Adam CuNUP (İmam Üfürüğü günde 2 zırh kesın 2 saat garantili 200 akçe xD)xxxTaTaNgAxxx yazdı:Boy abdesti esprisi yapacağım da kulaklarım çınlayacak diye korkuyorum.![]()
Ne diyelim ki yönetimin de -sözde- adaleti bu. :|
2338 MADALYA (HALA ŞAHASER YOK)
Re: 2338 MADALYA (HALA ŞAHASER YOK)
Sakla Zamanı İnekler Aç Kalsın (^_-)
[MevLana Değilim AdaM oLuNDa GeLiN..........!]
İsmimi anarken Destur Demeyi Unutmayın Çok Yahşiyam ;;)
Ben Bunun Şansla İlgili Olduğunu Biliyordum ?
( En Az Sende Benim Kadar İyi Biliyosun. )
Peki Bunun Yönetimle Ne Alakası Olabilir ?
( Bence Sen Bunun Yönetimle Alakası Olmadığınıda Biliyorsun.. )
Peki Konuyu Açmandaki Temel Amaç Nedir ?
(Bence Her Fırsatta Yönetimi Kötülemek..)
( En Az Sende Benim Kadar İyi Biliyosun. )
Peki Bunun Yönetimle Ne Alakası Olabilir ?
( Bence Sen Bunun Yönetimle Alakası Olmadığınıda Biliyorsun.. )
Peki Konuyu Açmandaki Temel Amaç Nedir ?
(Bence Her Fırsatta Yönetimi Kötülemek..)
- "Yâd elde oturanlar, bil ki yurt kaçağıdır.
Senin kılıç dediğin, TÜRK'ün oyuncağıdır"
Hüseyin Nihâl Atsız
-
SOVE
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Loncusız
Kusura bakma ama o kadar madalyayı sadece gurup bölgelerinden elde etmiş olmana kimse inanmaz :lol:
Farz edelim ki öyle, 1000 defadan fazla gurup bölgesi tamamlaman lazım. Ve sen 1000 den fazla girişinde hala şaheser düşüremediysen, abdest espirisini hak ediyorsun demektir
Farz edelim ki öyle, 1000 defadan fazla gurup bölgesi tamamlaman lazım. Ve sen 1000 den fazla girişinde hala şaheser düşüremediysen, abdest espirisini hak ediyorsun demektir

ATİLLAKAAN - Sove - Soveratör
- T E Ş K İ L A T -
arkadaşlar 2338 madalyam dündü bu gün 2340 madalyam oldu ama HARBİDEN ŞAHASER DÜŞMÜYOR herkeze teker teker cevap vereyim
-hiç artırıcı aldınızmı?
-evet aldım 35 kez junon kestim şifacımla ama şahaser düşmedi
not=BÜTÜN MOR İTEMLERİM VAR SADECE ŞAHASER YOK
-yönetimi kötülemeyemi çalışıyorsunuz?
- HAYIR. ÇALIŞMIYORUM AMA BENİM 2340 MADALYAM OLMASINA RAĞMEN HİÇ ŞAHASER DÜŞMÜYORSA K.BYIN DEMEKİ YÖNETİMİN BANA Bİ KASTI VAR DİYE DÜŞÜNÜYORUM.
-hocaya görün bence iyi olabilir?
-hoca'lara bi oyun için gitmem
-BOY ABDESTİ AL İYİ OLABİLİR?
-namaz kılıyorum (abdestsiz dolaşmam ben)
Benim sizden tek ricam destek verin bazı arkadaşlar taktik gösterecekmiş ben hiç bir karakterime şahaser düşüremiyorum 3 karakterim var 3üyle bölgelere gidiyorum (MOR EFSUNLAR HARİÇ) HİÇ BİŞEY DÜŞMÜYOR. YÖNETİM biraz olsun benim gibi yüzlerce insanın mağdur kalıp her gitiğinde hayal kırıklığı yaşanıyorsa buna bi çözüm bulması lazımdır rahminim ve kanaatim budur.
SORUSU OLAN?
-hiç artırıcı aldınızmı?
-evet aldım 35 kez junon kestim şifacımla ama şahaser düşmedi
not=BÜTÜN MOR İTEMLERİM VAR SADECE ŞAHASER YOK
-yönetimi kötülemeyemi çalışıyorsunuz?
- HAYIR. ÇALIŞMIYORUM AMA BENİM 2340 MADALYAM OLMASINA RAĞMEN HİÇ ŞAHASER DÜŞMÜYORSA K.BYIN DEMEKİ YÖNETİMİN BANA Bİ KASTI VAR DİYE DÜŞÜNÜYORUM.
-hocaya görün bence iyi olabilir?
-hoca'lara bi oyun için gitmem
-BOY ABDESTİ AL İYİ OLABİLİR?
-namaz kılıyorum (abdestsiz dolaşmam ben)
Benim sizden tek ricam destek verin bazı arkadaşlar taktik gösterecekmiş ben hiç bir karakterime şahaser düşüremiyorum 3 karakterim var 3üyle bölgelere gidiyorum (MOR EFSUNLAR HARİÇ) HİÇ BİŞEY DÜŞMÜYOR. YÖNETİM biraz olsun benim gibi yüzlerce insanın mağdur kalıp her gitiğinde hayal kırıklığı yaşanıyorsa buna bi çözüm bulması lazımdır rahminim ve kanaatim budur.
SORUSU OLAN?

Herkez ikv oynar herkez güçlü olabilir herkez bişeyleri başarabilir herkez kahramanda olur Fakat herkez BİR **PAŞA** OLAMAZ
*RoAşK*
sığınağa 6.cı girişimdi dün nucleus kolye düştü belkide grubunda plussuz üye filan vardır
Çünkü ankada herkes pluslu belkide artırıcıları var bende olmadığı halde çıktı ...
Çünkü ankada herkes pluslu belkide artırıcıları var bende olmadığı halde çıktı ...
- Kristalxsuveyda
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
2340 madalya olabilir ama hepsi sığınaktan migrattan değildir eminim , çok girip düşürememiş olabilirsin . Ama şu konun aşırı abartılmış bir konu
Şu şifacı taktiği diyen arkadaş onu sadece kendinin bildiğini sanıyor galiba
Grup arkadaşlarını bilerek öldürtüyorsun sen hiç ölmüyorsun , şaheser sana düşüyor. bu terbiyesizlik olur taktik olmaz
Arkadaşlarınla anlaşmalı girersen o ayrı konu.
Not : İbadetin sana kalsın , bunu başkalarına söylemen gösteriş amaçlı olduğunu gösterir
Cenubluk ile oyunu bir tutacak kadar küçük değiliz sanırsam
Bu oyunuda bu kadar hırs halina getirip , sinirlerinizi bozmayın
Benim gibi Güneş asa alın tek item azat dizin kral sizsiniz
Şu şifacı taktiği diyen arkadaş onu sadece kendinin bildiğini sanıyor galiba
Not : İbadetin sana kalsın , bunu başkalarına söylemen gösteriş amaçlı olduğunu gösterir
Bu oyunuda bu kadar hırs halina getirip , sinirlerinizi bozmayın
Meyve ekşi bile olsa, olmadıkça ona ham derler
Bu yazın eğer bana ise kafandan uydurduğunu şuan 3 arkadaşa verdiğim taktikle sana gülerler benim verdiğim bu taktik öldürmek yerine öldürtmemek üzerineKristalxsuveyda yazdı:
Şu şifacı taktiği diyen arkadaş onu sadece kendinin bildiğini sanıyor galibaGrup arkadaşlarını bilerek öldürtüyorsun sen hiç ölmüyorsun , şaheser sana düşüyor. bu terbiyesizlik olur taktik olmaz
Arkadaşlarınla anlaşmalı girersen o ayrı konu. [/color]
Hayırlı forumlar...
- Rivalxmelodi
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Konuyu Hızlı Destek Bölümüne Acınca Ne diyecekler Cok Merak Ediyorum