Sancak Sunucusu Hakkında

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
erdinc
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Sancak Sunucusu Hakkında

Mesaj gönderen erdinc »

Merhabalar,
Herkesin gördüğü üzere Sancak Sunucusun da büyük bir gerginlik söz konusu. Bu şekilde devam ederek bir yere varılacağını düşünmüyorum.
Herkes bir şeylerden dolayı şikayetçi. Oyundan uzaklaştırma alanların sebebi bellidir ve gerçekten katı kurallar vardır.
Yalnız şikayetlerin göz ardı edilmemesi gerekir. Sancak Sunucusu'n da görev alan isimler vardır. Bu isimler ile ilgili şu ana kadar bir şikayet ya da sorun olmusmudur,bakıp görmek lazım.

Bakınız;
GM'ler,Mec loncası ile grup bölgelerine girdiklerini söylediler.

Bir takvim olusturulur belirli günlerde loncalar ile grup bölgelerine girilir herkesin gönlü kazanılabilir.

Tarafsız olarak diğer sunuculardan ve yetkili isimler deşifre edilmeden gözlemler yapılabilir ve durumunun gidişatını inceleyebilirler.

Sorunu olan kişiler GM odalarına alınarak seviyeli bir şekilde tartışılıp çözüm aranabilinir.

Sürekli kötüye gitmek sunucuya zarar verir ve destek ekibi,arge ekibi,game masterleri yıpratabilir.

Bizler,herkes gibi para ödüyoruz. Eğleniyoruz zaman geçiyoruz yalnız sizlerin de ufakta olsa bir hizmet vermesi gerektiğini düşünüyorum.

Sizleri de anlamak gerekiyor. Sancak Sunucusu'n da bulunun Cazgır isimli Hülya Hanım,sizin ekibinizdendir ve ekibinize sahip cıkmak zorunda olabilirsiniz,savunabilirsiniz.

Hülya Hanım'ın görevinden uzaklaştırılması herkesi refaha ulaştıracaksa bunun gerçekleşmesi taraftarıyım.

Beta zamanından ve Sancak Sunucusu'ndan bu güne kadar..
Karagumruk
KaraGumruK - IKGumruKI
Kullanıcı avatarı
yarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Anka
Lonca: S E A

Re: Sancak Sunucusu Hakkında

Mesaj gönderen yarar »

Erdinç ne ikv eski ikv ne sancak eski sancak ne ikv eski ikv olacak nede sancak eski sancak olacak kısacası büyüklerin bir sözü vardır. HİÇBİR ŞEY ESKİSİ GİBİ OLMAYACAK. İkv sevdiğim en güzel yanı oyuncuları gözetminde tarafsız olması bunu cok güzel ve layıki ile bir tek kişi basarmıstı onuda ne yazık ki görevinden aldılar veya kendi isteği ile çıktı efsane ikv GM ABURA saygı ile selam olsun ama bu arkadasımızı harcadılar ya ona yanarım.
Resim®
SİNCE 2007...
Kullanıcı avatarı
WHiTexDeWiL
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen WHiTexDeWiL »

Ah eski günler ahh :) Bende sancak açıldığı 3. gün başlamışdım sancak'ta.. Ne günlerdi. Gerçi sevilmeyen bir adam oldum hep sunucu tarafından ama o zamanlar arkadaşlık dostluk vardı. Beni sevmeyenler yeri geldiğinde ben onlara yeri geldiğinde onlar bana sahip çıkardı.. Günümüzde ise bırak insan düşmanına bir nebze olsun sahip çıkmayı en yakın arkadaşına bile sahip çıkmıyor. :) Konudan biraz uzaklaştım ama kısmende olsa eski zamanlarla günümüzdeki ikv'yi karşılaştırmak istedim.. Şimdi sorsalar eski günlerini özledinmi tabiki herkes gibi benimde gönlümden evet yanıtı geçiyor. Zaten bu aralar bıraktım oyunu sırf eski günlerin hatırına ve eski ikv'nin bende bıraktığı izler anısına arada foruma uğrayıp konularda düşüncelerimi paylaşıyorum. Umarım herşey eskisi gibi yoluna girer ve oyuncu arkadaşlarımızda eskisi gibi ikv'den doyasıya zevk alır diyeceğim ama inanın kendi söylediğime benim bile artık inanasım gelmiyor.. :)

Eskilerden Joker..

