ustam arif agabeyim çok haklısın her sözüne katılıyorum öncelikle carlarimi geri aldım onu bildireyim saat 3 itibari ile
kendi çarlarıma üzülmüyorum askerdeki abimin çarına ejder basacaktim onun madenlerine üzülüyorum emegimime üzülüyorum verdiğim sözü tutamayacağım için üzülüyorum lanet olasıca insan kılıklı şahıslar yaptı yapacagını
abim çok yoruldum artık ben gecemi gündüzüme kattım bugğün için ama ne care
allah tan korkusu olmayan biri geldi itemlerimi çaldı ne diim
***Börteçine Loncası İletişim Sayfası**(Yeni)
- serserixemre
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Re: ***Börteçine Loncası İletişim Sayfası**(Yeni)
BöRTeÇİNexSeRSrİ
Dostxemre
HERKES ADAMLIGI ÖGRETMEYE KALKISIR AMA BİLMEZKİ KENDİSİ ADAM DEGİLDİR
Dostxemre

- ustax66
- Sığınak Fedaisi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Raiders Of Anatolia
FIKRA
Temel askerliğini yunan sınırında yapıyormuş.
Temel'in canı çok sıkılıyormuş.
Yunan'a bir ıslık çalmış elleriyle "Havacı mısın?" işareti yapmış,Yunan aldırmamış.
Bir ıslık çalmış elleriyle "Karacı mısın?" işareti yapmış, Yunan aldırmamış.
Bir ıslık daha çalmış "Denizci misin?" anlamında yüzme işareti yapmış, Yunan aldırmamış.
Bir ıslık daha çalmış. El haraketi yaparak "Topçu musun?" demiş, Yunan aldırmamış.
Bir ıslık daha çalmış "Gözcü müsün?" anlamında dürbün işareti yapmış, Yunan aldırmamış.
Nöbetler değişmiş sıra yine Temel'le Yunan'a gelmiş.
Yunan'a hadi sınıra git demişler Yunan da:
- "Ben oraya gitmem. Orada bir deli Türk askeri var, bana hava kararınca yüzerek gelip sana bir koyacam gözlerin fırlayacak diyor..
Temel askerliğini yunan sınırında yapıyormuş.
Temel'in canı çok sıkılıyormuş.
Yunan'a bir ıslık çalmış elleriyle "Havacı mısın?" işareti yapmış,Yunan aldırmamış.
Bir ıslık çalmış elleriyle "Karacı mısın?" işareti yapmış, Yunan aldırmamış.
Bir ıslık daha çalmış "Denizci misin?" anlamında yüzme işareti yapmış, Yunan aldırmamış.
Bir ıslık daha çalmış. El haraketi yaparak "Topçu musun?" demiş, Yunan aldırmamış.
Bir ıslık daha çalmış "Gözcü müsün?" anlamında dürbün işareti yapmış, Yunan aldırmamış.
Nöbetler değişmiş sıra yine Temel'le Yunan'a gelmiş.
Yunan'a hadi sınıra git demişler Yunan da:
- "Ben oraya gitmem. Orada bir deli Türk askeri var, bana hava kararınca yüzerek gelip sana bir koyacam gözlerin fırlayacak diyor..

[right]Arif YAMAN[/right]
- ustax66
- Sığınak Fedaisi
Bu olayı basit gösterecek hiç bir ifade olmaz, ama hiç bir şeyinde sonu olmamalı. Mücadele azmi körelmemeli. Hadi görem seni belki eskisinden daha iyi bir ortam olur. Her misibette illa bir hayır vardır.serserixemre yazdı:ustam arif agabeyim çok haklısın her sözüne katılıyorum öncelikle carlarimi geri aldım onu bildireyim saat 3 itibari ile
kendi çarlarıma üzülmüyorum askerdeki abimin çarına ejder basacaktim onun madenlerine üzülüyorum emegimime üzülüyorum verdiğim sözü tutamayacağım için üzülüyorum lanet olasıca insan kılıklı şahıslar yaptı yapacagını
abim çok yoruldum artık ben gecemi gündüzüme kattım bugğün için ama ne care
allah tan korkusu olmayan biri geldi itemlerimi çaldı ne diim

!..Herkese Hayırlı Geceler..!
LOUSTER and LAUSTER
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !
- serserixemre
- Işık Hanım'ın Elemanı
BöRTeÇİNexSeRSrİ
Dostxemre
Dostxemre

- izhar
- İstihbarat Üyesi
- Lonca: Friends Of Heaven
kenana salağı oyundan arkamdan konuşma efendı ol mal herıf senı
adamlarla konuşuyom zıplama herşeye
efen dı ol lan yoksa çok rahatsız ederım senı ona göre
kanunixxbaşkan
- Mertkan
- Demirci Çırağı
- Lonca: Börteçine
sayfaya gelmişsin adabınla dur Kadir Herşeyde Bir adap vardır varsa bir sıkıntın ya şahısla yada Lonca lideri ile çözersinizhar yazdı:kenana salağı oyundan arkamdan konuşma efendı ol mal herıf senı
- ustax66
- Sığınak Fedaisi
Eyvallah sanada hayırlı geceler.Louster yazdı:!..Herkese Hayırlı Geceler..!

