Biz Daha İyisini Yapana Kadar en İyisi bu !
Re: Biz Daha İyisini Yapana Kadar en İyisi bu !
Bu arzın dehşeti bay mı bayan mı?
Anubis Team....
Shumpsssxemre (Savaşçı)(Online)
Shumpsssxsihirss (Büyücü)(Online)
Shumpsssxbyşifa (Şifacı)(Offline)
Yolumuz:LODOS
-
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Thelodos Of Ottoman
güzel ama
34 lvl üstü çöp büyücüm var 3000 çakıyo
tabi güncelden sonra
34 lvl üstü çöp büyücüm var 3000 çakıyo
tabi güncelden sonra
^^KARAŞEYH^^Şeyh^^BARBAR^^göklerinşifacısı^^Ahuramazda
The Lodos Of Ottoman
(TURAN)
The Lodos Of Ottoman
(TURAN)
1. si alakasız bir soru konuyla ne ilgisi var 2. si bay yada bayan ne farkeder.Marduk yazdı:Bu arzın dehşeti bay mı bayan mı?
Savaşçı = xXeRsİnXx
Büyücü = Dessas
Şifacı = Şifavermez
Büyücü = Dessas
Şifacı = Şifavermez
- Firelife
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Bu rekorsa bizim vuruşlarımız ne ?
Bizzat şahid oldum güzel 
Arda Hakan Çamoğlu.
Saygılarımla ;
Defiance
Hypnotiq
Frequency
Magiemeister
Flieqend
Saygılarımla ;
Defiance
Hypnotiq
Frequency
Magiemeister
Flieqend
aldatmaz2012 yazdı:
Resim de gördüğünüz buz oku belkı de şu an bır rekor gıbı gorunuypr.Sadece dırenc kırma + buz ıle yaptıgım bu anormal derecedekı hasarı mıllet 3 kat yıldırım veya cemberle bıle yapamıyor(Cemberle bazı kısıler yapıyor herkezı kast etmedım)
Konunun amacı kral oldugumu hepınızın bılmesını ıstıyorumBu arada yenı ıflıs adayı yolda
![]()
_____________________________________________________________________________________________________
Biz Daha İyisini Başarana Kadar En iyisi Bu !
arkadaşım ben buz la 6654 vurdum ve akradaşım 7773 vurmuştu ama sende çok iyisin başarıların devamını dilerim ah keşke fotosunu çekseydimde koysaydım
avakado=eminönü
xXeRsInXx yazdı:1. si alakasız bir soru konuyla ne ilgisi var 2. si bay yada bayan ne farkeder.Marduk yazdı:Bu arzın dehşeti bay mı bayan mı?
Ben başka bir şey düşünüyordum.Bayansa niye kral demiş ve diğerleri niye ona bu adam gibi vs. şeyler demişler bay ise nie bayan çarı açmış bu dikkatimi çekti... Hadi erkek çarı açan bayanlara lafım yok.Ama su kadın çarı açanları tuhaf kişiler buluyorm...
Anubis Team....
Konu dışı olucak belki ama birşey dikkatimi çekti bildiğimiz üzere [GM] ler arkadaş listesine eklenmiyordu ama resim görüldüğü üzere [GM]zembekoğlu'nun arkadaş listesinde bulunmakta artık bu konudaki karar sizin...aldatmaz2012 yazdı:
Resim de gördüğünüz buz oku belkı de şu an bır rekor gıbı gorunuypr.Sadece dırenc kırma + buz ıle yaptıgım bu anormal derecedekı hasarı mıllet 3 kat yıldırım veya cemberle bıle yapamıyor(Cemberle bazı kısıler yapıyor herkezı kast etmedım)
Konunun amacı kral oldugumu hepınızın bılmesını ıstıyorumBu arada yenı ıflıs adayı yolda
![]()
_____________________________________________________________________________________________________
hekimoğluuu
KARŞIYAKA
KARŞIYAKA
Tam da yerinde söylemişsin ..Marduk yazdı:HERKES KRAL OLA BİLİR AMA İNSAN ASLAaldatmaz2012 yazdı:
![]()
Bu sözü bir yerde okumuştum.Ve çok hoşuma gitmişti.Böyle sevdiğim sözleri saklarım.Arada kullanırım.Bari hazır kral lafı geçmiş kullanayım dedim.
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
büyücüler için maximum vuruş denemeleri için seçecek yaratıkta önemlidir. 10bini rahat görmek istiyorsanız labirente inin 26 lvl bekçilere çakın bakalım hele ki direnç kırma+ konsantrasyonla birlikte 
Uğruna ölmekse eğer seni yaşatmak, bin defa ölürüm de adına leke sürdürmem. Gururdur, namustur bayrak ve sancak, aksa da kanım korkma; haini güldürmem
İCEAGE
İCEAGE