Keyifli forumlar, BoL eğlenceler.. ;)
Kullanıcı avatarı
Titxreis
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Titxreis »

Geçin bunları, düne kadar kanka ayağına yatıp şakşakçılığını yaptığınız MEC ler kuyruğunuza basınca hopladınız, düne kadar aklınız neredeydi, ama haklısınız alayınız çıkarcı, çıkarınıza ters düşene kadar ki düsturunuz düşmanımın düşmanı dostumdur... Mec ler size kapak olsun.

Kim hakkında ne dediysem birer birer ortaya çıktı ama haklısınız sizi ikaz eden bir büyük değil deve diken ilişkisi tarzı bir ders gerekliydi.
Titxreis-Titxatasagun
Resim
Bir gün tüm Türk Devletleri ile birlikte Çin seddinde buluşacağız... M.Kemal ATATÜRK
Gizlenmiş İçerikGöster
Bir Kurt' un Peşinden 40 Köpek Havlamıyorsa, O Kurt, Kurt Değildir.
Kullanıcı avatarı
Muriscoyagmao
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: İstiklal

Mesaj gönderen Muriscoyagmao »

Lathander açtığı konunun kilidini açarsa Cazqır hanımın bölgeden sarf ettiklerini konuya paylaştık'dan sonra böle bir kişiliğin arkasında durmayacaklarına eminim.
insensitivE KAMER

İSTİKLAL LONCASI

Bir yıldız var kanından yadigar,bir de hilal...
Unuttun mu çocuk ?
Sadece bir cadde adı değildir ''
İSTİKLAL".
Kullanıcı avatarı
ceho55
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen ceho55 »

Bu konuları genel etkileşime taşıyıp bütün ikv oyuncularına gm 2 lerin taraflı olduğu bilmelerinin gerektiğini düşünüyorum ne demek görevli olan bir kişinin loncasıyla gb ' lere girmek ?? sözde düzeltme yapmışlr migratada düzenleme yapılmış o sıra kimi almışlar varsa beni aldılar diyen yazsın nickini bilelim ?=??? çok büyük bir yalan içerisindeler bu oyunun ASIL YÖNETİCİLERİNE ULAŞMAK LAZIM ...
KraL'ına yoL VermiŞim , SoytaRısıyLamı UğraŞayım...
Rowxayarsız / Ceho
Kullanıcı avatarı
olcaytoo
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen olcaytoo »

olcaytoo 26 Nis 2011 20:20

Saygıdeğer Lathander ve İkv yönetimi

Sancak sunucusunda ki şaibeleri ortadan kaldırmak sizlerin elinde lütfen yazacağım
yazıları dikkatlice okuyunuz.

Ben sancak sunucusu açıldıktan yaklaşık bir ay sonra burda oyuna başlayan birisiyim
Ata loncasını kuralı İki seneden fazla oluyor. Yaklaşık üç seneden fazla bir vakit geçirdim
ama şimdiki şaibeler gibisini açıkcası görmedim.

Şaibeler neler...

