Merhaba arkadaşlar.
İnşallah yakında ejder üreteceğim. Son 5 menekşe Elmas kaldı malesef. Şans artırıcı almayı düşünüyorum ancak kimileri hiç işe yaramadığını söylüyor. Bende akçemin boşa gitmesini istemiyorum. Bu yüzden özellikle Sarraf şans artırıcı ile ilgili aldığınız sonuçları burada paylaşırsanız sevinirim.
Keyifli forumlar.
Şans Artırıcı Hk.
- WHiTexDeWiL
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Re: Şans Artırıcı Hk.
Maden Şans Arttırıcılar'da örneğin; Topaz. 2 adet torba düşüyor çoğunlukla.
Bu torbaların içlerinde bazen 2 adet mavi topaz çıkabiliyor, bazen de hiç çıkmıyor.
Tamamen şansa bağlı bir şey. Ben mesela 1 günlük kullandım Sarraf Şans Arttırıcı. 22 elmas madeni topladım, menekşe veya yeşil elmas çıkmadı.
Ejder Asa üretiminde kolay gelsin..
Bu torbaların içlerinde bazen 2 adet mavi topaz çıkabiliyor, bazen de hiç çıkmıyor.
Tamamen şansa bağlı bir şey. Ben mesela 1 günlük kullandım Sarraf Şans Arttırıcı. 22 elmas madeni topladım, menekşe veya yeşil elmas çıkmadı.
Ejder Asa üretiminde kolay gelsin..
2009-2013
Almanı tavsiye ederim ben daha çok işe yaradığından yanayım , maden çeken arkadaşlarımdan bilirim .
TEKNİKSERVİS
ITEKNİKSERVİS
Mahşer’in her deliğine giren,
Bir avuç çılgından biri
TEŞKİLAT NEFERİSİN SEN!”
Emekli{REHBER}
ITEKNİKSERVİS
Mahşer’in her deliğine giren,
Bir avuç çılgından biri
TEŞKİLAT NEFERİSİN SEN!”
Emekli{REHBER}
bende ejder üretirken menekşeleri en sona bırakmıştım. Çok zor olacağını düşünüyordum ama 16 saat içinde 3 tane menekşe düştü. ( 16 saat ama mesela akşam 1 tane çektim sabah 2 tane çektim öyle düşün 24 saat madende olmadığım halde yani
)
Sarrafı bilmem ama lokman almıştım , 4 günde 5 ganoderma çıktı . (Günde ortalama 4 saat çektim ) Ben memnun kaldım inşallah sende memnun kalırsın 

şans arttırıcı şansını yükseltmiyor yanılıyormuyum sadece 2 torba çıkıyor başka hiç bi işe yaramıyor diye düşünüyorum..

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
- Aslanbambam
- FareAdam Düşmanı

- Lonca: mahşer
aylık paketim bittikden sonra 15 topazdan 2 mavi çektimTokerx yazdı:şans arttırıcı şansını yükseltmiyor yanılıyormuyum sadece 2 torba çıkıyor başka hiç bi işe yaramıyor diye düşünüyorum..
kişinin şansına göre değişyiro günde 10 mavi çekeni de bulursun
Yusuf
- WHiTexDeWiL
- Çınaraltı Müdavimi

berkan587 yazdı:Sarrafı bilmem ama lokman almıştım , 4 günde 5 ganoderma çıktı . (Günde ortalama 4 saat çektim ) Ben memnun kaldım inşallah sende memnun kalırsın
Bu 5 ganoyu dolaşarakmı çektin yoksa tek bir maden başında bekleyerekmi :?: :?
Meteorda dolaşarak çektim , beklemek saçmalık gezerken saten 2 şelit ve 1 defada menekşe çektimWHiTexDeWiL yazdı:berkan587 yazdı:Sarrafı bilmem ama lokman almıştım , 4 günde 5 ganoderma çıktı . (Günde ortalama 4 saat çektim ) Ben memnun kaldım inşallah sende memnun kalırsın
Bu 5 ganoyu dolaşarakmı çektin yoksa tek bir maden başında bekleyerekmi :?: :?
---Meslekler ---
30 lokman
37 madenci
23 sarraf
Lokman artırıcı var = 192 mantar / 13 sinek mantarı / 5 gano
Maden artırıcı yok = 210 tungsten / 6 saf tungsten / 2 şelit
Sarraf artırıcı yok = 205 elmas / 1 yeşil elmas / 1 menekşe elmas
Bu bilgilerde yardımcı olur umarım .

Merhaba; Ben ecel üretirken hiç zorlanmadım, bayağı şanslıydım 3 günde 5 menekşeyi rahatça topladım, o yüzden ecelim bayağı şanslıdır, istersen bi ara oyuna gireyim, ecelimi sürteyim şansımdan sende faydalan.WHiTexDeWiL yazdı:Merhaba arkadaşlar.
İnşallah yakında ejder üreteceğim. Son 5 menekşe Elmas kaldı malesef. Şans artırıcı almayı düşünüyorum ancak kimileri hiç işe yaramadığını söylüyor. Bende akçemin boşa gitmesini istemiyorum. Bu yüzden özellikle Sarraf şans artırıcı ile ilgili aldığınız sonuçları burada paylaşırsanız sevinirim.
Keyifli forumlar.
Not : Sonuç itibariyle sana batıl gelebilir, ama adı üstünde akçe ile alacağın şey de ŞANS ARTIRICI...
Titxreis-Titxatasagun

Bir gün tüm Türk Devletleri ile birlikte Çin seddinde buluşacağız... M.Kemal ATATÜRK

Bir gün tüm Türk Devletleri ile birlikte Çin seddinde buluşacağız... M.Kemal ATATÜRK
Gizlenmiş İçerikGöster
Bir Kurt' un Peşinden 40 Köpek Havlamıyorsa, O Kurt, Kurt Değildir.