Arkadaşlar ÖnceLikle .. TEKME TOKAT..50 KUDRETTEN SONRA.. VE FARK ORTADA..
BU WS Yİ ATAN KESİNLİKLE NE BEN NEDE YASİN.. BU WS Yİ ATAN DAHA HAYATINDA İLK DEFA ŞİFA KULLANAN BİZDEN HABERSİZ CHOOSENSXDANGER..SUNU SÖYLEYİM .. BAK FEAR SAVAŞCIMLA SENİ 6*4 KESTİM FORUMDA FOTOLAR VAR PARAYI VERMEDİN BANA ADMALIKTAN BAHSETME ..Kİ SEN KİMİSN ? YÜC PLEVNE İTEMLE BENİM ŞİFACIMIN YANINDAN GECEMSSİN ..SİZE SÖYLE BİR TEKLİF.. KIYAMETX. KESERİM YERE OTURMADAN SENİDE KESERİM EGER AKSİNİ İDDA EDEN VARSA. REVER GİBİ REVERDE BU SEKİL KONUSTU KUDRET FARKI 60 -50-40 4 ELDE BU SEKİLDİ. SEN GECE HAYAL EDERSİNYA SU BENDE OSLA DİYE BEN ONU HAYAL ETMEM CANTAMDA GÖRÜRÜM ) SENİN KIYAMETX ABİYİN ARZ KLANNDA ADAMDAN 60 M VERİPTE ALAMADIGI YALVARDIGI ADMDAN BEN O NUN GİBİ 5 SETE SENİN ABİYİN VERDİGİ PARANIN 3 KATIN IVERDİM SAHSEN SİFAM 2 TRİL BULDU AMA DEGDİ d MERANDAKİ HEREKSİ SUSTURDUM ...DAHA WS ORTASINDA 13 BN CAN BASAN İLK SİFAYIM WS ORTASINDA ARDI ARDINA 7 KERE KİRİTK CAN BASAN İLK .. BEN BU MERANA HER ZAMAN İLKLERİ YASATTIM VE YASATIRIM ..
Ne Kholn Giderim Nede Bi baskasına.. Fearda Gelecek ayagıma Kıyamette...
aLBaYRaKxKaHiN
aLBaYRaKxKRALL
Denildimi Bir Yere Türk Beldesi , Gözüm aLBaYRaK , Kulagım Ezan Sesi Arar !
ne bırakacam la 1 ay silkroad kasıyorum 110 lv car satıyorum 2 milyarcuga D ölene kadar akce basıyorum carlarA D geliyorum onlada sizi eziyorum en fazla yani 1 ayımı alıyor ama siz baba D bana para veR D ne yapacan oGlum yaw babasen ver D yok olum söyle emrah var kral amca beni dövüyorda akce alıp maden cekipte karsısına cıkmak icin adma olacam )
he birde o ws 1 el dier ellerde fear atmaktan korkup gelmemiştir..
aLBaYRaKxKaHiN
aLBaYRaKxKRALL
Meranı susturmuşsun .Helal olsun. Bende meranı susturanı susturmuş oluyorum o zman. 30 kudretle uçakta 50 kişinin önünde yere serildin. Defalarca oyuna girdin uçağa geldin moda girdiğin gibi f4 .bir baktım 2. ws de kralcık yok
helper beni kesmek .. : Pirensip..Para..Güc..Akıl.Mantık..Taktik..Dost..Ve ÖnemLisi benim arkamda KRALL lar var D sende o yok işte ) beni 1 el kesersin ama 5 elde kesilirsin: )))
aLBaYRaKxKaHiN
aLBaYRaKxKRALL
arkadaşlar bu ws de attıgı adamda blıyor dırenclere puan vermeyınce kesmıstır fotosunu aldm karsımdayken puanı dagıtırkende fotosunu aldm ve daha sorna kesıldıgınınde fotosunu aldm meraketmeyn eve gıdınce atıcam ayık olun ;=) Sen kmsn kı daha 1 haftalk sıfacısın benı veya ghostu kes ıstedıgın kadar para verırım lafını agzına gerı tıktım sen hala neyın alfını yapıyon ezme . meran ne mal oldgnu blıyor bızıde tekrardan hatırlatmak zorunda bırakmayın lutfen aksama fotoları gorursunuz .
zaza00 yazdı:ehoww D bana laf atan bak git item para kas ...
helper beni kesmek .. : Pirensip..Para..Güc..Akıl.Mantık..Taktik..Dost..Ve ÖnemLisi benim arkamda KRALL lar var D sende o yok işte ) beni 1 el kesersin ama 5 elde kesilirsin: )))
Ws zamanında oyunda olsaydın kesecektim de yoktun . Chara ghost sansar vs.vs. girsin dedim bölgeden kimse de girmedi hay Allah :lol: