Sen kuL hakkı yiyorsun ve Çarı aLana çar HeLaL i Hoş oLsun diyorsun Bu Lafından sonra Sana söyLeyecek Laf buLamıyorum. :?SoNVaNLy yazdı: iyice canımı sıktı bu konu bıraktığım oyunu nie oynuyayım masal okumanın anlamı yoq carı almıyorum carı alanada helali hoş olsun olay bitmiştir.
IIIHANBEYIII ve SoNVanLy çalınmıştır.
- MrxiLLEGAL
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Re: IIIHANBEYIII ve SoNVanLy çalınmıştır.

Aşırıdoz
IIxİLLEGALxII
Expendables
█▄█ █ █▀█ █▄█ █▀█ █▀█
█▀█ █ █▀▀ █▀█ █▄█ █▀▀
Halıl dıyorsunkı ben almadım benden supelenıyorsun mıllete sor senelerdır ben burda bırsey yapmadım kımseden bırsey almadım calmadım hak yemedım bu arkadaslar aranızda bır alıs verıs olmus bellı aldın verdın carları eger car sobede ıse hatta sendeyse senden basa kımse deıstırmez sıfresını he demıyorumkı sen aldın veya caldın veya carların karsılıgını aldın senelerını verdın carlarından kopamadın senelerdır kendını bu kadar ak temız tasıdıysan oyunu bıraktım dıyorsun gıderkende adama yapılacak olanı yaparsın
Adam supelenmekte haklı ıkınızın arasında gecmıs ve car sobede olduna gore sen ve o bılıyor.
ExxR
Adam supelenmekte haklı ıkınızın arasında gecmıs ve car sobede olduna gore sen ve o bılıyor.
ExxR
-
- Salgın Koruyucusu
SoNVaNLy yazdı:Epeyidir Foruma Girmediğim İçin Konuları Takip edemiyorum. ve kendimi savunma gereksiminde bulunmuyorum. Cünkü Carlar benden cıktıktan sonra beni bağlamaz akce alıp aktarsadın Ha bende süpeleniyorsan bilen bilir 3 yıl oldu. ben forumdanda yazdım o yüzden carı geri almaya calışacaktım sen benim carlarımı benim caldığımı ida ediyorsan ve benden şüpeleniyorsan Bende o carları almak için bişe yapmıyacam oyunu bırakmıştım.
Burdanda Dostlara SeLamlar olsun..
foruma gırmıyorum dıorsun uzun bı suredır hemen sneın hakkında bı konu acıldımı pat dıye zıplayı verıyorsun ne hıkmetse anlamıs değılım artık :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
-
- Salgın Koruyucusu
SoNVaNLy yazdı: iyice canımı sıktı bu konu bıraktığım oyunu nie oynuyayım masal okumanın anlamı yoq carı almıyorum carı alanada helali hoş olsun olay bitmiştir.
uckağıtcımısın sen arkadas adamın hakkı olan seyı nıye vermıyosun ayıp la ayıp ne zman buyuyuceksınız anlamıs değılım elbet bu sneın yanına kar kalmaz bunun dıger tarafıda var sırf ısıne gelıyor dıye adamı oyala sonrada ben yapmamısım dıye kendını savun cocuk aklınla mılletı dolandırmayıda bırak nerden baksan sunucu acıldıgı gundne berı burdayım her defasında oyunu bıraktım dıyorsun neden bıraktım dıyosun anlamak hıc zor değıldır ılla bırının canını yakıyosun dıye gızlı saklı kosene cekılıyosun dıye dusunuyorum bunu ben tek dusunmuyorum benım gıbı dusunen cok ınsan var cunku bu arada sen benı tanımazsın ama ben senı gayet ıyı anırım uckağıtsı adamıtcı kısılerle dostluk kurar saf olanlarada sıssı bı sekılde yaklasır yaklasırkı onun kanını ıcıp zehırı bırakabılsın dıye eskı loncan hakkındada cok duyumlar aldım uckagıtcı menfaatcı ve param yok ayagıyla ordan burdan para dılenıyormussun bunu ben demıyorum bunu ben kendı kulaklarımla duydum anlıyıcağın
bu arada oyunu bıraktım dıyosun nede olsa herzamankı gıbı yaptıgın ıs maden bırakmıssın ısın ıcınde bı hak meselesı var adam senınle konusmus ben carları aktarıcam nasıl olurda pat sıfre değısır soylermısın tmm ben çalmamıssın diyorsun hatın ansıl kayboluyor komedı ya resmen barı sallıyorsun adam akkıllı salla anladınmı cocuk adamın hakkı olan seyıde ver palavralarıda bırak
-
- Salgın Koruyucusu
carı ben almadım dıyorsun sıfreyı ben degısmedım dıyorsun doğrudur sen degısmedın sneın bı yakının degıstı bıraz ortam sogusun tekrardan çarıma gecerım mantıgıyla devam edıcen suda var sansına ısım degısme var ızını cok cabuk kaybedersın helal yaw ne dıyım amma akkıllı bı adammıssın tebrık etmek lazım senı cok akkıllıymıssında kımsenın bundan haberı yokmus :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol:

