Benim ATI X1550 ekran kartım var daha hiç kırılma yaşamadım, yani oyunu oynarkende pek sıkıntı çekmiyorum etkinlik sırasında gm salonunda bile çok aşırı kasma yok rahat ilerliyorum, ama hala çözemedim bu ati sorununu, planımda var ilerde pc yi baya bi yenilicem ve HD bi ekran kartı alıcam, alıcamda bu kırılma olayındanda korkmuyor değilim hani..MaSSacHuSeTT yazdı:4 senedir oynuyorum ama bu hata sadece düşük özellikli bilgisayarımda oluştu yenisini alınca ortadan kalktı bu ikvyi 100 ün üzerinde farklı farklı özelliklere sahip olan bilgisayarlarda denedim vardığım sonuç ekran kartının ikv ye uyumlu olmamasından kaynaklanıyor olması ortaya çıktı ne alaka benimki 1 gb nvidia ekran kartı diyenlere nazaran en basit örneği vereyim 2 gb ati ekran kartında görüntü kırılmaları oluşuyor bu uyumluluk sorunundan dolayıdır. Yoksa hepimiz biliyoruz atinin asıl oyun ekran kartı olduğunu neyse size kolay gelsin...
Karakterin Elindeki Silah Benden Önce Gidiyor !
Re: Karakterin Elindeki Silah Benden Önce Gidiyor !
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Destek'e attığım maile sonunda cevap geldi sizlerle paylaşayım...

Hiç kimse başarı merdivenini elleri cebinde tırmanmamıştır.
Umarım öyle olacaktır.-düzeltilir-GeceMavisi yazdı:Destek'e attığım maile sonunda cevap geldi sizlerle paylaşayım...
Bana geçiştirme gibi geldi.
Lodoslar! Özellikle büyücüler! İşiniz varken rica etseniz size bulaşmam.
Benimde eskiden hiçbir şekilde olmuyordu ne rahattım.xPrince yazdı:Benim ATI X1550 ekran kartım var daha hiç kırılma yaşamadım, yani oyunu oynarkende pek sıkıntı çekmiyorum etkinlik sırasında gm salonunda bile çok aşırı kasma yok rahat ilerliyorum, ama hala çözemedim bu ati sorununu, planımda var ilerde pc yi baya bi yenilicem ve HD bi ekran kartı alıcam, alıcamda bu kırılma olayındanda korkmuyor değilim hani..MaSSacHuSeTT yazdı:4 senedir oynuyorum ama bu hata sadece düşük özellikli bilgisayarımda oluştu yenisini alınca ortadan kalktı bu ikvyi 100 ün üzerinde farklı farklı özelliklere sahip olan bilgisayarlarda denedim vardığım sonuç ekran kartının ikv ye uyumlu olmamasından kaynaklanıyor olması ortaya çıktı ne alaka benimki 1 gb nvidia ekran kartı diyenlere nazaran en basit örneği vereyim 2 gb ati ekran kartında görüntü kırılmaları oluşuyor bu uyumluluk sorunundan dolayıdır. Yoksa hepimiz biliyoruz atinin asıl oyun ekran kartı olduğunu neyse size kolay gelsin...
Oyunu bir süre biraktım.
Geldiğimde ecel ejder gb'ler gelmişti ve bu sorunu almaya başladım.
Hiçbir parçayı degistirmediğm halde.
- Splash
- Zincir Bozan
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: <Game Master>
Ben Hızlı Destekte Bu Konuyu Sorduğumda Oyunda Kesinlikle Böle Bir Hata Yoktur Sizden
Kaynaklıdır Dediler..Ama Herkeste Varmış.Yazık YÖNETİM
Splash yazdı:Ben Hızlı Destekte Bu Konuyu Sorduğumda Oyunda Kesinlikle Böle Bir Hata Yoktur Sizden
%30unda bu hata yoksa ben neyim.
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Aynen kardeş fakat bu hata senelerdir varSplash yazdı:Ben Hızlı Destekte Bu Konuyu Sorduğumda Oyunda Kesinlikle Böle Bir Hata Yoktur Sizden
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Aynen haklısın herkeste var benceKAPERSKY yazdı:Splash yazdı:Ben Hızlı Destekte Bu Konuyu Sorduğumda Oyunda Kesinlikle Böle Bir Hata Yoktur Sizden
Kaynaklıdır Dediler..Ama Herkeste Varmış.Yazık YÖNETİM![]()
%30unda bu hata yoksa ben neyim.
- Splash
- Zincir Bozan
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: <Game Master>
Açıklamaya Bakın;
Merhabalar,
Bahsettiğiniz görüntü hatası sistem özelliklerine göre değişkenlik gösterebilir. Düşük sistemli makineleri kullanan her kullanıcı aynı sorunları yaşayabilir. Oyundan her zaman daha iyi performans beklentileri içierisinde olan kullanıcılara sistem özelliklerini tekrardan gözden gerçirmelerini tavsiye ederiz.