi yapacaklarını sanmıyorum.
Dediğin şey aslında gayet mantıklı bir şey ki bir çok online oyunlarda bu böyle çar silme yada üyelik şifresi değiştirmeleri için başka bir Alternatif e-mail adresten yapması isteniyor. Bununla üyelik çalınması ve karekter silme olayının önüne geçiliyor.
Umarım yakın bir zamanda böyle bir uygulama İKV içinde gelir
Olaya biraz daha aklı selim yaklaşırsak çarlarımızı kendimiz çaldırttığımızın farkına varıcaz.
şifreni hiç kims eile paylaşmazsanız ve başka kişilerinden (tanıdık yada tanımadık)bilmediğimiz dosyaları bilgisayarımıza indirmasek hiç kimse bizden üyeliğmizi çalamaz.
Ha diyiyorsun ki ben tek oynamak istemiyorum ben xxx arkadaşıma çok güveniyorum ve şifremi onla paylaşıcağım eğer o çok güvendiğin kişi senin üyeliğini çalarsa o zamanda üzülmene gerek yok demekki çok güvenmemk lazımmış dersin. Nitekim bütün çalınma olayları çok güvendiğin kişiler tarafından oluyor. Bizim başımızada az gelmedi bu olaylar.
Şimdi senin konuya dönelim; Mynetin böyle bir şey yapacağını düşünmüyorum İKV yapar mı onu bilemem belki zamanla olabilir ancak bunun şimdi yapacaklarını sanmıyorum.
Dediğin şey aslında gayet mantıklı bir şey ki bir çok online oyunlarda bu böyle çar silme yada üyelik şifresi değiştirmeleri için başka bir Alternatif e-mail adresten yapması isteniyor. Bununla üyelik çalınması ve karekter silme olayının önüne geçiliyor.
Umarım yakın bir zamanda böyle bir uygulama İKV içinde gelir
Jiyan
RoBiNJiYaN
JiYaNRoBiN
RoBiNJiYaN
JiYaNRoBiN
AsSasSiN yazdı:Merhaba..
İyi forumlar..
En Doğrusu
Welcomedeath
Zorbageneral
Zorbageneral
- AsSasSiN
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Arzın Çocukları
Aklın Yolu Bir Derler..SağolWoximen yazdı:AsSasSiN yazdı:Merhaba..
İyi forumlar..
En Doğrusu
İyi forumlar..
Özgürlük Savaşılarak Kazanılır.