TooNYuKuK
OsmanLı Loncası [TLOO]
- Tonyukukxx
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Re: OsmanLı Loncası [TLOO]
Aramıza Katılan Arkadaşımıza Hoşgeliniz Dileklerimizi Sunarız.
Fatih ve Ahmet Yolunuz Açık Olsun.
TooNYuKuK
TooNYuKuK

TooNYuKuK & eRaXkaYa & ıCeHeaRT
- Gltsry
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Şehr-i İstanbul
Hoş bulduk erayTonyukukxx yazdı:Aramıza Katılan Arkadaşımıza Hoşgeldiniz Dileklerimizi Sunarız.
TooNYuKuK
- DescriptionS
- Çınaraltı Müdavimi
Onur Hg Kanka 

~ MustafaKemalAtatürk ~
1881 - 193∞
“Saygı olsun bu çelik atlıların göktuğuna, Tuğu kaldırmış olan orduların Başbuğuna!”
- Gltsry
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Şehr-i İstanbul
H.b. kardeşimDescriptionS yazdı:Onur Hg Kanka
- Tonyukukxx
- Işık Hanım'ın Elemanı
yav arkadaş bu listeyi düzenleyen arkadaş beni pek sevmiyor heralde ki ismimi yazmamakta ısrar ediyor ...

Kemalist
- Tonyukukxx
- Işık Hanım'ın Elemanı
Kemalist yazdı:yav arkadaş bu listeyi düzenleyen arkadaş beni pek sevmiyor heralde ki ismimi yazmamakta ısrar ediyor ...
Benim İsmimde Hala Eski Adım Gerçi Benim İsmim Var Oda Bi Gelişme Savaşa Burdan Sesleniyorum Artık Düzene Sokalım Şu Listeyi

TooNYuKuK & eRaXkaYa & ıCeHeaRT
- WaxWhineRAVYN
- Teşkilat Neferi
Selamlar T(e)l(e)oo üyeleri 
Yaklaşık 2 hafta kadar önce size 500m kadar cuzi bir miktarda Er Meydanı teklif etmişik.
Şuaralar online sayımız YETERSİZ dediğiniz için yapamamıştık. 2 hafta geçti hala dönüş olmadı bize ?
Hala yeterli değilmisiniz ?
İyiForumlar...
Yaklaşık 2 hafta kadar önce size 500m kadar cuzi bir miktarda Er Meydanı teklif etmişik.
Şuaralar online sayımız YETERSİZ dediğiniz için yapamamıştık. 2 hafta geçti hala dönüş olmadı bize ?
Hala yeterli değilmisiniz ?
Rakipsiz olmak canınızı sıkıyor biliyorumm , ama yapacak bişey yok arz loncalar sadece laf ebeliği yapıyor ne teklifler kabul ediliyor neden teklif gelıyor buna bir çare bulmalıyız :!: :!: KALENDERBEY bu işe çözüm bulmanızı isityoruz
İyiForumlar...
- GoodfatheR
- FareAdam Düşmanı
SeLamLaR ,
GeneLde yoRumsuz kaLıyoRum Lonca işLeRine uzun zamandıR ancak ''Oktay'' sanıRım 500m'Lik Em tekLifi dediğin geçenLeRde oyun içeRisinde bana ettiğin tekLif yanıLmıyoRsam seRhatLa göRüş demiştin bende onLine sayımız az şuanda ve ben iLgiLenmiyoRum yönetimde ismi geçen aRkadaşLaRa iLetiRseniz onLaR iLgiLeniR demiştim . Eğer bahsi geçen tekLif buysa ben gidip kimseye biRşey söyLemedim yani bahsi geçen tekLif benim dediğimse Yönetimdeki aRkadaşLaRın , Lonca içeRisindekiLeRin habeRi yok .
GeneLde yoRumsuz kaLıyoRum Lonca işLeRine uzun zamandıR ancak ''Oktay'' sanıRım 500m'Lik Em tekLifi dediğin geçenLeRde oyun içeRisinde bana ettiğin tekLif yanıLmıyoRsam seRhatLa göRüş demiştin bende onLine sayımız az şuanda ve ben iLgiLenmiyoRum yönetimde ismi geçen aRkadaşLaRa iLetiRseniz onLaR iLgiLeniR demiştim . Eğer bahsi geçen tekLif buysa ben gidip kimseye biRşey söyLemedim yani bahsi geçen tekLif benim dediğimse Yönetimdeki aRkadaşLaRın , Lonca içeRisindekiLeRin habeRi yok .
~~ GoodFatheR ~~
~~ KEMALİST ~~
~~ KEMALİST ~~
- - - - - - - - - - - - - - -
Ne Mutlu Türk'üm Diyene !