Facebook (Beğen)
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Facebook (Beğen)
Çok mu lazım Facebook'da beğenip/beğenmememiz? Eğer öyleyse tüm sunuculardaki oyuncularımız her gün yeni bir facebook kullanıcısı alıp sayfayı beğensin? Sizde egolarınızı tatmin etmiş olursunuz, ok ? Ancak; biz çok iyi bir oyun yaptık, oyunu da çok iyi yönetiyoruz deyip ancak kendi vijdanınızı rahat edersiniz. Bu oyundaki yanlışları düzeltmek yerine, facebookta kım beğeniyor diyorsunuz, işte oyun böyle yönetilir, ayakta alkışlamamak elde değil ! Saygılarımla...
Re: Facebook (Beğen)
Ne yapmaya çalıştın anlamış değilim. Sadece oyunu daha iyi yerlere getirebilmek için çabalıyorlar. Tabi ki her oyunun eksik yönleride olabilir. Eğer böyle bir fikrin varsa Destek'e mesajını iletebilirsin.
ReDsKuLL
ReDsKuLL
İt Ulur Birbirini Bulur..

-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Klan: Arzın Çocukları
Sende farkındasın ki oyun facebookda beğenilmekle daha iyi yerlere getirilmiyor. Yapmaya çalıştığım bir şey yok daha iyi bir yönetim ekibi getirilebilir. Teşekkürü bu yönetim haketmiyor çünkü. Bize, teşekkürü hakedecekleri hiç bir şey yapmadılar.
Haklı olabilirsin tabiki. Ama bizimde birşeyler yapmamız gerekir sadece onlardan beklemek olmaz. Zamanla tüm taşlar yerine oturur. Geç olsun ama güç olmasın 
ReDsKuLL
ReDsKuLL
İt Ulur Birbirini Bulur..

- Desqualders
- Cin Avcısı
- Klan: Lodos
İstanbul Kıyamet Vakti Türk Oyunu Olması Ve Daha Yükseltme Amacındadır.
Ben Arkadaşlarımla Bir Ara Konu Açıldı Online Oyun Konusunda Herkes M2 Knight Bahsederken Bana Sordular SeN Hangi Oyunu Oynuyorsun Diye Ben İkv Anlamadım Dediler İstanbL Kıyamet Vakti Dedim. Hiç Duymadım Dediler.
Bunu Söylememin Amacı Türkiye'de Yasıyoruz. Türk Oyunundan Haberleri Yok Ve Yabancı Oyunları Oynuyorlar Yabancı Ülkelere Para Gidiyor.
İstanbuL Kıyamet Vakti'nn Çok Arkasında Değilim. Akçe Sistemınde Hele Çok Sogudum. Ama Türkiye'nın Türk Onlıne Oyunu Oldugunu Düşünürsek Arkasındayım. Yabancı Ülkelere Para Gideceğine Bizde Kalsın Demı ?
Bir Şeyi Yorumlarken Düşünmeliyiz Ne Amaclarını Oldugunu DÜşünüp Ona Göre Konu Tartışma Açmalıyız.
Ben Arkadaşlarımla Bir Ara Konu Açıldı Online Oyun Konusunda Herkes M2 Knight Bahsederken Bana Sordular SeN Hangi Oyunu Oynuyorsun Diye Ben İkv Anlamadım Dediler İstanbL Kıyamet Vakti Dedim. Hiç Duymadım Dediler.
Bunu Söylememin Amacı Türkiye'de Yasıyoruz. Türk Oyunundan Haberleri Yok Ve Yabancı Oyunları Oynuyorlar Yabancı Ülkelere Para Gidiyor.
İstanbuL Kıyamet Vakti'nn Çok Arkasında Değilim. Akçe Sistemınde Hele Çok Sogudum. Ama Türkiye'nın Türk Onlıne Oyunu Oldugunu Düşünürsek Arkasındayım. Yabancı Ülkelere Para Gideceğine Bizde Kalsın Demı ?
Bir Şeyi Yorumlarken Düşünmeliyiz Ne Amaclarını Oldugunu DÜşünüp Ona Göre Konu Tartışma Açmalıyız.
Siz Kismis Pi ?