umut Karminin selamı var bu arada sana anladın sen onu :geek:
Azap Süvarileri (Styl + Araf)
Re: StylxStyl Bilgilendirme Sayfası
Enesi gören masum köylü varmı :lol: japonca bilen birine ihtiyaç duydukmu kayboluyor
japon kankam sesıme gel :twisted:
KcaLBLacK
- Meerlinee
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Hayal Kahvesi
Ne bilim ööle diyesim geldiKCALBx yazdı:aleykum selam kardesım.baska ne amacın olcak kız bu aradaMeerlinee yazdı:Slmlar Styl ailesi biricik abilerimbi de minik bebeğim Serkan (her ne kadar forumu takip edemese de)
)
Acep nasılsınız ii misiniz meraktan soruyorum başka bi amacım yok gerçekten ((:serkan yanımda suan 24 saat uyudugu ıcın arada bır kalkıyor boyle sacma saatlerde, selam soyluyo oda sana ablası
stylxler ıyı sagolsın eskı bır stylx olarak pardon antı styl olarak ıyı olduklarını bılıyorum
sen nasılsın bakalım :?:
♥ HüzünKovanKuşu ♥
♥ Abıhayat ♥
♥ Serotonin ♥
♥ Abıhayat ♥
♥ Serotonin ♥
- StabxOttomann
- Acemi Savaşçı
Allah'ın Selamı Rahmeti ve Bereketi üzerinize olsun arkadaşlar...KCALBx yazdı:Enesi gören masum köylü varmı :lol: japonca bilen birine ihtiyaç duydukmu kayboluyorjapon kankam sesıme gel :twisted:
Enes kardeşimi gören bilen varsa lütfen insaniyet namına haber versin yawww...sağlığı sıhhati iyi olsun Nefes Alsın Yeter...
- Stylxkcalb
- Sahaf Yardımcısı
enesı ıkı dakka gordunmu cennetlıksın zaten dırekStabxOttomann yazdı:Allah'ın Selamı Rahmeti ve Bereketi üzerinize olsun arkadaşlar...KCALBx yazdı:Enesi gören masum köylü varmı :lol: japonca bilen birine ihtiyaç duydukmu kayboluyorjapon kankam sesıme gel :twisted:
Enes kardeşimi gören bilen varsa lütfen insaniyet namına haber versin yawww...sağlığı sıhhati iyi olsun Nefes Alsın Yeter...![]()
![]()
KcaLBLacK
Stylxkcalb
Stylxblack
Stylxkcalb
Stylxblack
- uAMaRiHuaNa
- İskele Babası
Enes başkan işler nasıl gidiyor sesin cıksın 
MaRiHuaNa
Tiesto
> MusTy <
Tiesto
> MusTy <
S.A herkese merhaba.Kardeşlerim,abilerim,dostlarım bu aralar pek fazla oyunda olamıyorum ve sizlerle bir arada olucağım günleri sabırsızlıkla bekliyorum.Bulusmaya kesinlikle geleceğim.En ufak vakitlerimde bile hemen pc nin başına geçip sizlerle az bile olsa vakit geçirmeye çalışıyorum.Hepinize kucak dolusu sevgiler,saygılar.Kendinize çok iyi bakın.(ENES)

''Hayat Yaşamaya Değer'' Diyebilmek İçin Ne Yapmak Gerekir ?
__NaY__
Hastasıyız kanka bu forum tipi konuşmalarının :mrgreen:
Ara beni sövmem geldi...
Ara beni sövmem geldi...
Thre are the norml( . )( . )the silicone ( + )( + )the perfct(o)(o).Some are cold(^)(^)some belong to grndmthers\./\./And let’s nt forgt the very large(o Y o)the very small(.)(.)and the asymmetrical(•)(.)We love them all! Say FCK to breast cancer!
- Stylxkcalb
- Sahaf Yardımcısı
yoklugunla bıle gulduruyon bızı enes ya :lol: sen ve forum agzın yokmu of of
KcaLBLacK
Stylxkcalb
Stylxblack
Stylxkcalb
Stylxblack
Muahhhh Muahhh can hatice Muahhh Muahhhh can hatice. Çam bulamadım la. Varmıdır sizin oralarda:D

''Hayat Yaşamaya Değer'' Diyebilmek İçin Ne Yapmak Gerekir ?
__NaY__
Come babyyy
we'll find for u 
Thre are the norml( . )( . )the silicone ( + )( + )the perfct(o)(o).Some are cold(^)(^)some belong to grndmthers\./\./And let’s nt forgt the very large(o Y o)the very small(.)(.)and the asymmetrical(•)(.)We love them all! Say FCK to breast cancer!