Choosensxghost 0 Vs 3 KHoLPaSHaLixFaeR
- MeGaxSHooT
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Re: Choosensxghost 0 Vs 3 KHoLPaSHaLixFaeR
o değilde fear iyi para varmış sende haaa nerdeyse 400m bi tek o dikkatimi çekti artık chooların yaptıkları garibime gitmiyor:D
Hadi benimle atarken 200 m için bacakları titrediğinden kaçtı . Seninle öylesine atarken 4*1 lik ws de 1 defa daha atmaya korkuyorsa adam demem ben ona . 1 defa ws kaybeden ezq değildir . İstikrarını sürdürebilen kişi ancak sağlamdır . Bilmiyorum anlatabildim mi .Reverence yazdı:yarıda kalmış ws yi tamamlamaya korkuyor ne parasına ws atmasından söz ediyon helper

HeLPeR '' AmmiLao '' KHoLPaSHaLixZeRK '' ToBeOrNoTToBe
evet anlattın durum ortada işte 1 el alsın ws onun ama yokxHeLPeR yazdı:Hadi benimle atarken 200 m için bacakları titrediğinden kaçtı . Seninle öylesine atarken 4*1 lik ws de 1 defa daha atmaya korkuyorsa adam demem ben ona . 1 defa ws kaybeden ezq değildir . İstikrarını sürdürebilen kişi ancak sağlamdır . Bilmiyorum anlatabildim mi .Reverence yazdı:yarıda kalmış ws yi tamamlamaya korkuyor ne parasına ws atmasından söz ediyon helper

helal beeeeee Choosensxlerden adam olmazzzz
[code]Çinoxxx[/code][/b][/i][/color]

orda yazıo ki oldu 500 ? bunu biraz daha açarmısın ? 
-
- Acemi Savaşçı
- Klan: Arzın Çocukları
Kimin çırağı yav işte boynuz kulağı geçti kaya devam et böyle yiğen.helal olsun aynen bu yolda devam :mrgreen:
- mazidenbiri000
- İskele Babası
Alqoholiq yazdı:Kaya eme giremiyom demişin Dursun abi gel kes demiş GÖZLÜk alcam demişin artık bu kadar olur sana bunu yakıştıramıyom ama gerçkler ACIdır ..
Klan parasına bakılınca hiç de masum durmuyor bu cevap gerçeklik payı yüksek olabilir.
- Kristalxsuveyda
- Sahaf Yardımcısı
minik beyinli kardeşim madem karizma veriyorsa neden admaın canı inmiş , yalan atıcan bari düzgün at ezmeAlqoholiq yazdı:Kaya eme giremiyom demişin Dursun abi gel kes demiş GÖZLÜk alcam demişin artık bu kadar olur sana bunu yakıştıramıyom ama gerçkler ACIdır ..
Meyve ekşi bile olsa, olmadıkça ona ham derler
karizma verirken ölesine bi ws atalım demişlerdir oda kesmemek için bilerek ölmüştür belkiKristalxsuveyda yazdı:minik beyinli kardeşim madem karizma veriyorsa neden admaın canı inmiş , yalan atıcan bari düzgün at ezmeAlqoholiq yazdı:Kaya eme giremiyom demişin Dursun abi gel kes demiş GÖZLÜk alcam demişin artık bu kadar olur sana bunu yakıştıramıyom ama gerçkler ACIdır ..![]()
choo ları savunmuyorum kimse yanlış anlamasın.
Tokerx