Savaşçıya Çöp Diyenler: -> İçeri
Savaşçıya Çöp Diyenler: -> İçeri
Genel etkileşimde gördüğüm bir video. Savaşçıya çöp diyenler için gelsin 
Re: Savaşçıya Çöp Diyenler: -> İçeri
Zaten yeni gelen eklentiler bütün bunlar tasarlanarak oyuna konuyor. Yoksa oyun karakter nüfusunun büyük bölümü olan savaşçılar işe yaramaz hale gelirse oyundaki anlam ne kalır ki ?
Sığınağa değinmek istiyorum. İzlediğimiz videodaki arkadaşlar max. hasarları güçlü kişiler. Her savaşçı için kullanılabilecek şeyler değil bir fedai kesmek,deli kesmek...
Sığınağa değinmek istiyorum. İzlediğimiz videodaki arkadaşlar max. hasarları güçlü kişiler. Her savaşçı için kullanılabilecek şeyler değil bir fedai kesmek,deli kesmek...

Hayatı tesbih yaptım, bazen çekiyorum bazen sallıyorum...
- lSuSTuRunl
- Işık Hanım'ın Elemanı

savaşçı çöp!
adam her delide 50 kudret harcıyor ve 25 sn harcıyor.o öldükten sonra 40 snde kudret beklıyor.büyücüde direnc kırınca yaratık max 10 snde pert.giden max 20 kudretıde 4-5 snde doldurabılıor.yaklasıp vurmaktan baska bırsey yapmayan delılerı kesmek ıcın en saglam karakter büyücü.
adam her delide 50 kudret harcıyor ve 25 sn harcıyor.o öldükten sonra 40 snde kudret beklıyor.büyücüde direnc kırınca yaratık max 10 snde pert.giden max 20 kudretıde 4-5 snde doldurabılıor.yaklasıp vurmaktan baska bırsey yapmayan delılerı kesmek ıcın en saglam karakter büyücü.
Rapten gelecek para kadar değerin var gözümde.
DeaTH..SusTuRun
İKV
M2
DeaTH..SusTuRun
İKV

M2

Savaşçı sığınakta belki değersizdir fakat migratta çok kısa sürede bitirmek istiyorsan 2 savaşçıyla girersin. Onların haricinde OkO' lardaki ezici üstünlüğü inkar edilemez. Çemberlitaş ile savaşçı için grup bölgesinde daha aktif bir görev olacağı kanaatindeyim.
KORLEG
ZÜLKARNEYN
ZÜLKARNEYN
:arrow: :arrow:kfat4 yazdı:Savaşçı sığınakta belki değersizdir fakat migratta çok kısa sürede bitirmek istiyorsan 2 savaşçıyla girersin. Onların haricinde OkO' lardaki ezici üstünlüğü inkar edilemez. Çemberlitaş ile savaşçı için grup bölgesinde daha aktif bir görev olacağı kanaatindeyim.
Mıgrata en kısa süre bitirirken 2 tank degil 4 büyü .
- Earth
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Vuslatt
Beni yorum yapmaktan kurtardığın için teşekkürler :lol: Aynılarını diyecektim :ugeek:lSuSTuRunl yazdı:savaşçı çöp!
EARTH
DisToRtioN
- DeathxShock
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Death
Ofansif savaşçı zaman kaybıdır fakat defansif savaşçı büyücüler için zamandan kazanç ve kolaylıktır. Hasar için büyücüden başka bir sınıf grup bölgelerinde işe yarayamaz..
DeaTHxSHoCK
DeaTHxTeRaPi
DeaTHxTeRaPi