Saçmalık

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
namev0
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Saçmalık

Mesaj gönderen namev0 »

Arkadaşlar bugun öğlen saat 13.00 gibi oyuna gırdım 5 dakka durudm cıktım aksam eve geldim saat 20.44 gibi oyuna girdim car bloklanmıs sebebi ne bilmiyorum ama hiçbir kötü davranıs,söz,hakaret vb. davranışlarda bulunmadım . Nedir bu ban sebebi ??? *** JuaNes***

Desteğe mesaj attım carım sobee uyelıgnde oldugu içn GSM numarası ile oyuna gırıs yapıorum.Bu yuzden gerı donus mumkun olmuyor destek takımından.Kaç gün ceza Aldıgımıı ogrenmek içn karakter transferi yapım dedım.Hesabınız 28.04.2011, 10:30 tarihine kadar bloklanmıstır dedi.Akşamına ıse gelen mesaj da hesabınız 999 gün banlanmıştır dedı. 2014 de acılacakmıs ne yapım ben o zaman ??? Şimdi ben hangisine ınanıyım 999 gunemı yoksa 28.04.2011 tarıhıne mi ? nasıl bir iş bu mantıklı bi açıklama yapın !!!!!!!

Sobee studıos la da iletişime gectım e postanıza mesaj gelcek dedı 2 gun oldu ne mail var ne bişi ...

İKV yonetımı sizi ALKIŞLIYORUM !!!!
Kullanıcı avatarı
HellRiDerS
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Re: Saçmalık

Mesaj gönderen HellRiDerS »

Merhaba;

Ceza işlemlerinde modarasyon işlemine bakan ekibimiz ceza verdikten sonra bir üst ekibimize sevk edilir. Üst ekibimiz detaylı bir araştırma yaptıktan sonra ceza süresini arttırabilir veyahut yalnış modarasyon uygulanmış ise azaltabilir.

İyi Forumlar.
Koray YAR
Kullanıcı avatarı
Kurmay
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Kurmay »

HellRiDerS yazdı:Merhaba;

Ceza işlemlerinde modarasyon işlemine bakan ekibimiz ceza verdikten sonra bir üst ekibimize sevk edilir. Üst ekibimiz detaylı bir araştırma yaptıktan sonra ceza süresini arttırabilir veyahut yalnış modarasyon uygulanmış ise azaltabilir.

İyi Forumlar.
Lakinnnnnn:
Suça olacak delil yok ise ve şahsi sıkıntısı olan bir yönetim mensubu,bu olaydan ötürü yönetim içinde ''Hata yapmışsın'' gibi bir sözle karşılaşmaktan korkuyorsa,ceza alan üyelik için adil olmayan bir süreç başlamış demektir.
Kurmay
Resim
namev0
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen namev0 »

Kurmay yazdı:

İyi Forumlar.
Lakinnnnnn:
Suça olacak delil yok ise ve şahsi sıkıntısı olan bir yönetim mensubu,bu olaydan ötürü yönetim içinde ''Hata yapmışsın'' gibi bir sözle karşılaşmaktan korkuyorsa,ceza alan üyelik için adil olmayan bir süreç başlamış demektir.
Kurmay
Haklısın.Ne kadar adil bu yaptıgınız bi oturup düşünün ??? Yaklaşık 2 aydır oyuna gırmıyordum.Geri döndüm Çar ban yemiş Hala anlamıs değilim ???
Kullanıcı avatarı
Schiller
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Anka
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Schiller »

namev0 yazdı:Arkadaşlar bugun öğlen saat 13.00 gibi oyuna gırdım 5 dakka durudm cıktım aksam eve geldim saat 20.44 gibi oyuna girdim car bloklanmıs sebebi ne bilmiyorum ama hiçbir kötü davranıs,söz,hakaret vb. davranışlarda bulunmadım . Nedir bu ban sebebi ??? *** JuaNes***

Desteğe mesaj attım carım sobee uyelıgnde oldugu içn GSM numarası ile oyuna gırıs yapıorum.Bu yuzden gerı donus mumkun olmuyor destek takımından.Kaç gün ceza Aldıgımıı ogrenmek içn karakter transferi yapım dedım.Hesabınız 28.04.2011, 10:30 tarihine kadar bloklanmıstır dedi.Akşamına ıse gelen mesaj da hesabınız 999 gün banlanmıştır dedı. 2014 de acılacakmıs ne yapım ben o zaman ??? Şimdi ben hangisine ınanıyım 999 gunemı yoksa 28.04.2011 tarıhıne mi ? nasıl bir iş bu mantıklı bi açıklama yapın !!!!!!!

Sobee studıos la da iletişime gectım e postanıza mesaj gelcek dedı 2 gun oldu ne mail var ne bişi ...

İKV yonetımı sizi ALKIŞLIYORUM !!!!
namev0 yazdı:
Kurmay yazdı:

İyi Forumlar.
Lakinnnnnn:
Kurmay
Haklısın.Ne kadar adil bu yaptıgınız bi oturup düşünün ??? Yaklaşık 2 aydır oyuna gırmıyordum.Geri döndüm Çar ban yemiş Hala anlamıs değilim ???
Merhaba,

Ceza itirazları için uygun alanın forum olmadığını hatırlatarak konuyu kilitliyorum. İkvdestek formundan ceza itiraz için uygun bölümü seçerek ilgili ekibe ulaşabilirsiniz.
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön