Başarı Ayrıntıda Gizlidir

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
KonyaDabbee
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Başarı Ayrıntıda Gizlidir

Mesaj gönderen KonyaDabbee »

Arkadaşlar son günlerde en çok tartışılan konu "kadim hidra nasıl kesilecek".

Güçlendirme olmadan önce bir kaç sunucu da kadim kesildi . Güçlendirme olduktan sonra kadimi kesmek iyice zorlaştı. Şunu söylemek istiyorum. Zor olabilir ama imkansız değildir.

İlk önce hidra paketi ile birlikte gelen yeteneklerdeki değişiklikler. Savaşçılarda sarsılmazın kudret gereksinimi düştü. Sarsılmaz durumda iken üstümüzdeki asitten veya zehirden etkilenmiyoruz. Aynı şey büyücüler için de geçerli. Buradan şunu çıkarabiliriz. Savaşçılar da büyücüler de kendi cankurtaranlarını olusturabilirler. Bu kadimde en çok işe yarayacak yetenektir.Şifacılara büyük ölçüde kolaylık sağlayacaktır.
Aynı şekilde şifacılarda da birçok yeteneğin kudret gereksinimi azaltılmıstır özellikle sakinleştirme ;)

Size şu kadar savaşçı şu kadar büyücü veya şifacı gerekli demiyorum. Sadece işe yarayacağını düşündüğüm şeyler söyleyeceğim.

Yanlıs hatırlamıyorsam kadim %90 can da kükremeye %30 canda ateşe %10 canda depreme neden oluyor.

%90 dan itibaren gelen kükremeler herkesi etkilemektedir. Bu sırada şifacıların açacağı iyileştirme çemberleri çok büyük iş yapacaktır. Şifacıların yetişemediği durumlarda savaşçılar sarsılmaz la büyücüler kutuplar la şifacılara yardım etmelidir.Şifacılara canı azalanlara can kurtaran atın can basın diye işlerini öğretme lüksüm yok onlar işini bilir zaten. Sadece iyileştirme çemberleri, Fiziksel dirençleri, Can kurtaranları 15 olursa işleri daha kolay olur diye düşünüyorum. En önemlisi de Kadim şifaların üstüne yönelirse sakinleştirme.

%30 dan itibaren ateş atmaya baslıyor. Ateş birçok kullanıcı için sorun teşkil etmektedir. Ama dikkatimi çeken bir nokta kadimin bulunduğu alandaki Su dur;) Bu suyun içinde kadim kesilirse kadimin ateş etkisi büyük ölçüde azalabilir.

Resim

Resim

Kesin işe yarar demiyorum ama o su oraya bilinçli konulmustur diye düşünüyorum.

Son olarak %9 da baslayan depremler. Bu depremlerde kimse kimseden birşey beklememeli sarsılmaz kutup ve can kurtaranlar la herkes basının caresine bakmalıdır. Yanınızda birkaç şişe kudret iksiri işinizi kolaylastırır.

En önemli nokta bunları uygulayabilecek birlikte hareket edebilecek arkadaşlar lazım. Yorumlara açığım tekrar söylüyorum sadece kendi düşüncelerim bunlar. Ama şunu söyleyim bütün yetenekler hidraları kesebilmemiz için düzenlenmiş
Resim

Dağlar önümde diz çökerken Kayalara yalvarmam,
Nehirler bana akarken bir Damlayla uğraşmam.

Daha boyun bir karış.Otur dersine çalış.Oyun peşinde koşacagına Git adam olmaya çalış
Kullanıcı avatarı
Gargoyle35
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Tılsım
Lonca: Deva

Re: Başarı Ayrıntıda Gizlidir

Mesaj gönderen Gargoyle35 »

O Su süs diye konmuş ta olabilir ama dediğinde bir o kadar mantıklı tabi İKV dışındaki bir oyundan bahsediyor olsaydık :D İkvde bunun geçerli bir şey olcagını sanmıyorum açıkçası :)
Resim
Kullanıcı avatarı
KonyaDabbee
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen KonyaDabbee »

Gargoyle35 yazdı:O Su süs diye konmuş ta olabilir ama dediğinde bir o kadar mantıklı tabi İKV dışındaki bir oyundan bahsediyor olsaydık :D İkvde bunun geçerli bir şey olcagını sanmıyorum açıkçası :)

İkv den daha gerçekçi, senaryosu mükemmel , sistematikli bi oyun olsaydı su an o oyunun forum sayfasına yazıyor olurdum....
Resim

Dağlar önümde diz çökerken Kayalara yalvarmam,
Nehirler bana akarken bir Damlayla uğraşmam.

Daha boyun bir karış.Otur dersine çalış.Oyun peşinde koşacagına Git adam olmaya çalış
Kullanıcı avatarı
Orionxxxposeidon
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Orionxxxposeidon »

Hidranın başka bir yere gidemeyeceğini gösteriyor o su ama hidra o derinlikten geçebilir o boyla sanırım
Orionxxxposeidon / Xposeidonx / Lovexposeidon / Prolifexstelhand
Kullanıcı avatarı
Gargoyle35
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Lonca: Deva

Mesaj gönderen Gargoyle35 »

KonyaDabbee yazdı:
Gargoyle35 yazdı:O Su süs diye konmuş ta olabilir ama dediğinde bir o kadar mantıklı tabi İKV dışındaki bir oyundan bahsediyor olsaydık :D İkvde bunun geçerli bir şey olcagını sanmıyorum açıkçası :)

İkv den daha gerçekçi, senaryosu mükemmel , sistematikli bi oyun olsaydı su an o oyunun forum sayfasına yazıyor olurdum....

