Çok değillSuSTuRunl yazdı:şan kac oldu![]()
Hayır başka sunucularda yükseltenler var .Grandxtexas yazdı:benim bildiğim çiftede yükseltilmiyordu!
datalarla oynamadın dimi?

Çok değillSuSTuRunl yazdı:şan kac oldu![]()
Hayır başka sunucularda yükseltenler var .Grandxtexas yazdı:benim bildiğim çiftede yükseltilmiyordu!

Köşk'te element çifteye + basan en az 3 kişi gördüm.xFirelifex yazdı:Bence oyunda ilk çifte yükseltensinCanceazi yazdı:Aslında inidirimdeydi 13 TL 90 kuruş değeriutku yazdı:Canceazi yazdı:
Hem bir deneme hem değişiklik niteliğinde olması için çiftemi yükselttim. Ancak seviyesi 36 . Yani aslında efsunu 40 seviye ve üstü olan silahlar mı yükseltilebiliyor ?
Sırf denemek için 20 tl mi verdinAyrıca sanırım meranda ilk çifte yükseltenim

DjYaNdAnGeL yazdı:Allah AkıL Fikir Versin ... nediyiM ..)
ISTANBULFATIHI yazdı:+40 Level itemler için ; Urban İtemi +40 level olduğu için yükseltilme gerçekleştirilmiştir. Silahın leveline değilde , itemin leveline bakarak yorum yapmak daha mantıklı diye düşünüyorum.

Elever07 yazdı:O onun zenginliğine kalmış bişeyutku yazdı:Canceazi yazdı:
Hem bir deneme hem değişiklik niteliğinde olması için çiftemi yükselttim. Ancak seviyesi 36 . Yani aslında efsunu 40 seviye ve üstü olan silahlar mı yükseltilebiliyor ?
Sırf denemek için 20 tl mi verdin+Eğer silahı silerse yükseltme geri gelir.

Lanther'in Açıklamasında Silahı Silersen Yükseltme Hakkı O An Silaha Basılı Gündeki Üyeliğe DönerturkoxHAMSTER yazdı:Elever07 yazdı:O onun zenginliğine kalmış bişeyutku yazdı:Canceazi yazdı:
Sırf denemek için 20 tl mi verdin+Eğer silahı silerse yükseltme geri gelir.
yanlış biliyorsun sadece yukleyip daha silahta geçerli olmadığında silersen dediğin olur.
Data değil gerçekten yükselttiGrandxtexas yazdı:benim bildiğim çiftede yükseltilmiyordu!