Arkadaşlar bu oyunu kardeşimde oynuyordu öncelikle bne megaxcehmy değilim.Kardeşim araba kazası sonucu tekerlekli sandalyeye muhtaç kadlı onu hayata döndürmek onu kazanmak için ona ejder asa üretceğim ama çarını soyodular ve çaldılar şimdi İse Cemiyet isimli çarı 13 lwl lütfen bana yardımcı olun lütfen rica ediyorum kardeşim uyurken girebilirim ancak saat 8 9 gibi.
Yazı yazarken hata yaptıysam kusura bakmayın.
Kardeşim Halil
Re: Kardeşim Halil
Öncelikle Geçmiş OLsun Allah Acil Şifalar Versin...
Onu Hayata Kazandırmak İstiyorsan Sandalye Başından Kalkarsın Oyunla Alakanı Kesersin Onun Yanından AyrıLmazsın. Böyle Basit Bir Düşünce Olabilir mi ..!!!
|| * Megaşifa ~ QuaRanTin€ * ||
Since 2008...
...::: MeGaXTeaM :::...
Since 2008...
...::: MeGaXTeaM :::...
onun tek istediği ejderdi herşeyi vardı bir tek menekşesi yoktu o arada çarını soydular ve çaldılar bana yalvardı kendi öz kardeşim yardım et diye kendi imkanım ve gücüm olsa bunu yapardım emin ol saten onun yanındayım ankarada oturuordum bursaya geldim
- ErNeSTo
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: <Never Walk Alone>
pek inandırıcı gelmedi açıkcası böyle bi durumu olan birisi oyunu düşünmez kendi kanaatimce.Chemy yazdı:onun tek istediği ejderdi herşeyi vardı bir tek menekşesi yoktu o arada çarını soydular ve çaldılar bana yalvardı kendi öz kardeşim yardım et diye kendi imkanım ve gücüm olsa bunu yapardım emin ol saten onun yanındayım ankarada oturuordum bursaya geldim
ben senin yerinde olsam oyunu fln bi kenara bırak yanında durur ona moral verirdim oyun fln hepsi hikaye ister inan inanma benim oyunu oynama nedenim arkadaş ortamı başka bir şey değil.
/ PHaeTon (^)/ xMeRCuRy
-"Ben Yanmazsam, Sen Yanmazsan, Biz Yanmazsak, Nasıl Çıkar Bu Karanlıklar Aydınlığa" Nazım Hikmet
•Devrim sonsuzluğun güneşidir nasıl olsa doğar.
MahirCA
Valla iyi hoş diyorsunuzda beyler tekerlekli sandalyeye muhtaç birisinin sizin gibi gezip tozma sinemalara gitme nargile cafelerde tavla oynama kızlarla takılma halısaha maçı yapma gibi hiçbir olanağı yoktur elbetteki kazadan hemen sonra kalkıpta kimse oyun düşünmez ama hayat devam ediyor ve bu durumdaki bi insanın yapabileceğini tek şey evde bu tür oyunlara takılmak vakit geçirmek hatta oyunun bi parçası olmak belki size saçma gelecek ama başka seçeneği yok sonuçta mutlu olacak önemli olanda bu biraz empati yaparsanız anlarsınız Allah yardım etsin herkes bi şekilde sınav oluyo işte kimisinin de imtihanı böyle ağır tek tavsiyem ne olursa olsun isyan etme haline şükret verende O alanda emin ol senden çok daha kötüleride vardır ağır imtihanların sonuda güzeldir Allah sabır versin....
Haaa tabi bu arada bu hikayenin gerçek olup olmadığıda muamma bide işin o tarafı var :roll:
Haaa tabi bu arada bu hikayenin gerçek olup olmadığıda muamma bide işin o tarafı var :roll:
- Kristalxsuveyda
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Ah ah bugün benimde bir akrabam dişini kırdı , tek ümidi bilge azat ceket malzemesiydi nolur yardım edin
Meyve ekşi bile olsa, olmadıkça ona ham derler
Kristalxsuveyda yazdı:Ah ah bugün benimde bir akrabam dişini kırdı , tek ümidi bilge azat ceket malzemesiydi nolur yardım edin![]()
![]()
![]()

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!