Akçe satmak için susturma cezaları arttırıldı !!!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
EkSeLaNS53
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Akçe satmak için susturma cezaları arttırıldı !!!

Mesaj gönderen EkSeLaNS53 »

Evet arkadaşlar bilindiği gibi bir karakter susturma cezası aldığında , 295 akçe olan karakter transferi ile karakterini başka bir üyeliğe aktardığında susturma cezası ortadan kalkıyor , ceza bitiminin sonundada tekrar 295 akçe ile eski üye geri aktarma yapılabiliyor , her susturulmasında böyle bir işlem yapan üye toplamda 590 akçe harcıyor , şimdi oynadığım sunuculara bakıyorum , neredeyse sunucularda oynayanaların yarısı susturulmuş , kime pm atsam cevap vermiyor yanına gidiyorum bakıyorum susturulmuş , kimseyle konuşamaz olduk , artık uçan kuşa ceza vermeye başladılar , bunun sebebide sizlere anlatmış olduğum uygulamadır.

Şimdi buradan değerli yöneticilerimize bu soruyu sormak istiyorum ve kesinlikle ama kesinlikle bir cevap bekliyorum , umarım başlığı kapatıp bu sorudan kaçmazlar , şimdi sizi sattığınız karakter transferi hakkının maddelerinden birinde açıkca diyor ki !

İşte madde

Karakter transferini engelleyecek durumlar nelerdir

İşte cevap

• Kaynak yada hedef üyeliğin cezalı olması durumunda ceza sona erene kadar transfer başvurusu yapılamaz. Eğer transfer talebinden sonra kaynak yada hedef üyelik ceza alırsa transfer başvurusu iptal edilir ve Karakter Transfer Hakkı'nız takip eden sabah iade edilir.
• Karakterinizin üyeliğinizden silinmesi/taşınması durumunda transfer başvurusu iptal edilir, karakter transfer hakkınız takip eden sabah iade edilir.
• Karakter transfer hakkınızın bulunmaması.

Yukarıdaki maddede açıkca belirtmişsiniz '' Kaynak yada hedef üyeliğin cezalı olması durumunda ceza sona erene kadar transfer başvurusu yapılamaz.'' ama bu maddeyi uygulamıyorsunuz , neden acaba ??? Susturma cezası alan üye , 295 akçe ile o cezalı karakteri başka üyeliğe cayır cayır aktarıyor , ceza sona erincede yine 295 akçe ile eski üyeliğine geri dönüyor , oyunda ne kadar cezalı varsa %90 nı bu yöntemi uygulamaya başladı , şimdi tekrar soruyorum madem maddede belirtmişsiniz , cezalı karakter aktarılmaz diye , niçin aktarılıyor , para sömürmek için mi ??? Cevap bekliyorum ???
Kullanıcı avatarı
YasinKocamanca
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos
Lonca: Life And Death

Re: Akçe satmak için susturma cezaları arttırıldı !!!

Mesaj gönderen YasinKocamanca »

Saçma konuşmayın cezayı haksız yere aldığını düşnüyorsanız itirat edin iyide ben ve arkadaşalrım neden hiç sus yemiyor herşeyi kötüye yormayın .
Yasin KOCAMANCA

Video Adresiniz www.ikvvideo.web.tv HİZMETİNİZDE !

http://ikvvideo.web.tv/
Kullanıcı avatarı
EkSeLaNS53
Cin Avcısı
Cin Avcısı

YasinKocamanca yazdı:Saçma konuşmayın cezayı haksız yere aldığını düşnüyorsanız itirat edin iyide ben ve arkadaşalrım neden hiç sus yemiyor herşeyi kötüye yormayın .
Arkadaşım benim sus yediğim felan yok , ayrıca konu millete sus vermeyin konusuda değil , ne okuyosun , nede okuduğundan tek kelime anlıyosun , insan biraz beynini yorar , aklı yetmiyosada biraz zorlar , belki anlarsın , konu ceza alan bir karakterin maddelerde aktarılamayacağını söyledikleri ve niçin aktarıldığıdır ??? Bunun nedeninin her susturulan kişiden akçe koparmak mı olduğunu , anladın mı şimdi konuyu ???
Kullanıcı avatarı
Kronik35
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Revenge Of Nobility

Mesaj gönderen Kronik35 »

Dostum senin bu söylediğine kendi mantığın erişiyormu=) hadi diyelim öyle oldu bu sefer susturulma ve ban yiyen oyuncular oyundan soğur ve yavaş yavaş terk etmeye başlar oyunu öyle bişi söz konusu bile olamaz akçe almak istemiyorsan almayabilirsin kimse seni akçe aldırmaya zorlayamazki.
Revenge of Nobility

KRoNıcK
''Öyle kolay bir sınavdayız ki,kitap açıp bakmak bile serbest''

Resim
Kullanıcı avatarı
EkSeLaNS53
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Kronik35 yazdı:Dostum senin bu söylediğine kendi mantığın erişiyormu=) hadi diyelim öyle oldu bu sefer susturulma ve ban yiyen oyuncular oyundan soğur ve yavaş yavaş terk etmeye başlar oyunu öyle bişi söz konusu bile olamaz akçe almak istemiyorsan almayabilirsin kimse seni akçe aldırmaya zorlayamazki.
Şu forumda benim yazdığımı anlayabilecek biri var mı çok merak ediyorum :) yahu bu oyunda ceza alan karakter transfer ediliyor mu ? Ediliyor , karakter transferi maddelerindede ceza alan karakter transfer edilemez deniyor mu ? Deniyor , peki niçin transfer ediliyor ? Hem edilemez diyorlar hemde ediliyor , niçin ? Millet akçe alsın diye mi kendi koydukları maddeyi uygulamıyorlar ? Sınırsız karakter transferi geldi geleli susturma cezalarıda çoğaldı , millet habire ceza alan karakterini , transfer hakkıyla aktarıyor , ortada ceza meza kalmıyor , ya oradan o maddeyi kaldırsınlar , yaad maddede belirttikleri gibi ceza alan karakterleri aktarmasınlar konu bu kadar açık ve net , ben bir yöneticiden cevap bekliyorum , tekrar soruyorum ceza alan karakter transfer edilemez diyorsunuz maddelerde ama transfer ediliyor NEDEN ?
Kullanıcı avatarı
VeNGaT
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Mesaj gönderen VeNGaT »

yaklaşık 3 aydır girmediğim 32 lwl şifacım susturulmuş ? aahhhahahahahaa :D :D
Kullanıcı avatarı
EkSeLaNS53
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Vay bee şu forumda onca yönetici var , bir tanesi bile çıkıp bu konu hakkında konuşamıyor , çünkü kendi koydukları kuralı , maddeyi , akçe satmak uğruna uygulamıyorlar , bir nevi kural ihlalini oyun yöneticileri yapıyor , karakter transferindeki madde açık , ayan beyan ortada , ceza alan karakter aktarılmaz

Resim

Ama ceza alan karakterler akçe ile cayır cayır aktarılıyor ve ceza kendiliğinden ortadan kalkıyor , bir ekz daha soruyorum yöneticilerimize , neden koyduğunuz bu maddeyi uygulamıyorsunuz ? Yoksa bunuda mı ticarete döktünüz ? Ne kadar karakter susturursak , o kadar karakter transferi yapılır ve akçe satın alınır mantığımı güdüyorsunuz ?
Kullanıcı avatarı
KIZILBEY
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: İlk ve Son

Mesaj gönderen KIZILBEY »

Siz tarot falı mı açıyorsunuz, bakla mı ıslıyorsunuz?

Bahsettiğinizi, bir sistem hatası olabileceğini düşünerek destek forumuyla bizlere bildirip, cevab aldınız mı? Konu incelenmek üzere raporlanacaktır! Sizi de destek forumuyla bizlere müracaate davet ediyoruz.

Ayrıca Sayın EkSeLaNS53, diğer kullanıcılara olan nezaket dışı tavrınızdan dolayı forum hesabınıza erişiniz 1 hafta süreyle engellenecektir.
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti
Kullanıcı avatarı
PisKoPoS
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen PisKoPoS »

valla benım hesap 7 gün susturma almştı ertesi gün karakteri aktardım sus cezasıda acildi :D destege mesj attım bana susturma cezası üyeliklere veriliyor dediler :D:D yani karatere verilmiormuş
...
SirOnur
Loxosceles Reclusa
Loxosceles Reclusa

Mesaj gönderen SirOnur »

Merhabalar,

• Kaynak yada hedef üyeliğin cezalı olması durumunda ceza sona erene kadar transfer başvurusu yapılamaz. Eğer transfer talebinden sonra kaynak yada hedef üyelik ceza alırsa transfer başvurusu iptal edilir ve Karakter Transfer Hakkı'nız takip eden sabah iade edilir.

maddesi sunucu yasaklanma cezaları(ban) alan kullanıcılar için geçerlidir. Susturma cezalarında bu maddeyi göz önünde bulundurmayabilirsiniz.
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön