SOBEE DEN SIZINTILAR !

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
eRaGorn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Army Of Heavens

SOBEE DEN SIZINTILAR !

Mesaj gönderen eRaGorn »

Öncelikle merhaba.Dün izlediğim video itibariyle aklımda sorular ve de sonuçlar oluştu.
Anlatan kişinin şifacı olduğunu herkez biliyo tabiki :) ama elindeki silahın akçe ile yükseltildiği ve ASHAB - I KEYF olduğunu düşünüyorum.Bu da demek oluyoki yani tahminlerim doğruysa 'Çemberlitaş' adında açılacak bölge de Ashab - ı keyf iş gördüğünü söyleyebiliriz.Ama 'Genel Etkileşim ' bölümünde konulara baktım büyücünün elindeki asa nın değişik olduğunu söylüyorlar ben ona pek dikkatli bakmadım charım şifacı olduğum için ona dikkat etmiştim ama dediğim gibi büyücünün elindeki asa nın değişik olduğunu söylüyorlar ama ben 'Ejder Asa'nın değerini kaybetmeyeceğini düşünüyorum o elindeki asanın sadece içerden düşen bir asa olduğunu düşünüyorum . Bir şey daha dikkatimi çekti o büyük makinenin yanındaki büyücü ydü sanırım ve hasar almıyordu . Bu da demek oluyorki direnç lerle ilgili tekrar bir işlev olucak . O yanındaki sınıf büyücü olmayabilir dikkatimin düşük olduğu için özür dilerim.Savaşçı gördünüz mü ? ben göremedim şahsen ama inşallah bu çemberlitaş formunda savaşçılara yer verilecek. Savaşlar açık alanda yapılıyor onda hepimiz hem fikiriz.Neyse bütün yazdıklarım bu kadar yanlışım varsa düzeltin.Herkese İYİ OYUNLAR .
CoBaiN wazzup
Kullanıcı avatarı
eRaGorn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: SOBEE DEN SIZINTILAR !

Mesaj gönderen eRaGorn »

Güncel ...!
CoBaiN wazzup
Kullanıcı avatarı
xPrince
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Klan: Lodos

Mesaj gönderen xPrince »

Dirençlerle alakalı bir konu yok, orası Test sunucusu ve orda yaratıkların vuruşu -1 olarak yansır, sana vurursa senin canın azalmaz artar..
Steam

Erciyes Üniversitesi Japon dili ve Edebiyatı.
Kullanıcı avatarı
eRaGorn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen eRaGorn »

Bunu Hiç Göz Önünde Bulundurmamıştım ama Eminim ki gine dirençlerle ilgili konular olur bunu sende bilirsin o kadar iksir boşu boşuna düşmez büyük ihtimalle .
CoBaiN wazzup

“Genel Sohbet” sayfasına dön