Azap Süvarileri (Styl + Araf)
Re: StylxStyl Bilgilendirme Sayfası
olum hangi tele mesaj attı daaa
Thre are the norml( . )( . )the silicone ( + )( + )the perfct(o)(o).Some are cold(^)(^)some belong to grndmthers\./\./And let’s nt forgt the very large(o Y o)the very small(.)(.)and the asymmetrical(•)(.)We love them all! Say FCK to breast cancer!
Egemenlik, kayıtsız şartsız Milletindir...
Mustafa Kemal Atatürk
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı hepimiz adına kutlu olsun...Hepimiz bir zamanlar çocuktuk...
Mustafa Kemal Atatürk
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı hepimiz adına kutlu olsun...Hepimiz bir zamanlar çocuktuk...
Thre are the norml( . )( . )the silicone ( + )( + )the perfct(o)(o).Some are cold(^)(^)some belong to grndmthers\./\./And let’s nt forgt the very large(o Y o)the very small(.)(.)and the asymmetrical(•)(.)We love them all! Say FCK to breast cancer!
Manasiyok yazdı:Egemenlik, kayıtsız şartsız Milletindir...
Mustafa Kemal Atatürk
Eyw yafru ceylan... Sana seviyom... Dün çok yoğun bir gün geçirdim cvp yazamadım.. Elime bayrağımı alıp bir oraya bir buraya koşturdum durdum..

''Hayat Yaşamaya Değer'' Diyebilmek İçin Ne Yapmak Gerekir ?
__NaY__
of enes
sen duzgun konusunca bıle altında bır sey arıyorum neyse
:lol:
umut kanka bana bır ulas gelınce pcyı kırcam yoksa dns ayarlarına baslıcam bu ultımanın ona gore,wind 7 nınde bılmem neyınde gozunu sevdıgmın xp sı enese uyduk gıttık wınd 7 aldık pc aldık bende hata enese nıye bakıyon :lol: :twisted:
umut kanka bana bır ulas gelınce pcyı kırcam yoksa dns ayarlarına baslıcam bu ultımanın ona gore,wind 7 nınde bılmem neyınde gozunu sevdıgmın xp sı enese uyduk gıttık wınd 7 aldık pc aldık bende hata enese nıye bakıyon :lol: :twisted:
KcaLBLacK
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Tamam halledelim bugün şu işi
- Meerlinee
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Hayal Kahvesi
Slmlar Styl ailesi biricik abilerim
bi de minik bebeğim Serkan (her ne kadar forumu takip edemese de)
)
Acep nasılsınız ii misiniz meraktan soruyorum başka bi amacım yok gerçekten ((:
♥ HüzünKovanKuşu ♥
♥ Abıhayat ♥
♥ Serotonin ♥
♥ Abıhayat ♥
♥ Serotonin ♥
!..Herkese Hayırlı Geceler..!
LOUSTER and LAUSTER
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !
aleykum selam kardesım.baska ne amacın olcak kız bu aradaMeerlinee yazdı:Slmlar Styl ailesi biricik abilerimbi de minik bebeğim Serkan (her ne kadar forumu takip edemese de)
)
KcaLBLacK
hayırlı geceler sagolasınLouster yazdı:!..Herkese Hayırlı Geceler..!
KcaLBLacK
Meerlinee yazdı:Slmlar Styl ailesi biricik abilerimbi de minik bebeğim Serkan (her ne kadar forumu takip edemese de)
)
Çok kötüyüz acayip kötüyüz öyle böyle kötüyüz yani bi ara iyi olalım dedik yok daha da kötü oldu;)
Bknz. Lost bozdu acayip bozdu çok bozdu...