Sancak sunucusu açıldığı ilk günden beri devam ettiğim ( arasıra mola vererek ) İKV' ye veda ediyorum, başta TİT Ailesi olmak üzere, tüm arkadaşlarım sizleri tanımak benim için çok güzeldi, hiç birinizi unutmayacağım, bu oyunda adam gibi adamlarda tanıdım ioi.lerde tanıdım, delikurtun deyimiyle anasının avutamadığı babasının büyütemediği bir çok karakteri oturmamış çoluk çocuğu eğitmeye çalıştık, kah faydamız dokundu kah başarısız olduk.
Arada sırada forumdan hal hatır sorarım, İKV de Akçe icat oldu Mertlik bozuldu, birileri cazgırlık yaptı adalet bozuldu, bizim için ikv ye veda vakti geldi çattı.
Herkesi Allah' a emanet ediyorum, hakkınızı helal edin.
Not : Gidereyak joker/ucube ve gloyna denk geldim, üstü kapalı küfür ettiler, ceza alacaklar diye ADAM gibi sövemediler bile herzamanki gibi tahrik ve hakaret ama ben bi güzel sövdüm, rahatladım.
Titxırmak - Titxtuana - Titxgökçen - Titxmeyra - Titxasena Vatan ne Türkiye'dir Türk'lere nede Türkistan, Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir Turan.
Oyunu bırakıcam diye girip milletin anasına laf diyen şahsiyetsizin tekisin.
Senin için basit bir şey tabi başkasına bilmem ne çocuğu demek, öyle görmüşsün öyle hitap edebiliyorsun.Ama ne olursa olsun ben ailene laf demiyorum. Allah'a havale ediyorum seni, mahşer günü hesaplaşırız ..
AteşSalih -- TERBİYECİ
Bizi bilen bilir, bilmeyen de kendisi gibi bilir.. (Hz.Mevlana)
Kendine çok iyi bak Irmak'çım, sen bir Asena' sın itin çakalın havlamasına kulak asma, birileri arkandan konuşuyorsa sen onlardan 1 adım öndesin demektir... Seni tanıdığım ve senin gibi bir dosta sahip olduğum için çok şanslıyım, hakkını helal et bizden yana helal-i hoş olsun.
Alemlerin sahibine emanetsin.
Titxreis-Titxatasagun Bir gün tüm Türk Devletleri ile birlikte Çin seddinde buluşacağız... M.Kemal ATATÜRK
Gizlenmiş İçerikGöster
Bir Kurt' un Peşinden 40 Köpek Havlamıyorsa, O Kurt, Kurt Değildir.
daha uyanalı 1 saat oldu ve yeni gectim bilgisayarın basına baktım diyorki gloyn küfür etti her zmanki gibi yine yalan sizi adam yerine koymam ki ben cevap yazım sana keser gecerim uzatmanın anlamı yok imzama bakarsan zaten görürsün hangi karakterlerin kime ait oldugunu delikurtun lafına bak hele anasının avutamadığı babasının büyütemediği
kendisi cok büyüdü onun icin elalemin anasına küfür eden biri asıl karakteri oturmamıs cocuk toplulugu sizsiniz hadi kaybolun..
Kendine çok iyi bak abla gercek hayatta başarilar dilerim... Siz gibi arkdaşlarla taniştiğim için çok şansliyim herşey için teşekkür ederim. ALLAH'a emanet ol.[/color][/i]Yalnizinxşifası