Cezalar ve bu cezalar hakkındaki iddialar

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli
Lathander
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Cezalar ve bu cezalar hakkındaki iddialar

Mesaj gönderen Lathander »

Merhaba arkadaşlar,

Forumda açılmış konuları inceledikten sonra yine konularda belirtilen iddiaları yerinde görmek, uygulanan moderasyonları denetlemek ve ilgli kişileri bilgilendirmek amacı ile Sancak Sunucusuna misafir oldum.

İsimlerini ve ceza sebeplerini burada açıklamayacağım 5 arkadaşımızla konuşma fırsatı buldum. Bu 5 arkadaştan dileyenler konuşmamız hakkında burada paylaşımda bulanabilirler.

Yaptığım bu ziyaretin temel amaçlarından birisi de muhatap olduğum oyuncu arkadaşlar kendilerine karşı kimsenin bir ön yargısı olmayacağını ifade etmekti. Kendilerine almış oldukları cezalar direk sunucu kayıtlarına bakılarak sohbet eşliğinde ifade edilmiştir.

Yapmış olduğum bu ziyaret ani olduğu için çıkışımda bir o kadar ani oldu. Yarın ya da sonraki günlerde farklı oyuncularımızla da konuşmaya devam edeceğim.

Oyuncularımızın bilgisine.
İKV'den Haberdar Olun!

http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]
Kullanıcı avatarı
olcaytoo
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: Cezalar ve bu cezalar hakkındaki iddialar

Mesaj gönderen olcaytoo »

Saygıdeğer Lathander ve İkv yönetimi

Sancak sunucusunda ki şaibeleri ortadan kaldırmak sizlerinde elinde lütfen yazacağım
yazıları dikkatlice okuyunuz.

Ben sancak sunucusu açıldıktan yaklaşık bir ay sonra burda oyuna başlayan birisiyim
Ata loncasını kuralı İki seneden fazla oluyor. Yaklaşık üç seneden fazla bir vakit geçirdim
ama şimdiki şaibeler gibisini açıkcası görmedim.

Şaibeler neler...

Mec loncası etkinliği okadar fazla olan bir lonca olmazken Cazqır ın Desteğe girmesi ve
Akabinde sunucumuza gelen "Awesome İuno" karekterlerinden sonra sunucumuzun tadı tuzu bozulmuştur.
""Awesome ve İuno"" kimdir nerden geldiler nerde kastılar biz yüzlerce kez bölgelere girmemize rağmen
düşüremediğimiz itemleri nasıl bir iki günde dizdiler herkesin dilindedir. Her savaşta hasar can kudret
iksirleri kimse içmezken bunlar su gibi tüketirler haa diyeceksiniz parası vardır alıyordur ama bence böyle
bir imkan yoktur kimse savaşırken okadar iksir içmez bunların kim olduğu ve Mec loncasıyla olan
ilişkisini açıklanmasını istiyorum kii eğer yönetimden arkadaşlar ise sunucumuzu terk etmelerini istiyorum.
İki gün önce MecxDonotdisturb karekterini gördüm bu arkadaş form yöneticisi iken nasıl oluyorda
başka sunucudan sunucumuza geliyor ve hemen zırh düşürebiliyor kimsenin aklı hayali almıyor.
ve yine GMreha nasıl oluyorda sadece meclerle sığınak atıyor nedeni her ne olursa olsun hangi
sunucuda olursa olsun siz tutup bir loncanın üyeleriyle bölge yaparsanız herkes sorar hayırdır neden
sadece o lonca ile giriyorsunuz demezlermi.
Yine meclerden bir kaç kişinin yine destekte olduklarına dair duyumlarımız var.
Dün ben ve AtaxKomando arkadaşım meclerle savaştık ortada küfür falan yokken nasıl oluyorda
ertesi güne susturma yiyorr.
Bu gibi susturma olayları her mecler yada Awesome İuno ikilisi ile savaşanlara uygulanıyor
Kişiler tahrik ediliyor en küçük bir argo kelimede bile susturulma veriliyor.

Burdaki şainelerin çözümünün tek yolu şudur
Destekte yer alan Mec üyeleri oradan uzaklaştırılmalıdır.
Ayrıca form yöneticisi olan arkadaşta ya yöneticilikten uzaklaştırılmalıdır yada sunucumuzdan gitmelidir.
""Awesome ve İuno"" ikilisinin eğer yönetici ise sunucumuzdan gitmesini istiyoruz.
bu iki şahıs her kim ise sunucunun huzurunu bozuyor hemde insanlar hep bunlar nasıl item dizdi diye soruyor
da dün yokken aniden ortaya dizili itemlerle çıkmaları çookk şaşırtıcı...

Bu şaibeleri çözmeniz sizin elinizde İKV yöneticileri bunca insanın seslerine kulak verin bunları araştırın ve
bu karışılığı düzeltin çünkü herkes eşit şartlarda olmalı....

Not: Lütfen yazdıklarımı silmeyin yada değiştirmeyin bu konu ile ilgili her açılan konuyu kapatıyorsunuz
Bari burdan dilediklerimizi yazabilelim...
AtaxOlcaytoo AtaxKafkasHan AtaxDermantoo

Olcay Hangül
Lathander
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Arkadaşımız kafasınadaki soru işaretlerini oldukça doğru bir üslup ile dile getirmişken, diğer arkadaşlarımızın yorum adı altında gönderdikleri yanıtlar konuyu amacından saptırarak tartışma ve suçlama ortamına çevirmektedir. Sorularınızın yanıtını bizzat vereceğim. Fakat şu an zamanım olmadığı için bunu yarına bırakıyorum. Bu süre içinde de konu kilitli kalacaktır.

Kısmet olursa yarın 15:30 17:30 arası Sancak sunucusunda birebir konuşabiliriz.

Bu arada tekrar belirteyim uygulanan moderasyon işlemlerinde bu konuda adı geçen kimse yoktur. Bu kişiler İKV Destek Takımında farklı görevleri yürütmektedir. Uygulanan her moderasyonun bir karşılığı vardır. Bunu bu günde Sancak'a gelerek açıkladım.

Bilginize.
İKV'den Haberdar Olun!

Lathander
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Şu an Sancak sunucusuna geçiyorum. Eminönün'de olacağım özellikle olcaytoo bana ulaşırsan sevinirim.
İKV'den Haberdar Olun!

Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön