Ne Mecx miş .. Tek konunuz bu hem sunucuda hemde sancak ta .
Sizler devam edin yazmaya, ben sadece kanıtlanamayan tüm bu suçlamaların insanları bu kadar meşgul etmesine üzülüyorum. Hep dediğim şey , suçlamaların kanıtlanmasıydı o kadar. Kanıtlanamıyorsa asıl haksızlık yapılanlar Mecx ler olmuyor mu?
Susuyorum bundan sonra, Mecx ler gerekirse kendilerini savunurlar, allah hepinize akıl fikir versin..
Tekrar oyun içerisindeki karakterini sormayı bir an düşündüm fakat onlardan biri olduğun gayet açık.
Nasıl kanıtlamamızı bekliyorsun ? Bizler sadece oyuncuyuz ki böyle forumdan mesaj yazıp yönetimin konu ile alakadar olmasını sağlama çabasındayız, elimizden gelen de bu kadar. Bildiğin gibi normal oyuncuların yönetimden kankaları yok, bizim için hızlı yürümüyor bu işler
İnsanlar söylediklerinizi veya yaptıklarınızı unutur, ama onlara neler hissettirdiğinizi asla unutmaz..
kp carim olan mecx loncasindan birisi kesti diye #@!? dememden dolayi 7 gün susturulma aldim. o bana Aileme kdar küfür ettix şikayette bulundum. yedi gün boyunca takip ettim başka carimla birgün bile susturulma almadi. fotosu elimde bulunmaktadir... böyle bir oyun sistemi olamaz... Sancak'ta bir adeletsizlik var...
Bu lonca için bu kadar şikayet oluyorsa , bunda bir iş var demektir , bu olay sancak yöneticileri değilde , tarafsız yöneticiler tarafından araştırılmalı , gördüğüm o ki sancak yöneticilerine güven kalmamış.
Arkadaşlar bu konu üzerine çok olay duyuyordum fakat bir akşam kendim şahit oldum , yozgatlı ( recep ) arkadaşımız kp kasıyordu o sıra bizde kankamla kp kasıcakdık ama mecxlazovi geldi yozgatlıyı kesti recepde kendi savaşısına geçti ve mecxlazobiyi kesti o sıra bende kendi çarıoma geçtim zihinledim ve çıktım arz çarla oyuna girdiğimde cazgır da ordaydı akılları sıra recebe kp kastırmicaklardı ve istedikleride oldu ertesi gün recebi başka bir çarda gördüm ve hesabının bloke olduğunu söyledi , GM LER NEDİR BU TUTUMUNUZ BAŞKA KNU OLSA HEMEN ZIPLARSINIZ YA KONUYU KİLİTLER YADA SİLERSİNİZ , BU SEFER MİLLET DOĞRULARI SÖYLÜYOR BİR YERDE AÇIK VERDİĞİNİZİMİ DÜŞÜNÜYORSUNUZ , NEDİR BUNALRDAN ÇIKARINIZ SÖYLEYİN BİZLERDE ONA GÖRE HAREKET EDELİM...
KraL'ına yoL VermiŞim , SoytaRısıyLamı UğraŞayım... Rowxayarsız / Ceho
rhxolumcul yazdı:BU OYUNU ONLARIN ÜZERİNEMİ KURDUNUZ BİR KAÇ KİŞİ MECLERDEN DESTEK TAKIMINDA DİYE NİYE TARAF TUTULUYOR BU OYUNDA AYIN 24 DE ŞİKAYET ETMİŞ BİRİ 25 DE CEZA YOK DÜN MECXLERE SAVASIYORUM HOP SABAHSI BAN NE BİÇİM İŞLA BU BU OYUNU SADECE ONLARMI BİLİYOR BU SUNUCUNUN ARTIK TADI TUZU KALMADI 4 SENEDEN BERİ BU SUNUCUDAYIM BÖYLE TARAFTUTAN GMLER BU SENE MEYDANA CIKTI NEDEN ACABA GMREHA SIGINAGA GİRER BİRİ MECX OLUR NE İŞ BU QQ YERİNDE BURDAKİ DİGER KİŞİLER PARA VERMİYORMU BU OYUNA SADECE MECXLERDEN Mİ PARA ALIYORSUNUZ EMEK SARFETMİYORMU OYUNU YA ADİL SEKİLDE YÖNETİN YADA BIRAKIN BASKALARI YAPSIN
Biz T.İ.T Loncası olarak aylarca bunun mücadelesini verdik ama kimsenin gıkı bile çıkmadı ,niyemi? çıkar meselesi ve sadece meç lere yalakalıktan ,sırf T.İ.T diye bize inanmadınız. bunun nedenide belliydi bizler nerde haksızlık varsa ordaydık kim hırsızlık yaptıysa ortaya atıyorduk başaka bişi değildi.
Bunu ah almak için söylemiyorum sadece aylar önce bizim ortaya atmış olduğumuz gerçeklerin bu gün gün yüzüne çıkmasındandır yazdıklarım.
Meçx lerin yaptıklarını xxcaptaniaxx gayet iyi biliyor ispatları ondadır.
iyi forumlar....
Titxaybala - Titxdenizkızı - Göksu T.İ.T Loncaları Başkanı Sen nekadar bilirsen bil, senin bildiğin karşındakinin anladığı kadardır.
toguesores yazdı:kp carim olan mecx loncasindan birisi kesti diye #@!? dememden dolayi 7 gün susturulma aldim. o bana Aileme kdar küfür ettix şikayette bulundum. yedi gün boyunca takip ettim başka carimla birgün bile susturulma almadi. fotosu elimde bulunmaktadir... böyle bir oyun sistemi olamaz... Sancak'ta bir adeletsizlik var...
Myinheart
ESKİKRAL
bayron yazdı:mec lerle sığanak yapan gm ler bile var hala uyanamadınızmı ben form a yazım silmişler
Şu an Sancak sunucusuna geçiyorum. Özellikle bu iddia sahiplerini Eminönü'nde bekliyor olacağım.
rhxolumcul ile konuşmuştum yanlış hatırlamıyorsam.