Bil kazanda 2 Nisan ve 16 Martta sorulan sorularda kabul edilen cevabın yanlış olduğunu düşünerek araştırma yaptım.Usthras dememe rağmen cevabımın kabul edilmemesi üzerine yeni bir karakter kasıp onun görevini yaptım ve bundan 8 gün önce yaptığım görevdede gördüm ki haklıyım.
Buyrun Fotoğraflar...
Fotoğraflardaki yazılar küçük ama kusura bakmayın.
Geçmiş etkinliklerdeki iletiler tekrardan incelenerek ve konuşma ekranındaki yanıtı veren ilk 10 kişi de tespit edilecektir.
Etkinlik cevabında ki yanlışlık, konuşma ekranına olan yansımadan kaynaklanmaktadır.Görev metinlerinin asıllarından sorular oluşturulmakta ve kaynakta Ustrahss diye belirtilmektedir.
Ayrıca konu ile ilgili bilgilendirme üst ekiplerede iletilmiştir.
İlginiz için teşekkür ederiz. Yakın zamanda etkinlikler bölümünde bu konu ile ilgili açıklama yapılacaktır.
Elever07 yazdı:Bil kazanda 2 Nisan ve 16 Martta sorulan sorularda kabul edilen cevabın yanlış olduğunu düşünerek araştırma yaptım.Usthras dememe rağmen cevabımın kabul edilmemesi üzerine yeni bir karakter kasıp onun görevini yaptım ve bundan 8 gün önce yaptığım görevdede gördüm ki haklıyım.
Buyrun Fotoğraflar...
Resimlere göre : Görevde ''Ustrahs'' , facebook sayfasında cevap olarak ''Ustrahss'' yazıyor. Senin söylediğin cevap ise ''Usthras''. Yani hepsi birbirinden farklı
serkannnn-ssserkan-Sserkannşifacı-Serkannn (Daha birçoğu, sadece Eminönü)
Elever07 yazdı:Bil kazanda 2 Nisan ve 16 Martta sorulan sorularda kabul edilen cevabın yanlış olduğunu düşünerek araştırma yaptım.Usthras dememe rağmen cevabımın kabul edilmemesi üzerine yeni bir karakter kasıp onun görevini yaptım ve bundan 8 gün önce yaptığım görevdede gördüm ki haklıyım.
Buyrun Fotoğraflar...
Resimlere göre : Görevde ''Ustrahs'' , facebook sayfasında cevap olarak ''Ustrahss'' yazıyor. Senin söylediğin cevap ise ''Usthras''. Yani hepsi birbirinden farklı
pardon yanlış yazmışım bende tekrar kontrol ettim ve ''Ustrahs'' yazmışım.
Dikkatin İçin Teşekkürler.
SirOnur gerekli açıklamayı yaptığı için konuyu kilitliyorum, etkinlikler bölümümüzde bu konu ile ilgili konu oluşturulacaktır. Sık sık takip edin lütfen.