Yönetim Menekşe Madeninden Elini Çek!!!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
9zaza
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Re: Yönetim Menekşe Madeninden Elini Çek!!!

Mesaj gönderen 9zaza »

KIZILBEY yazdı:İhtiyaç, karşılandığında haz; karşılanamadığında ise elem veren duygudur. Sizlerin bu yaklaşımlarınızı ve ihtiyaçlarınızı karşılayamamanız karşısında farklı yollar arıyor olmanızı anlayabiliyorum.

Ama oyunumuzun gerçek yaşamı andıran kısmı ise ihtiyaçların farklı yöntemlerle karşılanabiliyor olması değil mi? Elde ettiğiniz ganimetleri satarak ve oyun içerisinde dönen ticaret çarkına dahil olarak elde ettiğiniz geliri ihtiyaçlarınızı karşılamak için pekala kullanılabilir olduğunu hatırlatmak isteriz.

Olaylara birde bu açıdan bakarsanız, ne bizleri ne de kendi zihninizi boşa yormamış olursunuz.
Ne Denirki Doğru Söze Bazı kişiler sadece paranın menekşe çıkartıp satarak olduğunu biliolar gidin 15 tane arz çar kasın bunları gğnde 3-4 kere satış gunun karı 30 m 4 günde menekşeye çekemeyenlere ;)
Ya Da Git Menekşeyi 20 m den al 40 m den sat veya başka ir itemı sonr açgözlu oluyoruz ama Gailemde değil onlar xD
Sakla Zamanı İnekler Aç Kalsın (^_-)
[MevLana Değilim AdaM oLuNDa GeLiN..........!]

İsmimi anarken Destur Demeyi Unutmayın Çok Yahşiyam ;;)
Kullanıcı avatarı
Bizeheryertrabzn
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Bizeheryertrabzn »

Rockergirl yazdı:Adamlar Menekşe ucuzlasın diye her yarışmada 10 kişiye menekşe dağıtıyor sizin yaptığınız da nankörlük !
3. kişilere hakaret gerekçesiyle forum hesabınıza erişiminiz bir hafta süreyle engellenecektir. Forumlarda ve konularda kişisel tartışma ölçütlerinizi hakaret boyutuna taşımamanızı önemle ve ısrarla tekrar hatırlatmak isterim.
Kullanıcı avatarı
Bizeheryertrabzn
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

KIZILBEY yazdı:İhtiyaç, karşılandığında haz; karşılanamadığında ise elem veren duygudur. Sizlerin bu yaklaşımlarınızı ve ihtiyaçlarınızı karşılayamamanız karşısında farklı yollar arıyor olmanızı anlayabiliyorum.

Ama oyunumuzun gerçek yaşamı andıran kısmı ise ihtiyaçların farklı yöntemlerle karşılanabiliyor olması değil mi? Elde ettiğiniz ganimetleri satarak ve oyun içerisinde dönen ticaret çarkına dahil olarak elde ettiğiniz geliri ihtiyaçlarınızı karşılamak için pekala kullanılabilir olduğunu hatırlatmak isteriz.

Olaylara birde bu açıdan bakarsanız, ne bizleri ne de kendi zihninizi boşa yormamış olursunuz.
söz güzel reklam güzel, ama benim demek istediğimle sizin yazdıklarınız arasında uçurum var.
çok iyi biliyorsunuz ki bizlerin eleştirileri olmasa daha doğrusu genel manada eleştiri olmasa çözümlere ulaşmak çok daha uzun vakitler alacaktır eleştirilerde buyüzden vardır. ama size eleştiri yapmak mı aman ha işte bu yazımın başında olduğu gbi bir gün hesap banlarsınız. ben diyorum ki biz madem para veriyoruz arttırıcı denen olaya neden bu kadar az çıkıyor bunun mantıklı açıklamasını yap eyvallah diyelim, bir ikincisi etkinliklerinizin ADİL kelimesinden ne kadar uzakta olduğunu sizlerde çok iyi biliyorsunuz. Adam forumda bile paylaşmış yani ayıptır gözler önündeki şeyleri de inkar etmeyin 5 Face hesabından cevabı ver 15 menekşe cukka.
yazıyı ilk yazdığım günden bu güne elmas sayısı bin i geçti bu maden neden çıkmazki, ben madenler çıkmıyorda demiyorum sadece menekşe çıkmıyor ki yazının asıl amacıda bu bi ton kızıl mavi vs çektim MENEKŞEnin çıkmama sebebinin sizler olduğunu hala inkar ediyorsanız :)) gülüyorum.
Son olarakda hoşunuza gitmeyen herşeyi ve herkişiyi banlamayın ne demek istediklerini anlayın
İyi Forumlar
Kullanıcı avatarı
Rockergirl
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Rockergirl »

Bizeheryertrabzn yazdı:
Rockergirl yazdı:Adamlar Menekşe ucuzlasın diye her yarışmada 10 kişiye menekşe dağıtıyor sizin yaptığınız da nankörlük !

3. kişilere hakaret gerekçesiyle forum hesabınıza erişiminiz bir hafta süreyle engellenecektir. Forumlarda ve konularda kişisel tartışma ölçütlerinizi hakaret boyutuna taşımamanızı önemle ve ısrarla tekrar hatırlatmak isterim.
Hiç bir zaman yönetici yalakası olmadım olmamda. Sen az akıllı olda Git maden çek , item düşür bişeyler yap sadece Menekşe'ye odaklanmışsınız alayınız . Sonra da yok menekşe pahalı vs vs. Bu piyasayı yükselten sizsiniz şikayet edende..
İyi Forumlar
Rockergirl
Ahixrocker
Linkinpark
Kullanıcı avatarı
bilinmez
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen bilinmez »

Size kalsa menekşe 200m olcak be sen elini çek @#$½
Kullanıcı avatarı
Bizeheryertrabzn
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Rockergirl yazdı:
Bizeheryertrabzn yazdı:

Hiç bir zaman yönetici yalakası olmadım olmamda. Sen az akıllı olda Git maden çek , item düşür bişeyler yap sadece Menekşe'ye odaklanmışsınız alayınız . Sonra da yok menekşe pahalı vs vs. Bu piyasayı yükselten sizsiniz şikayet edende..
İyi Forumlar
Kullanıcı avatarı
Rockergirl
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Rockergirl »

Oyun için bu kadar tartışma yaratıyorsan benden bu kadar :lol: :lol:
Rockergirl
Ahixrocker
Linkinpark
Kullanıcı avatarı
Sagopakajmeran
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Lonca: Ferday-i kyamet

Mesaj gönderen Sagopakajmeran »

yönetim piyasayı düşürmek için menekşe elmas dağıtıyor, bilmem farkında mısn?
Kullanıcı avatarı
WHiTexDeWiL
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen WHiTexDeWiL »

vay arkadaş menekşe elmas dağıtıyolar diyosunda neden hala menekseler 45-50m o zaman ? bu piyasa kolay kolay düşmez ya madene çözüm getirecekler yada [menekşe elmas paketi x5] diye dükkana pahalı bir fiyatla koyacaklarki piyasa azcık olsun düzelsin.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön