Kadım Hidra Pençesi ise yinede güzel bir kazık yemiş demektir.
Zaten görevlerden veriliyo.
öNceLikLe özür diLerim sayfanızı kirLettiqim için,YiLMaZ yazdı:
Selamlar;
Engin'im orda olmaya calışacağız.Ama öncelikle Kadim Hidra nasıl kesilir? Kaç grup lazım?Gruplarda kaç adet şifacı kaç adet büyücü ve kaç adet savaşcı olması gerekiyor belirlemeliyiz.Solucan'ın Kadim Hidra'ya etikisi ne belirlemeliyiz sonrada önlemini almalıyız...Hiç kimsenin bu işin başını çeken insanların konuşma kanallarını meşkül etmemesi gerektiğini diğer oyunculara izahını yapmalıyız.Benim görevim var hiç kimse dememeli.Sunucumuz için bir ilki yapacak olduğumuzun bilincinde olmalıyız...
Dün başımdan bi olay geçti.Saat 3 gibi oyuna girdim işte görevelere başaldım.Yeşil hidra görevine sıra geldi.Gittik bizde bi grup olarak.Sıra var dendi.Peki dedik...Keestik bi kaç kez lakin baktım bize sıra gelmiyor.Kendi grubuma dedim ki gece gelelim kendimiz 2-3 grup olalım iksir falan keseriz.Tamam dediler grup arkadaşlarım.Gece 21:30 civarları oyuna girdim.İki grup oluışturduk .Gittik kestiler biz gittikten sonra Yeşil Hidra'ı.Sonra kalktığı gibi kanatma attım.İlk vurmuştum daldık .Biri sordu arz klanı mensubu kim vurdu diye .Ben vurdum dedim.Adamlar kaçırın dediler ve kaçırdılar.Sonra onlar vurdu ilk ben grubumdakilere bırakın kessinler dedim .Takmadılar yardım ettilir.Gecenin ilerleyen saatlerinde o kaçırın diyen arz klanı mensubu arkadaş bölgeden hidra pencesi yansıttı ve ekledi 6 adet satılık tanesi 60 m dur diye.Peki soruyorum ben şimdi nasıl sıra ki adam 6 ayrı charla kesmiş bize bir kere bile sıra gelmemiş.Ve soruyorum beni çiğneyen arzlara neden benim arkadaşlarım yardım ediyor...
Bunu neden anlattım Engin biliyormusun? Başka bir konuda Azr Klanı mensubu arkadaşlarıda cağırmışsın.Eğer böyle yapaçaksalar ister arz ister lodos olsun gelmesin kimse...Bizde sunucular arasında birbirine en az sagı duyan sunucu olarak nam yapalım...
Birde gelmesini istemediğim kişiler bir GM gördüğünde görev için ondan yardım isteyenler.Eğer o görevi GM bizim adımıza yapacaksa oyunu oynamanın ne faydası var.Zaten GM'ler kendilerini dev aynasında görüyor.Ulaşılması imkansızı oynuyor.Bizim birbirimeze ve kendimize saygımız olsun yeter bize.Gerekmez GM yada yönetici bize....
Saygılarımla....
KaNuNxqaNqSTeR yazdı:öNceLikLe özür diLerim sayfanızı kirLettiqim için,YiLMaZ yazdı:
Selamlar;
Engin'im orda olmaya calışacağız.Ama öncelikle Kadim Hidra nasıl kesilir? Kaç grup lazım?Gruplarda kaç adet şifacı kaç adet büyücü ve kaç adet savaşcı olması gerekiyor belirlemeliyiz.Solucan'ın Kadim Hidra'ya etikisi ne belirlemeliyiz sonrada önlemini almalıyız...Hiç kimsenin bu işin başını çeken insanların konuşma kanallarını meşkül etmemesi gerektiğini diğer oyunculara izahını yapmalıyız.Benim görevim var hiç kimse dememeli.Sunucumuz için bir ilki yapacak olduğumuzun bilincinde olmalıyız...
Dün başımdan bi olay geçti.Saat 3 gibi oyuna girdim işte görevelere başaldım.Yeşil hidra görevine sıra geldi.Gittik bizde bi grup olarak.Sıra var dendi.Peki dedik...Keestik bi kaç kez lakin baktım bize sıra gelmiyor.Kendi grubuma dedim ki gece gelelim kendimiz 2-3 grup olalım iksir falan keseriz.Tamam dediler grup arkadaşlarım.Gece 21:30 civarları oyuna girdim.İki grup oluışturduk .Gittik kestiler biz gittikten sonra Yeşil Hidra'ı.Sonra kalktığı gibi kanatma attım.İlk vurmuştum daldık .Biri sordu arz klanı mensubu kim vurdu diye .Ben vurdum dedim.Adamlar kaçırın dediler ve kaçırdılar.Sonra onlar vurdu ilk ben grubumdakilere bırakın kessinler dedim .Takmadılar yardım ettilir.Gecenin ilerleyen saatlerinde o kaçırın diyen arz klanı mensubu arkadaş bölgeden hidra pencesi yansıttı ve ekledi 6 adet satılık tanesi 60 m dur diye.Peki soruyorum ben şimdi nasıl sıra ki adam 6 ayrı charla kesmiş bize bir kere bile sıra gelmemiş.Ve soruyorum beni çiğneyen arzlara neden benim arkadaşlarım yardım ediyor...
Bunu neden anlattım Engin biliyormusun? Başka bir konuda Azr Klanı mensubu arkadaşlarıda cağırmışsın.Eğer böyle yapaçaksalar ister arz ister lodos olsun gelmesin kimse...Bizde sunucular arasında birbirine en az sagı duyan sunucu olarak nam yapalım...
Birde gelmesini istemediğim kişiler bir GM gördüğünde görev için ondan yardım isteyenler.Eğer o görevi GM bizim adımıza yapacaksa oyunu oynamanın ne faydası var.Zaten GM'ler kendilerini dev aynasında görüyor.Ulaşılması imkansızı oynuyor.Bizim birbirimeze ve kendimize saygımız olsun yeter bize.Gerekmez GM yada yönetici bize....
Saygılarımla....
Sende ve orda oLanlarda biliyor orda 3 qrp wardı birincisi intikamx loncasından 2, Crashx loncasından 3, bizim bulunduqumuz qrp wardı biz sırayla kesmeye başladık biz 3. olmamıza ragmen sıra bekledik onlara kestik hatta kestik intikamx lerin olmadı onlarda bizden sonrayı bekledi Crashxlerin qörewini yaptık we sıra bize qeLdi YıLmaz diorsun sen kanatma attın biz wurucaqımız yere sonra sordu herkez tabi bende sordum sen dedim wurdun diye we kaçırın lafıda orda qeçmedi we kaçırmaya çalışmadık senin yanlış yaptıqını söyLedim we sen her lafta üste çıkmaya çalıştın hı kaçırdılar dedin hayır o senin wurduqun yeşil hidrayıda kestik sonra yine biz wurucak ken kaç kez bekledik ilk wurmaya çalıştık doqukan diye arkadaş yeniden wurmaya çalıştı hidraya her neyse sonuçta biz wurduk wurdukta sizin KLaNdan bir arkadaş az canı warken kaçırdıLar oLay böyLe oLdu we yaLan haberLer werme özlemxbizans sayqım war diye sustum dün qece özeLden qeçen konuşmayı uzatmadım sen kalkıp buraya taşımışsın en azından biz orda dayanışma içindeydik sıra denen kavramı orda qerçekleştirmeye çalıştık belki de beyaz köşkte ilk kez oLdu tabi bişey diyemem illaKi bunu bozacaklar oLurdu siz oLmassanız başkalarıda diyorsun kaç saattir bekliorz bizde orda kaç saattir bekledik bu durum siizn önce wurmanızı qerçekleştiriyorsa o zmn dünden beri qörewini şu an bile yapamayan arkadaşlar war qörewiniz kaçmıcak o an yapamassanız başka zamana, elbet yaratık orda bekliyor oLucak sizi ... hım bu arada benim çarımdan bölgeye hidra pencesi satılır yazıLmış ise o an çarımdaki Örgülüxhakannn' dır bilemem hanqi amaçla yazdı o yazıyı belki almıştır belki qörew yapmıştır belkide şaka niyetine yazmıştır biLemem we bu durumda salak oLmasını qerektirmez ... eqer yanLışım warsa özr diLerim tekrar büyüqümsün ama senin yaptıqında yanLış... Eminimki yanlışını qörebilirsin ama halen üste çıkmak istersen ne diyim bundan başka yazı yazmıcaqım ister arkamdan ne yazılar yazarsanız yazın iyi veya kötü eyvallah.
Kanunxqangster Ganqxteamxx
İz bıRaKanLar aSLa UnuTuLmaz...
sayqıLarımLa..