zamandan tasarruf oyuna katkı
Re: zamandan tasarruf oyuna katkı
Demek ki yanlış adamlara bulaşmışsın. Neden benim hiçbirşeyim çalınmadı? Yalakalı demişsin
Benim edindiğim dostlarım benimle beraber ufacık lewel iken görevleri beraber yaptığım insanlar.. Yani itemi olana gidipte 'Kanka Olak mı' diye hiç bişey yazmadım
ya da itemi olanla arkadaşlık kurmaya çalışmadım
Beraber karakürk için uğraştım beraber sohbet ettim. Evine gittim evime geldi... Oturdum içtim
benim dediğim dostluk ile seninkisi biraz farklı sanırım
Moron gibi maden başında beklemektense diyorsun. Arkadaşım sen hayatında kaç oyun oynadın sorması ayıp? Maden çekmekten yakınanlara zamanında çok şey söylediydim tekrar söylemeyim
beğenmiyorsan git kurt mağarada 300*500 para kas.. Sen oyunda vakit geçirmek değil en iyi olmak istiyorum diyorsun içten içe.. Tekrar diyorum o kadar paran varsa desteğe mesaj at sana özel bi server açmalarını iste poarasını vericem de.. Bütün herşeyini dizsinler takıl kafana göre
250 lira vermekten bahsediyorsun
Hey Allah'ım sen akıl fikir ver diyorum başka bişey demiyorum
Thre are the norml( . )( . )the silicone ( + )( + )the perfct(o)(o).Some are cold(^)(^)some belong to grndmthers\./\./And let’s nt forgt the very large(o Y o)the very small(.)(.)and the asymmetrical(•)(.)We love them all! Say FCK to breast cancer!