Senaryo tamamda gerisine katılamıcam.
Resim
Kullanıcı avatarı
inoky
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen inoky »

Kadim Hidra %50 den sonra ateş püskürtüyor.Ve o suyun ateş püskürtmesiyle hiç bir alakası yok ancak şöyle olabilir o suya çekilir yerinden kıpırdatılmaz ordan ifliste olduğu gibi olabilir yani başka hiçbir olayı yok.
MAVİEJDER

SİYAHEJDER

BEYAZEJDER
Kullanıcı avatarı
hilalxxfenomen
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: Z Y N

Mesaj gönderen hilalxxfenomen »

Su Çok Mantıklı Geldi Denenmesi Gerekir Belkide Ateş Hasarının Etkisini Azaltır Su
Resim

xXFENOMENXx
Kullanıcı avatarı
SAZOBALII
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen SAZOBALII »

İyi ozaman bende kendi gözlemimi söyleyeyim Dabbe ye katılıyor ve o suyun boşa konmadığını söylüyorum.

Ama rastlantı ama bir esas kadım 50 enerjiden sonra kendisine daha çok enerji takviyesi yapmakta.

Ama suyun içerisinde enerji takviyesi oldukça düşüktü diye gözlemledim ben.

Her ne kadar suyun içerisine çeksekte birkaç kendini bilmez kadımı suyun içerisinden çıkartmakta ısrar edince görevi yarıda bıraktık.

Milletin eline kalem verdik; "Şekil çizmeye başladılar".Ama unuttukları birşey var; "Silgi hala bizim elimizde".
İyi Forumlar.
Sazobali
Kankalarxbüyücü
Kankalarxbxex
Kullanıcı avatarı
Gokxyancy
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Şimdi Onlar Düşünsün

Mesaj gönderen Gokxyancy »

sanmıyorum o su bi boka yarıcak . 7 cana indirdik su kadimi ortalık karıstı arkadas :=) depremine kurban oldugum cok felaket koyuyor :)
'' LaZpApAzZ '
SeraxsTyLe
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen SeraxsTyLe »

KonyaDabbee yazdı:Arkadaşlar son günlerde en çok tartışılan konu "kadim hidra nasıl kesilecek".

Güçlendirme olmadan önce bir kaç sunucu da kadim kesildi . Güçlendirme olduktan sonra kadimi kesmek iyice zorlaştı. Şunu söylemek istiyorum. Zor olabilir ama imkansız değildir.

İlk önce hidra paketi ile birlikte gelen yeteneklerdeki değişiklikler. Savaşçılarda sarsılmazın kudret gereksinimi düştü. Sarsılmaz durumda iken üstümüzdeki asitten veya zehirden etkilenmiyoruz. Aynı şey büyücüler için de geçerli. Buradan şunu çıkarabiliriz. Savaşçılar da büyücüler de kendi cankurtaranlarını olusturabilirler. Bu kadimde en çok işe yarayacak yetenektir.Şifacılara büyük ölçüde kolaylık sağlayacaktır.
Aynı şekilde şifacılarda da birçok yeteneğin kudret gereksinimi azaltılmıstır özellikle sakinleştirme ;)

Size şu kadar savaşçı şu kadar büyücü veya şifacı gerekli demiyorum. Sadece işe yarayacağını düşündüğüm şeyler söyleyeceğim.

Yanlıs hatırlamıyorsam kadim %90 can da kükremeye %30 canda ateşe %10 canda depreme neden oluyor.

%90 dan itibaren gelen kükremeler herkesi etkilemektedir. Bu sırada şifacıların açacağı iyileştirme çemberleri çok büyük iş yapacaktır. Şifacıların yetişemediği durumlarda savaşçılar sarsılmaz la büyücüler kutuplar la şifacılara yardım etmelidir.Şifacılara canı azalanlara can kurtaran atın can basın diye işlerini öğretme lüksüm yok onlar işini bilir zaten. Sadece iyileştirme çemberleri, Fiziksel dirençleri, Can kurtaranları 15 olursa işleri daha kolay olur diye düşünüyorum. En önemlisi de Kadim şifaların üstüne yönelirse sakinleştirme.

%30 dan itibaren ateş atmaya baslıyor. Ateş birçok kullanıcı için sorun teşkil etmektedir. Ama dikkatimi çeken bir nokta kadimin bulunduğu alandaki Su dur;) Bu suyun içinde kadim kesilirse kadimin ateş etkisi büyük ölçüde azalabilir.

Resim

Resim

Kesin işe yarar demiyorum ama o su oraya bilinçli konulmustur diye düşünüyorum.

Son olarak %9 da baslayan depremler. Bu depremlerde kimse kimseden birşey beklememeli sarsılmaz kutup ve can kurtaranlar la herkes basının caresine bakmalıdır. Yanınızda birkaç şişe kudret iksiri işinizi kolaylastırır.

En önemli nokta bunları uygulayabilecek birlikte hareket edebilecek arkadaşlar lazım. Yorumlara açığım tekrar söylüyorum sadece kendi düşüncelerim bunlar. Ama şunu söyleyim bütün yetenekler hidraları kesebilmemiz için düzenlenmiş
Su ;) Dün sohbet ettigimiz yer mantıklı bence... Eger bi havadise göre yaptılarsa Suda Etkisinin yarısının kırılması lazım.
* ђéя séçίş, bίя ωazqéçίşтίr.....

“Genel Sohbet” sayfasına dön