Buca-Fenerbahçe-Meran Üçgeni

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
AirLifte
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Buca-Fenerbahçe-Meran Üçgeni

Mesaj gönderen AirLifte »

Evet 3.gol ile beraber GOOOOOL diye spam yapanlar bu gün haybiye susturuldu.5-3 Kendilerine geçmiş olsun dileklerimle..Baştada Şentürk ve Mega'lar
[imgright]http://f1301.hizliresim.com/15/l/j2m62.png[/imgright]

KATYUSHA/КАТЮША

Расцветали яблони и груши
Поплыли туманы над рекой
Выходила на берег Катюша
На высокий берег на крутой

Resim

Gizlenmiş İçerikGöster
[youtube]http://youtu.be/pJzUurSh3UY[/youtube]
Gizlenmiş İçerikGöster
[youtube]http://youtu.be/I_Hk2b5cefc[/youtube]
Kullanıcı avatarı
Tryagain
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: Buca-Fenerbahçe-Meran Üçgeni

Mesaj gönderen Tryagain »

Fenerbahçeli kongre üyesi neden yarı bitimi soyunma odalarına iniyor ?(!) Gökhan Gönül hakeme yoğun itiraz ve hakaretten dolayı neden 50. dk'da Kırmızı Kart ile oyun dışı bırakılmıyor ?(Buca aleyhine penaltı kolayca verilirken yan hakem efendi buna cesaret bile edemedi.) Soy ismini paylaştığım Semih Şentürk 3 defa elle oynamasına rağmen neden kart görmüyor ?? Ve en önemlisi :arrow: Dünyanın hiçbir liginde göremeyeceğiniz (Buna Kongo, Kamerun,Vietnam, Gamboçya gibi liglerde dahil) penaltı verildikten ve Bucaspor'un muhteşem direnci kırıldıktan sonra acaba neden Fenerbahçe bu kadar kolay kazanıyor ??

Bunların cevaplarını aramadan lütfen Gol sevincine dahi flood diyecek kadar basitleşmeyin. Alın şampiyonluk sizin olsun. Zaten böyle lige böyle takım şampiyon olmalı.

Trabzon'umun verilmeyen golleri ile gönüllerde şampiyon zaten...
Resim

Hayatı tesbih yaptım, bazen çekiyorum bazen sallıyorum...
Kullanıcı avatarı
rockipsiz
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen rockipsiz »

Tryagain yazdı:Fenerbahçeli kongre üyesi neden yarı bitimi soyunma odalarına iniyor ?(!) Gökhan Gönül hakeme yoğun itiraz ve hakaretten dolayı neden 50. dk'da Kırmızı Kart ile oyun dışı bırakılmıyor ?(Buca aleyhine penaltı kolayca verilirken yan hakem efendi buna cesaret bile edemedi.) Soy ismini paylaştığım Semih Şentürk 3 defa elle oynamasına rağmen neden kart görmüyor ?? Ve en önemlisi :arrow: Dünyanın hiçbir liginde göremeyeceğiniz (Buna Kongo, Kamerun,Vietnam, Gamboçya gibi liglerde dahil) penaltı verildikten ve Bucaspor'un muhteşem direnci kırıldıktan sonra acaba neden Fenerbahçe bu kadar kolay kazanıyor ??

Bunların cevaplarını aramadan lütfen Gol sevincine dahi flood diyecek kadar basitleşmeyin. Alın şampiyonluk sizin olsun. Zaten böyle lige böyle takım şampiyon olmalı.

Sakin ol kardeşim :)
Kullanıcı avatarı
AirLifte
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen AirLifte »

Çirkefleşme Flood yapıyosunuz düpedüz arka arkaya bi mesajı 10 kere yollayabiliosa...Şimdi bunada çıkar klavyede sınır tanımam dersin
[imgright]http://f1301.hizliresim.com/15/l/j2m62.png[/imgright]

KATYUSHA/КАТЮША

Расцветали яблони и груши
Поплыли туманы над рекой
Выходила на берег Катюша
На высокий берег на крутой

Resim

Gizlenmiş İçerikGöster
[youtube]http://youtu.be/pJzUurSh3UY[/youtube]
Gizlenmiş İçerikGöster
[youtube]http://youtu.be/I_Hk2b5cefc[/youtube]
Kullanıcı avatarı
DeathxShock
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Death

Mesaj gönderen DeathxShock »

Tryagain yazdı:Fenerbahçeli kongre üyesi neden yarı bitimi soyunma odalarına iniyor ?(!) Gökhan Gönül hakeme yoğun itiraz ve hakaretten dolayı neden 50. dk'da Kırmızı Kart ile oyun dışı bırakılmıyor ?(Buca aleyhine penaltı kolayca verilirken yan hakem efendi buna cesaret bile edemedi.) Soy ismini paylaştığım Semih Şentürk 3 defa elle oynamasına rağmen neden kart görmüyor ?? Ve en önemlisi :arrow: Dünyanın hiçbir liginde göremeyeceğiniz (Buna Kongo, Kamerun,Vietnam, Gamboçya gibi liglerde dahil) penaltı verildikten ve Bucaspor'un muhteşem direnci kırıldıktan sonra acaba neden Fenerbahçe bu kadar kolay kazanıyor ??

Fenerbahçe o maçta istese de istemese de yenecek zaten yenilmesine izin verilmez. Bir İzmirli olarak Buca'yı destekliyorum.
DeaTHxSHoCK

DeaTHxTeRaPi
Kullanıcı avatarı
Tryagain
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Tryagain »

AirLifte yazdı:Çirkefleşme Flood yapıyosunuz düpedüz arka arkaya bi mesajı 10 kere yollayabiliosa...Şimdi bunada çıkar klavyede sınır tanımam dersin
Doğrulardan bahsetmek çirkeflik kategorisindeyse ben o dalda madalyalı sporcuyum ;) Oyunumuzda sağ click ardından "Şikayet Et" sekmesini tren-öküz muhabbeti için koymamışlar sanırım ? Şikayet etseydin keşke. Eminim ki tüm Fenerliler etmiştir, fakat yönetimden hiçbir şekilde ceza almadım. Ki bu da göstergesidir bu bir suç yada oyun içi rahatsızlık veren bir şey değildir. Ortak paylaşım kanalına(Klan Kanalı) sadece sevincimizi yansıttık zaten oda kursağımızda kaldı. Bkz. Bünyamin Gezer'in maçı katletmesi.
:arrow: Ayrıca flood'u mesajının altında fenerli arkaşın yapmış. Flood gör de öğren. ;)

rockipsiz yazdı:

Sakin ol kardeşim :)
Seviyeli tartışıyoruz rica ederim Ferdicim :lol:
En son Tryagain tarafından 29 Nis 2011 18:42 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Resim

Hayatı tesbih yaptım, bazen çekiyorum bazen sallıyorum...

“Genel Sohbet” sayfasına dön