serserixemre yazdı:DOSTXEMRE VE XXDEPİEDRAXX ADLI CARLARIMIN BULUNDU HESAP ÇALINDI... HİÇ B MESULİYET KABULUM YOKTUR... GERİ ALMAYA ÇALIŞACAGIM.... ALAMADIGIM TAKDİRDE 1 2 GÜNLÜK Bİ DÜŞÜNMENİN ARDINDAN OYUNA DEVAM EDİP ETMEYECEGİM HAKKINDAKİ BİLGİYİ DE SİZLERE ULAŞTIRACAGIM...İYİ OYUNLAR
Büyük geçmiş olsun...
Gerçekten Murat reisten haberi olan var mı ? :?
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için... Tılmesa
Muratla dün telfonda konuştum arkadaşlar.çok şükür iyi kendisi.herkese çok selamı var.Bu ara çıkmasını bekliyoruz ama kesin bi tarih vermedi haberim olur olmaz herkesle paylaşcam emin olabilirsiniz.hepinize saygılar.
Evladıfatiha _& - &_ Kurtlarxfatiha
Bir Kurt'un arkasından kırk it havlamıyorsa o Kurt, Kurt deildir.
Loncamıza ait Kurtlarxmayred Kurtlarxrderya Kurtlarxgöçmen Fedaixcicişim karakterlerinin sahibi Derya arkadaşımız kendi isteği ile Loncamızdan ayrılmıştır. Bu karakterler ve kullanıcısı hakkındaki hiçbir olumlu yada olumsuz durumdan Lonca Yönetimimiz sorumlu değldir.
Gökçen sen gereği neyse onu yapmışsın.Bugüne kadar kimsye bir art niyet taşıamdım taşımamda ama kimsyede loncada kalması için ısrar etmedim.bir kişi hariç o kendini biliyo isim vermiycem burda.Derya yazdığın o satırı görmemiş olayım okumamış olayım sana yakışmadı.her ne olursa olsun oyle bir cümle kullanılmaz burdaki herkes için anne kutsal bir varlıktır aksini düşünen hiç kimse bizimle bırak birlik olmayı yanımızdan bile geçemez.herneyse Allah yolunuzu açık etsin,hayatta başarılar dilerim.gökçen bu arada Kurtlarxkürşadı hala ekleemdik sayfaya nezman görse söylüyo.D.gerçi onun adı benim kaşbimde ama olsun geende ekleyelim.Kürşadım bitanedir.Kadir selamını iletecem murata.hepinize bol şans bol eğlence.eğlenemyi bilenler için
Evladıfatiha _& - &_ Kurtlarxfatiha
Bir Kurt'un arkasından kırk it havlamıyorsa o Kurt, Kurt deildir.