- ustax66
- Sığınak Fedaisi
Aleykümselam, Aleykümselam..izhar yazdı:kenana salağı oyundan arkamdan konuşma efendı ol mal herıf senı
Şu hitabını, şu uslubunu okuyunca senin bir lonca lideri olduğuna kesinlikle inanmıyorum. Eğer sen lidersen etrafındakilerde kafana göre topladığın oyunculardır.
Benim yaşım 45 sana abi nasihatı, en azından hitab uslubuna dikkat etki sözün dinlensin, dikkate alınsın, değer verilsin.
Bildiğim kadarı ile yaşın küçükte değil, eğer liderin çarına girip lidere yakışmayacak gibi davranan bir çocuk değilsen, bence aynaya bak iyi düşün insanlardan saygı görmekmi istersin, kaale alınmamak veya basit görülmekmi, bence bunu düşün...
Arif YAMAN

- ustax66
- Sığınak Fedaisi
TARİHTE BUGÜN
1495 Osmanlı Padişahı I. Süleyman doğdu. Kanuni Sultan Süleyman, Avrupa'da ''Muhteşem Süleyman'' olarak anıldı.
1521 Portekiz ile İspanya adına seferler düzenleyen ve 9 Martta ulaştığı Filipinler'de imzaladığı ittifak anlaşmasıyla İspanya'ya Büyük Okyanus bölgesindeki ilk müttefikini kazandıran Portekizli kaşif Ferdinand Magellan, Mactan adasındaki yerlilerle girdiği çatışmada öldürüldü.
1909 II. Abdülhamid tahttan indirildi; yerine IV. Mehmed Reşat tahta geçti.
1918 II. Abdülhamid, Beylerbeyi Sarayı'nda öldü.
1927 Türkiye'de ilk radyo yayını başladı. ''Türk Telsiz Telefon AŞ adıyla çalışmalarına başlayan özel kuruluş, yayınlarını 1938'de devlet radyosu kurulana kadar sürdürdü.
1937 Adolf Hitler'in İspanya'da ayaklanan Falanjist güçlerin lideri Francisco Franco'ya gönderdiği uçaklar, Guernica'yı bombaladı.
1938 Türkiye ile Yunanistan arasında dostluk antlaşması imzalandı.
1940 Köy Enstitülerinin kuruluşuna ilişkin kanun kabul edildi. Köylünün eğitilmesini, kalkınmasını ve toprağa bağlanmasını amaçlayan Köy Enstitüleri, 1946'dan sonra klasik öğretmen okullarına dönüştürüldü.
1953 Kore'de Ateşkes görüşmelerine yeniden başlanılması.
1960 Mersin Limanı hizmete açıldı.
1964 Ankara'da İkinci Çubuk Barajı hizmete açıldı.
1965 Amerika'nın Vietnam Savaşı'na giderek artan şekilde katılması, Fransa'da Paris sokaklarında protesto edildi.
1495 Osmanlı Padişahı I. Süleyman doğdu. Kanuni Sultan Süleyman, Avrupa'da ''Muhteşem Süleyman'' olarak anıldı.
1521 Portekiz ile İspanya adına seferler düzenleyen ve 9 Martta ulaştığı Filipinler'de imzaladığı ittifak anlaşmasıyla İspanya'ya Büyük Okyanus bölgesindeki ilk müttefikini kazandıran Portekizli kaşif Ferdinand Magellan, Mactan adasındaki yerlilerle girdiği çatışmada öldürüldü.
1909 II. Abdülhamid tahttan indirildi; yerine IV. Mehmed Reşat tahta geçti.
1918 II. Abdülhamid, Beylerbeyi Sarayı'nda öldü.
1927 Türkiye'de ilk radyo yayını başladı. ''Türk Telsiz Telefon AŞ adıyla çalışmalarına başlayan özel kuruluş, yayınlarını 1938'de devlet radyosu kurulana kadar sürdürdü.
1937 Adolf Hitler'in İspanya'da ayaklanan Falanjist güçlerin lideri Francisco Franco'ya gönderdiği uçaklar, Guernica'yı bombaladı.
1938 Türkiye ile Yunanistan arasında dostluk antlaşması imzalandı.
1940 Köy Enstitülerinin kuruluşuna ilişkin kanun kabul edildi. Köylünün eğitilmesini, kalkınmasını ve toprağa bağlanmasını amaçlayan Köy Enstitüleri, 1946'dan sonra klasik öğretmen okullarına dönüştürüldü.
1953 Kore'de Ateşkes görüşmelerine yeniden başlanılması.
1960 Mersin Limanı hizmete açıldı.
1964 Ankara'da İkinci Çubuk Barajı hizmete açıldı.
1965 Amerika'nın Vietnam Savaşı'na giderek artan şekilde katılması, Fransa'da Paris sokaklarında protesto edildi.