- MrxiLLEGAL
- Şarapçı'nın Sırdaşı
emrah yazdı:Halıl dıyorsunkı ben almadım benden supelenıyorsun mıllete sor senelerdır ben burda bırsey yapmadım kımseden bırsey almadım calmadım hak yemedım bu arkadaslar aranızda bır alıs verıs olmus bellı aldın verdın carları eger car sobede ıse hatta sendeyse senden basa kımse deıstırmez sıfresını he demıyorumkı sen aldın veya caldın veya carların karsılıgını aldın senelerını verdın carlarından kopamadın senelerdır kendını bu kadar ak temız tasıdıysan oyunu bıraktım dıyorsun gıderkende adama yapılacak olanı yaparsın![]()
Adam supelenmekte haklı ıkınızın arasında gecmıs ve car sobede olduna gore sen ve o bılıyor.![]()
ExxR
+++++++

Aşırıdoz
IIxİLLEGALxII
Expendables
█▄█ █ █▀█ █▄█ █▀█ █▀█
█▀█ █ █▀▀ █▀█ █▄█ █▀▀
- MrxiLLEGAL
- Şarapçı'nın Sırdaşı
GünceLL..

Aşırıdoz
IIxİLLEGALxII
Expendables
█▄█ █ █▀█ █▄█ █▀█ █▀█
█▀█ █ █▀▀ █▀█ █▄█ █▀▀
-
- Salgın Koruyucusu
selamunaleyküm halil ben ihsan, kamil ile anlaşabileceğinizi umuyorum, arada bizim gibi sıkı arkadaşlar varken ortamda yanlıslıklar olmasına izin verilmez. bu olaya en sonunda bizler el atmak zorunda kalırız. bi şekilde konunun açığa çıkması ve artık anlaşıp helalleşmenizi istiyorum
SoNKeTHU
SoNKeTHU
Bir loncanın değeri,o loncayı meydana getiren bireylerin değerleriyle ölçülür.
- SoNVaNLy
- Salgın Koruyucusu
Bu gün Serdar Beni Aradı Konuştuk.. Emrah Sana Gelince 4 ay Kulanılmayan KApanan bi tlf nasıl Olurda 30sn acılır ve şifre talabinde bulunulur... Bunu bi bana Acıklarmısın Ha Telefonu Actırmakmı Benim bi Günümü aLmaz Ama Ekmek Yediğim Yeri bırakıp Bi oyun carı Peşine Düşmem.. ha Sen Oyun içni ekmek yediğin yeri kapatıp carın peşine düşersen Kendinle Beni bir kıyaslama Olurmu ??
kARİKATÜR adlı Üye Sana Gelince Benle KAÇ defa aynı masada Buldun Ne mal Olduğumu Biliyorsun Ulan Ulvi boş boş yorumlar Yapma Adamın Canını Sıkma Carı alsam aldım Diyeecem SeNMİ bana laf yapıcaksın Senden Mi cekinecem ne kadar Boş insan var işte ıkv bu yüzden gelişmez biraz KENDİNİZİ AŞIN DIŞARI CIKIN REAL HAYATA ATILIN BELKİ ACILIRSINIZ
İhsanım sabah Konuştuk Serdarla Hatrı İçin BİŞELER yapıcam Kimseden Korktuğum için degil sırıf serdar İçin. Ve bu Konu Son yorumum Bunu Beni Tanımayanlar Sakın Yorum Yapıp Boş konuşmasın Elimde binlerce car vardı hiç soobe olmayan alsam onlarıda aLırdım boş yere bilmediğiniz Konulara Yorum Yapmayın Herkes Kendi Terzisinde tartılsın ..
kARİKATÜR adlı Üye Sana Gelince Benle KAÇ defa aynı masada Buldun Ne mal Olduğumu Biliyorsun Ulan Ulvi boş boş yorumlar Yapma Adamın Canını Sıkma Carı alsam aldım Diyeecem SeNMİ bana laf yapıcaksın Senden Mi cekinecem ne kadar Boş insan var işte ıkv bu yüzden gelişmez biraz KENDİNİZİ AŞIN DIŞARI CIKIN REAL HAYATA ATILIN BELKİ ACILIRSINIZ
İhsanım sabah Konuştuk Serdarla Hatrı İçin BİŞELER yapıcam Kimseden Korktuğum için degil sırıf serdar İçin. Ve bu Konu Son yorumum Bunu Beni Tanımayanlar Sakın Yorum Yapıp Boş konuşmasın Elimde binlerce car vardı hiç soobe olmayan alsam onlarıda aLırdım boş yere bilmediğiniz Konulara Yorum Yapmayın Herkes Kendi Terzisinde tartılsın ..

IIIHaNBeYIII EceL GeTiRen
SoNVaNLy EjDeR aSa