Beyler ben intihara gidiyorum gelen gelsinGraffex yazdı:Geçenlerde bir [GM] gördüm.Sanırım o [GM]'ydi.![]()
Nihat doğan esprisi ve [GM]Kindar
-
- Cin Avcısı
Re: Nihat doğan esprisi ve [GM]Kindar
- basar2626
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Gladio
Geçen gün beyaz şapkalı adamın yanına gittim.İnanırmısınız kafasında beyaz bir şapka vardı 
Başar(49)

Her zaman BAŞARılı olacaksın !
Büyücübaşar(49)
Eseslixkaldırmaz(49)

Büyücübaşar(49)
Eseslixkaldırmaz(49)
-
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
İkv çok bozdu, baya bozdu yani, öyle böyle değil inanılmaz bozdu, çok fazla bozdu yani o kadar bozdu, önünü alamadık öyle kötü bozdu yani, bozdu bozdu bozdu bir yerden sonra bozmaz diye bekledik, dahada bozdu, artık bozmasın dedik, iyice bozdu bozdu artık inanamadık, bozdu bozdu gitti yani İkv nin bıraktım ben İkv yi, daha nasıl bozulur ya dedim bu kadar daha fazla bozulmaz heralde dedim ben, ben bi yerde durucak bunun bozulması dedim ama yine bozdu :mrgreen: :mrgreen:
- basar2626
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Gladio
bunu beğendim.asim3428 yazdı:İkv çok bozdu, baya bozdu yani, öyle böyle değil inanılmaz bozdu, çok fazla bozdu yani o kadar bozdu, önünü alamadık öyle kötü bozdu yani, bozdu bozdu bozdu bir yerden sonra bozmaz diye bekledik, dahada bozdu, artık bozmasın dedik, iyice bozdu bozdu artık inanamadık, bozdu bozdu gitti yani İkv nin bıraktım ben İkv yi, daha nasıl bozulur ya dedim bu kadar daha fazla bozulmaz heralde dedim ben, ben bi yerde durucak bunun bozulması dedim ama yine bozdu :mrgreen: :mrgreen:
Başar(49)

Büyücübaşar(49)
Eseslixkaldırmaz(49)

Büyücübaşar(49)
Eseslixkaldırmaz(49)
- FaunTLeRoy
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Anka
asim3428 yazdı:İkv çok bozdu, baya bozdu yani, öyle böyle değil inanılmaz bozdu, çok fazla bozdu yani o kadar bozdu, önünü alamadık öyle kötü bozdu yani, bozdu bozdu bozdu bir yerden sonra bozmaz diye bekledik, dahada bozdu, artık bozmasın dedik, iyice bozdu bozdu artık inanamadık, bozdu bozdu gitti yani İkv nin bıraktım ben İkv yi, daha nasıl bozulur ya dedim bu kadar daha fazla bozulmaz heralde dedim ben, ben bi yerde durucak bunun bozulması dedim ama yine bozdu :mrgreen: :mrgreen:
Asimus komikus
bana küs spartaküs

- eseslisemi
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Tılsım
asim3428 yazdı:İkv çok bozdu, baya bozdu yani, öyle böyle değil inanılmaz bozdu, çok fazla bozdu yani o kadar bozdu, önünü alamadık öyle kötü bozdu yani, bozdu bozdu bozdu bir yerden sonra bozmaz diye bekledik, dahada bozdu, artık bozmasın dedik, iyice bozdu bozdu artık inanamadık, bozdu bozdu gitti yani İkv nin bıraktım ben İkv yi, daha nasıl bozulur ya dedim bu kadar daha fazla bozulmaz heralde dedim ben, ben bi yerde durucak bunun bozulması dedim ama yine bozdu :mrgreen: :mrgreen:
BuGüzeldi
Börteçinexthoth
Börteçinexsemih
Çoook Eskilerden ...
Börteçinexsemih
Çoook Eskilerden ...
-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
Yaw arıya diyom beni bırak git CaptainATX var etli metli insan onu ısır diyom arı geliyo tepemde vızz vızz 
xCRAZYWİLDx
CrazywildII
CrazyWild
CrazywildII
CrazyWild
- tokyo2drift
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Nefer Team
Senide kapbettik.Fatih :lol: :lol: :twisted:VatanXLydeR yazdı: evet, onuda kaybettik![]()
MassPerformanceHALL
KatyPerry
Nefer Team
KatyPerry
Nefer Team
- seagle
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Sentinus
hahahKindar yazdı:Burası Çemberlitaş arkadaşlar, burda şaka yok. Her şey gerçek! Kaybeden Eminönü'ye gitsin.
.......SeaGle (49 lwl)Büyücü
.......Dbsimsekdb(49 lwl)Savaşçı
.......FastxSeaGlexDbxI(49 lwl)Şifacı(^)AsHaB-ı KeHF)

*2254*
.......Dbsimsekdb(49 lwl)Savaşçı
.......FastxSeaGlexDbxI(49 lwl)Şifacı(^)AsHaB-ı KeHF)

*2254*