oktaycım benım kendi konumuza yaptığım yorumu senin alıntı olarak bizim kendi konumuza takrardan alıntı ile yollama şeklinden hiç hoşlanmadım :!: bu tartışmaya yönelik muahahbbetler..WaxWhineRAVYN yazdı:Selamlar T(e)l(e)oo üyeleri
Yaklaşık 2 hafta kadar önce size 500m kadar cuzi bir miktarda Er Meydanı teklif etmişik.
Şuaralar online sayımız YETERSİZ dediğiniz için yapamamıştık. 2 hafta geçti hala dönüş olmadı bize ?
Hala yeterli değilmisiniz ?
Rakipsiz olmak canınızı sıkıyor biliyorumm , ama yapacak bişey yok arz loncalar sadece laf ebeliği yapıyor ne teklifler kabul ediliyor neden teklif gelıyor buna bir çare bulmalıyız :!: :!: KALENDERBEY bu işe çözüm bulmanızı isityoruz
İyiForumlar...
OsmanLı Loncası [TLOO]
- Yaslikurt
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Osmanlı Hanedanlığı
Re: OsmanLı Loncası [TLOO]
Anahtar olmuş her bakışta kara-para; pençe,
Hançer saplanmış bu kalbe, fayda etmez akçe.
- eraxkaya
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: The Lodos Of Ottoman
öncelikle slm mıllet hepınızı cok ozledım
Özgür üm bı ara bana ulas senle konusacaklarım war
Özgür üm bı ara bana ulas senle konusacaklarım war
eraxkayaIV
Steelxhearts
Steelxheart
Yakamozxkayabey
Yakamoz Loncası
Since 1071
The Lodos Of Ottoman
Steelxhearts
Steelxheart
Yakamozxkayabey
Yakamoz Loncası
Since 1071
The Lodos Of Ottoman
- DescriptionS
- Çınaraltı Müdavimi
:arrow:

~ MustafaKemalAtatürk ~
1881 - 193∞
“Saygı olsun bu çelik atlıların göktuğuna, Tuğu kaldırmış olan orduların Başbuğuna!”
- STRAZBOURG
- Sahaf Yardımcısı
Selam oktayWaxWhineRAVYN yazdı:Selamlar T(e)l(e)oo üyeleri
Yaklaşık 2 hafta kadar önce size 500m kadar cuzi bir miktarda Er Meydanı teklif etmişik.
Şuaralar online sayımız YETERSİZ dediğiniz için yapamamıştık. 2 hafta geçti hala dönüş olmadı bize ?
İyiForumlar...
Bu hitap şekin nedir; T(e)l(e)oo bu ne anlama geliyor öğrenebilirmiyim acaba ?
Erolçigdem
Özgürlük kazanilmaz Hak edelir..ve Alinir; Bana gülüyorsunuz çunku Farkliyim ; Bende size gülüyorum çünkü hepiniz aynisiniz !
TLOO Erolçigdem
TLOO Erolçigdem
- WaxWhineRAVYN
- Teşkilat Neferi
Okunuşuyla yazdım
biraz mizah olsun
O kısma takılmayın fazla, alttaki yazdıklarımı okuyun
İyiForumlar...
İyiForumlar...
- PASAXVARYEMEZ
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
WaxWhineRAVYN yazdı:Selamlar T(e)l(e)oo üyeleri
Rakipsiz olmak canınızı sıkıyor biliyorumm , ama yapacak bişey yok arz loncalar sadece laf ebeliği yapıyor ne teklifler kabul ediliyor neden teklif gelıyor buna bir çare bulmalıyız :!: :!: KALENDERBEY bu işe çözüm bulmanızı isityoruz
İyiForumlar...
:lol: :lol: :lol:
PAŞAXVARYEMEZ
Nice insanlar gördüm, üzerinde elbisesi yok.
Nice elbiseler gördüm, içinde insan yok. ´´HZ.MEVLANA´´
Nice insanlar gördüm, üzerinde elbisesi yok.
Nice elbiseler gördüm, içinde insan yok. ´´HZ.MEVLANA´´
- Yaslikurt
- Teşkilat Neferi
Bu ne biçim kişilik. Utanmıyormsun insan da biraz gurur birazda akıl olur. Belax loncasına 220m em teklifi ettik red ettiniz sen şimdi bu anlamsız yorumu yaparak BELAX loncasının BİR, HİÇ LONCASIN dan , ibaret olduğunu BİR KEZ DAHA GÖSTERDİN...paşaxvaryemez daha dikkatli ol OSMANLI loncasına yorum yaparken.PASAXVARYEMEZ yazdı:WaxWhineRAVYN yazdı:Selamlar T(e)l(e)oo üyeleri
İyiForumlar...
- Yaslikurt
- Teşkilat Neferi
Oktaycım bu em konusunu neden hala foruma taşıdınız anlamış değiliz. Bizim size ilk ermeydanı teklifimizi oyun üzerinden ve özel konuşmadan istediğimizi belirtmek isterim.. sonuçmu istiyorsunuz :?: oyundan Temejuen,KaLendeRbey,İSTANBULKARTALIB adlı liderlerimizi bularak sonuca ulaşablirsin... ( Benliğimi ve Malımı Dünyada Feda Etsem Ne Olur ?WaxWhineRAVYN yazdı:Okunuşuyla yazdımbiraz mizah olsun
![]()
İyiForumlar...
ALLAH'a Hamd Olsun, Var ALLAH Yolunda Savaşmaya Yüzbin Rağbetim)
... OSMANLI NIN başı ancak SECDEDE yere EĞİLİR...
HerKese sLm oLsUN VizeLerdeN DoLayI OyUnda YoqUm Yenİ geLn arKasLarımza H.q DiLekLerimi SunuYoRUm Ahmet VE Fatih Kardesimede YoLunuz AcIK oLsUN Diyorum.. ALLAH kısmet ederse 1 hafta SoNRA kISA bİ süREdE OLsa oYunDa oLcam ALLAHA EMANET OLUN
OSMANLI ÜMMETİR DÜŞMANI COoOok OLUR....
İyi ForumLar...
OSMANLI ÜMMETİR DÜŞMANI COoOok OLUR....
İyi ForumLar...

YAŞA... VE... YAŞAT...

Alayına Kardeşlik
ıCeHeaRT & eRaXkaYa & TooNYuKuK &
Yaslikurt yazdı:Bu ne biçim kişilik. Utanmıyormsun insan da biraz gurur birazda akıl olur. Belax loncasına 220m em teklifi ettik red ettiniz sen şimdi bu anlamsız yorumu yaparak BELAX loncasının BİR, HİÇ LONCASIN dan , ibaret olduğunu BİR KEZ DAHA GÖSTERDİN...paşaxvaryemez daha dikkatli ol OSMANLI loncasına yorum yaparken.PASAXVARYEMEZ yazdı:WaxWhineRAVYN yazdı:Selamlar T(e)l(e)oo üyeleri
İyiForumlar...
SÖYLEDİKLERİM EĞER ZORUNA GİDİYORSA Bİ KÖŞEYE ÇEKERSİN Bİ DAHA BUNU BÖYLE YAPMA KARDEŞ DERSEN YAPMAYIZ AMA BÖYLE YAPMAYA DEVAM EDERSEN EĞER HEP BENİM TEPKİMLE KARŞILAŞACAKSIN Yaşlıkurt(tabi kurt isen
LONCANIZA BAŞARILAR DİLERİM...

Herkez ikv oynar herkez güçlü olabilir herkez bişeyleri başarabilir herkez kahramanda olur Fakat herkez BİR **PAŞA** OLAMAZ
*RoAşK*