Ayı ve savaşçı vssi hk.
- Afrodisyak
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Karargah
Ayı ve savaşçı vssi hk.
Ayıyla vs olmaz diyen savaşçılar... Size açıklama yapmıcam şunu diyorum sen o savaşçıyı oynama harcadığın vakte yazık ! Karşındakinin dikkatinin durdurması düşük bunuda bi düşün !
xAFRODİZYAKx - IIAfrodizYaKII - IxAfrodizYaKxI
- ozaerdenn
- Arzuhalci'nin Adamı
Re: Ayı ve savaşçı vssi hk.
Bu konunun temeli eskiden "Vs'de kanatma olmaz" diyenlere dayanıyor. Vs'de kanatma gayet olur çünkü o da bir savaşçı yeteneği, ekstra bir gücü var sadece. Herkes kanatma kullanabilir. Sadece ayıdan güçsüz olur biraz.Afrodisyak yazdı:Ayıyla vs olmaz diyen savaşçılar... Size açıklama yapmıcam şunu diyorum sen o savaşçıyı oynama harcadığın vakte yazık ! Karşındakinin dikkatinin durdurması düşük bunuda bi düşün !
Sonuç olarak bu ayılar bu oyunda varsa ve savaşçının bir yeteneği ise buna 20tl harcamış veya oyun parasıyla almış olan adam hakkıyla kullanır, kimse de karışamaz.
PIRASASAPI
- xSagopaKajmerx
- Cin Avcısı
destekliyorum. sonuçta verenler 1995 akçe veriyor havadan almıyor sizde alın sizde güçlü olun. ne yazıkkı oyunun gidişatı artık böyle işliyor.
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Afrodisyak yazdı:Ayıyla vs olmaz diyen savaşçılar... Size açıklama yapmıcam şunu diyorum sen o savaşçıyı oynama harcadığın vakte yazık ! Karşındakinin dikkatinin durdurması düşük bunuda bi düşün !
Hiç kimse başarı merdivenini elleri cebinde tırmanmamıştır.
- Fuerte
- Loxosceles Reclusa
Deparda bir yetenek kullanılmaması cok sacma.
Savaşta herşey mübahtır.
Savaşta herşey mübahtır.
Eldritch
Fuerte
ProtectorDragon
Oğuzcan
CAMBAZOĞLU
Fuerte
ProtectorDragon
Oğuzcan
CAMBAZOĞLU
- Afrodisyak
- Teşkilat Neferi
- Lonca: Karargah
Sende haklısın amma bu oyunun da bi raconu var 3 senedir deparsız vs atılması vs kuralı haline geldi hepimiz biliyoruz 
xAFRODİZYAKx - IIAfrodizYaKII - IxAfrodizYaKxI
- MeNTHoLoKaLiPTuS
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
herkes ayıya o kadar para veriyor tabiki kuLLancak ayısı oLmayanLAr düşünsün bunu..

Insanlarda güzel olan yüzdür,yüzde güzel olan gözdür, Ama insanı insan yapan ağzından çıkan sözdür.
MeNTHoLoKaLiPTuS [(^)Mevlana Asa]
IIFeaRLeSLorDII [(^)Bıçak Sırtı Kılıç]
VeLoCiRaPToR [(^)Transformatör Asa]
MeNTHoLoKaLiPTuS [(^)Mevlana Asa]
IIFeaRLeSLorDII [(^)Bıçak Sırtı Kılıç]
VeLoCiRaPToR [(^)Transformatör Asa]
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Tılsım
20 tl verdim bende adamla ws atarken adam ws de ayı kullanılırmı diyor

- AsSasSiN
- Salgın Koruyucusu
Slm Arkadaşlar..
Benim anlamadığım birşeylervar bu işlerin raconu kuralı oluru olmazı kim belirliyor?
Oyunda yazılmış bununla ilgili bir bildirimi var.
Ayısız vs atan Köpeksiz vs atan kanatmasız vs atan eeee böle olacaksa bu oyunun geliştirilip eklenti getirilmesin ne anlamı kaldı....?
Birde buna ek olarak klanda adamla savaşıyorsun ölmeye yakın iksir içiyorsun adam bölgeden yazıyor (ahahahah) şu şu şu karakter eziktir iksir içiyor :ugeek: hadiya daha neler..
Savasin zevkini almak isteyen Benimle savasmalidir.
Benim anlamadığım birşeylervar bu işlerin raconu kuralı oluru olmazı kim belirliyor?
Oyunda yazılmış bununla ilgili bir bildirimi var.
Ayısız vs atan Köpeksiz vs atan kanatmasız vs atan eeee böle olacaksa bu oyunun geliştirilip eklenti getirilmesin ne anlamı kaldı....?
Birde buna ek olarak klanda adamla savaşıyorsun ölmeye yakın iksir içiyorsun adam bölgeden yazıyor (ahahahah) şu şu şu karakter eziktir iksir içiyor :ugeek: hadiya daha neler..
Savasin zevkini almak isteyen Benimle savasmalidir.
ozaerdenn yazdı:Bu konunun temeli eskiden "Vs'de kanatma olmaz" diyenlere dayanıyor. Vs'de kanatma gayet olur çünkü o da bir savaşçı yeteneği, ekstra bir gücü var sadece. Herkes kanatma kullanabilir. Sadece ayıdan güçsüz olur biraz.Afrodisyak yazdı:Ayıyla vs olmaz diyen savaşçılar... Size açıklama yapmıcam şunu diyorum sen o savaşçıyı oynama harcadığın vakte yazık ! Karşındakinin dikkatinin durdurması düşük bunuda bi düşün !
Sonuç olarak bu ayılar bu oyunda varsa ve savaşçının bir yeteneği ise buna 20tl harcamış veya oyun parasıyla almış olan adam hakkıyla kullanır, kimse de karışamaz.![]()
Özgürlük Savaşılarak Kazanılır.
Savaşın Zevkini Almak İsteyen Benimle Savaşmalıdır.

Savaşın Zevkini Almak İsteyen Benimle Savaşmalıdır.

Savaşçı karşı savaşçı olsa ikisindede ayı olsa teki ayakta kalsa oda yarılmadan ölecek 4 de 3 ihtimalle
Böyle bir saçmalıkta var:)