Ejderli Olmayanlara Zulüm
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Re: Ejderli Olmayanlara Zulüm
KardeŞ oyunda Çevren OLacak aLırLar aMa Büyü hasarında 750 üstü olmalı ben eJdere az kaLdı Son 5 menekşe 3mavi kaya 1 kadim Sonra Menekşe sizlerede Bol şanslar diLerim uMarım en kısa zamanda yaparsınız ejderi olmayanlar [ Godofwarxx ] SayqıLar
- Thrashmetal
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Meran
hiçbişey kalmamış senin de 
- Kastilyax
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Thrashmetal yazdı:hiçbişey kalmamış senin de
Arz olmak bir ayrıcalıktır ***
Frkncl
Frkncl
İyi yani 18 mavi 5 menekşe hiç birşey değilRanqersuqurx yazdı:KardeŞ oyunda Çevren OLacak aLırLar aMa Büyü hasarında 750 üstü olmalı ben eJdere az kaLdı Son 5 menekşe 3mavi kaya 1 kadim Sonra Menekşe sizlerede Bol şanslar diLerim uMarım en kısa zamanda yaparsınız ejderi olmayanlar [ Godofwarxx ] SayqıLar
EjDerLi Yada EjDersiZ Farkı olMası LAzım BenceDe Yoksa O Adam Nie ÜreTTİ oNu... TaBiKiDe FArkLi Olmak İcin Hea Bu AraDa SenDe İSteDEğin İtem Olsun ÇevRen Yoksa Hiçsin...İsmiminin büyük OLMaSiNı İstiyoSan ArKadaşLArıNi BüyüT....
RaiNxFeLHaN (2390)
- Thrashmetal
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Meran
bence olmaması lzm çünkü ejderli olmayan adamda üstünü süper dizmekle vakit harcıyor buna ne demeliDisco yazdı:EjDerLi Yada EjDersiZ Farkı olMası LAzım BenceDe Yoksa O Adam Nie ÜreTTİ oNu... TaBiKiDe FArkLi Olmak İcin Hea Bu AraDa SenDe İSteDEğin İtem Olsun ÇevRen Yoksa Hiçsin...İsmiminin büyük OLMaSiNı İstiyoSan ArKadaşLArıNi BüyüT....![]()
o zmn kendını ıspat edıcek yapacak bir şey yapıcaksın, kendını kanıtlıcak ejdersız adam ejderlının gorevını yaparsa ve bunu iyi şekilde becerirse ne ala bu sefer sen deyıl onlar seni ararlar.Thrashmetal yazdı:bence olmaması lzm çünkü ejderli olmayan adamda üstünü süper dizmekle vakit harcıyor buna ne demeliDisco yazdı:EjDerLi Yada EjDersiZ Farkı olMası LAzım BenceDe Yoksa O Adam Nie ÜreTTİ oNu... TaBiKiDe FArkLi Olmak İcin Hea Bu AraDa SenDe İSteDEğin İtem Olsun ÇevRen Yoksa Hiçsin...İsmiminin büyük OLMaSiNı İstiyoSan ArKadaşLArıNi BüyüT....![]()
RaiNxFeLHaN (2390)