Kenan keserken neden sadece tek direnç açmıyoruz kenan elektik atıyo sadece (asit ve zehir direncine ) ne gerek var
Bi konuya cewap yazarmısınız...
Birkaç şifaya sorduğumdada ne bilim herkez öyle yapıyo bende çift direnç açıyorum diyo
I>>>>>> o(^_^)o >>>>>
(49)TürkxxMeLaNKoLiQ (49)Lodosşifa=> ArTıK XxBaHTıKaRaxX (49)Türkxxvakitsiz Bi' Güne Daha El Salladım Giden Gitti Ve O Günün Şahitleride Gayba
Karıştı.
tek direnc 300 direnç puanı verir diğerinide acınca oda 300 oluyo yeteneklerden biri 15 puan ise dğerine 100 daha veriyo dğeride 15 veririsin 100 den ondan 400 400 olur
Kaswa yazdı:Kenan keserken neden sadece tek direnç açmıyoruz kenan elektik atıyo sadece (asit ve zehir direncine ) ne gerek var
Bi konuya cewap yazarmısınız...
Birkaç şifaya sorduğumdada ne bilim herkez öyle yapıyo bende çift direnç açıyorum diyo
Eger tek element direnç açılırsa bir şifanın ozaman direnci 300 olur kendi direncini eklersin 540 olur bir shen iksir içersin 842 olur dolayısıyla direnci 1000 lemek için 2 shen 1 bardini item giymen gerekir ve böyle item giydiginde hasarın düşer diger fiziksel direnci 15 yaparsan asit,zehir haricinde ateş,buz*elektrik direncinede 100 eklenir böylece 1 shen item giyerek daha fazla hasar ile rahatça direncini 1000 leyip tank olabilirisn...
İyi Oyunlar
(49)TürkxxMeLaNKoLiQ (49)Lodosşifa=> ArTıK XxBaHTıKaRaxX (49)Türkxxvakitsiz Bi' Güne Daha El Salladım Giden Gitti Ve O Günün Şahitleride Gayba
Karıştı.