Mec loncası etkinliği okadar fazla olan bir lonca olmazken Cazqır ın Desteğe girmesi ve
Akabinde sunucumuza gelen "Awesome İuno" karekterlerinden sonra sunucumuzun tadı tuzu bozulmuştur.
""Awesome ve İuno"" kimdir nerden geldiler nerde kastılar biz yüzlerce kez bölgelere girmemize rağmen
düşüremediğimiz itemleri nasıl bir iki günde dizdiler herkesin dilindedir. Her savaşta hasar can kudret
iksirleri kimse içmezken bunlar su gibi tüketirler haa diyeceksiniz parası vardır alıyordur ama bence böyle
bir imkan yoktur kimse savaşırken okadar iksir içmez bunların kim olduğu ve Mec loncasıyla olan
ilişkisini açıklanmasını istiyorum kii eğer yönetimden arkadaşlar ise sunucumuzu terk etmelerini istiyorum.
İki gün önce MecxDonotdisturb karekterini gördüm bu arkadaş form yöneticisi iken nasıl oluyorda
başka sunucudan sunucumuza geliyor ve hemen zırh düşürebiliyor kimsenin aklı hayali almıyor.
ve yine GMreha nasıl oluyorda sadece meclerle sığınak atıyor nedeni her ne olursa olsun hangi
sunucuda olursa olsun siz tutup bir loncanın üyeleriyle bölge yaparsanız herkes sorar hayırdır neden
sadece o lonca ile giriyorsunuz demezlermi.
Yine meclerden bir kaç kişinin yine destekte olduklarına dair duyumlarımız var.
Dün ben ve AtaxKomando arkadaşım meclerle savaştık ortada küfür falan yokken nasıl oluyorda
ertesi güne susturma yiyorr.
Bu gibi susturma olayları her mecler yada Awesome İuno ikilisi ile savaşanlara uygulanıyor
Kişiler tahrik ediliyor en küçük bir argo kelimede bile susturulma veriliyor.

Burdaki şainelerin çözümünün tek yolu şudur
Destekte yer alan Mec üyeleri oradan uzaklaştırılmalıdır.
Ayrıca form yöneticisi olan arkadaşta ya yöneticilikten uzaklaştırılmalıdır yada sunucumuzdan gitmelidir.
""Awesome ve İuno"" ikilisinin eğer yönetici ise sunucumuzdan gitmesini istiyoruz.
bu iki şahıs her kim ise sunucunun huzurunu bozuyor hemde insanlar hep bunlar nasıl item dizdi diye soruyor
da dün yokken aniden ortaya dizili itemlerle çıkmaları çookk şaşırtıcı...

Bu şaibeleri çözmeniz sizin elinizde İKV yöneticileri bunca insanın seslerine kulak verin bunları araştırın ve
bu karışılığı düzeltin çünkü herkes eşit şartlarda olmalı....

Not: Lütfen yazdıklarımı silmeyin yada değiştirmeyin bu konu ile ilgili her açılan konuyu kapatıyorsunuz
Bari burdan dilediklerimizi yazabilelim...
AtaxOlcaytoo AtaxKafkasHan AtaxDermantoo

Olcay Hangül
AppDaTa
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen AppDaTa »

Hiç bir şey söylemeye gerek yok '' KADINLARA ZAAFI OLAN KİŞİLERİ YÖNETİMDEN UZAKLAŞTIRMAK VE TEKRAR OYUNA HUZURU KAVUŞTURMAK BİZ OYUNCULARIN ELİNDE ''

Hep birlikte soralım bizim sunucuya gelen GM , Forum yetkilileri , ARGE vb kişiler amacınız ne ???
Kullanıcı avatarı
FERRO
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen FERRO »

Erdinç'in dediklerine tamamen katılıyorum.
Şu deli bozuntusunun dediklerine de cevap vermeyin her zamanki gibi tartışma ortamı yaratmaya çalışıyor.
ROWxKRALİÇE-Rowxferro-RowxMaHFeR-ROWxKRAL
Resim
Kullanıcı avatarı
FERRO
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen FERRO »

Dipnot;
Hakkımızı oyunda alamazsak fuarlarda falan alırız mutlaka rahat olsun yöneticiler ve mec bozuntuları..
ROWxKRALİÇE-Rowxferro-RowxMaHFeR-ROWxKRAL
Resim
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön